💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 230
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 005
Скрит текст:
Аз снимка не съм видяла, но се сетих за друго - Мани щяла да мине при Приключенците, а Милена при Бойците. Не знам дали е вярно. Не знам и каква е логиката.

# 1 006
Грозно, грозно, грозно....
Мани излезе права, как мъжете се крият зад жените. Факта, че полицая откачи, го доказва.
Крият се зад жените? Кога? Когато влачат Мани като чувал картофи и плуват вместо нея и я катерят по разни стени. Тя за нищо не става на всичко отгоре е и трудна за гледане. Не и колкото Кремена де, която поне се движи добре и има някаква полза от нея в племето.....

# 1 007
И аз ще пропусна следващ сезон, ако има. Този съм го загледала и ще довърша, но после едва ли.
Те хубаво Кремена и Мани искат да пратят силен мъж, но ако отпадне, кво правим?! Те без Стоян и Морунов са загинали. Изобщо не трябваше на този етап да има толкова слаби звена като Мани и Кремена, но... как да ги изгониш, като ги бутат.

# 1 008
Логиката им явно не е Стоян да ги бута, а да го надиграят, като той излезе преди тях. Тук става въпрос за его.

# 1 009
Скрит текст:
На това шоу няма да гледам 4ти сезон. Не съм толкова изпростяла, поне не все още.Не мога да търпя тази подигравка. Не понасям Мани и Паулина. Но като цяло всички ме дразнят. Миналата година до последно стисках палци на Ваня, Милен ме удовретвори напълно като победител. Но тази година всички са под всякаква критика. И ме е яд, че това шоу нагледно демонстрира какъв трябва да си, че да буташ напред в България. То е ясно каква е таргетната аудитория.
Ама,гледкаш.И пишеш.Тц...
Гледкам, да. И пиша. Проблем?
Аз,не.Smiley

Искам Луна президент и Мани победител! Да спечели стоте хиляди и да си купи акции в теле@@,да се издигне и тя до  президент и да ни намали таксите!

# 1 010
Грозно, грозно, грозно....
Мани излезе права, как мъжете се крият зад жените. Факта, че полицая откачи, го доказва.
Крият се зад жените? Кога? Когато влачат Мани като чувал картофи и плуват вместо нея и я катерят по разни стени. Тя за нищо не става на всичко отгоре е и трудна за гледане. Не и колкото Кремена де, която поне се движи добре и има някаква полза от нея в племето.....
Когато става въпрос да отидат на елиминация, да, крият се. Лесно е, номинирай Мани и лази до финал. 😉

# 1 011
Да отбележа какво важно за мен нещо остана от епизода. Андрей и слабото му плуване. Със сигурност му е сравнително слабо място, днес беше много неубедителен във водата като цяло. И доброто кардио на Поли след третото и плуване също ме изненада донякъде.

# 1 012
Бойците натрупаха преднина на първите 2 поста и какво да видя, Поли не само скъси това изоставане срещу Андрей, но и го настигна на връщането?!?! 😮😮😮 Какво му става на Андрей от няколко седмици насам, просто не знам...
А го бяхте провъзгласили едва ли не за най-силния и комплексния.

# 1 013
Стоян цял сезон носи Мани и ако отпадне  преди нея...сигурно ще изпотроши съоръженията на плажа. И все пак смятам, че той ще отпадне скоро.
Андрей в последните 2-3 игри хич го няма. Страда по "мишленцето" явно.

# 1 014
....
Когато става въпрос да отидат на елиминация, да, крият се. Лесно е, номинирай Мани и лази до финал. 😉
Стоян ли е лазил? Или Неделчо или Морунов? Кой?

# 1 015
Стоян ако отпадне червените приключват курса. Морунов ще стане 50 кила докато влачи няколко котви.

# 1 016
  • Варна
Като е толкова ядосан на продукцията , че крепи Мани защо не си я избра нея за опонент, ами щял да наказва Кремена.
...

Защото срещу Мани няма шанс. Всички участници би трябвало да са наясно с този факт и съответно да си избират противници според възможностите или по- слаби от тях. Simple Smile

Аз очаквам скоро да спрат да номинират Мани защото е опасен противник. С опоненти различни от Мани различните участници по биха имали шанс за победа.

Мани победител, емблемата на сезон 3. Trophy

# 1 017
Ами .. така е ...
5 гласа за Кремена и Мани ..
Дано да изгорят тези пет допълнителни гласа.
Могат да го направят.

Не е време за сабите още изобщо.

Как точно могат да изгорят 5 допълнителни гласа,  като Мани и Кремена имат 7 от всичките 13 гласа?

# 1 018
Скрит текст:
Ами .. така е ...
5 гласа за Кремена и Мани ..
Дано да изгорят тези пет допълнителни гласа.
Могат да го направят.
Не е време за сабите още изобщо.
Как точно могат да изгорят 5 допълнителни гласа,  като Мани и Кремена имат 7 от всичките 13 гласа?
Ох, математически е невъзможно да изгорят тези гласове Sad
Защото с техните два гласа имат общо 7, при 13 общо в племето Sad
Сега заради това, че играе принципно с грошовете Стоян ще е на битка.
Въпреки, че ако Морунов беше купил глас с неговите 50 гроша можеше да спаси Стоян. Но защо да го прави, при условие, че сам Стоян не го направи? Отделно и парите не бяха в тях двамата.

# 1 019
  • София
А мислили ли сте ли мислили за такъв вариант:
Утре губят приключенците. На елиминацията синия губи от Стоян. Връщат Елизабет и и дават право да си избере в кой отбор да е. Тя отива при червените. За да са равни един трябва да отиде при сините. И те избират Мани, защото си мислят, че е много силна, след като толкова пъти оцелява. Въпреки, че логиката сочи да изберат или Морунов или Неделчо /заради пъзелите/ Но не пречи да им наредят да вземат Мани, тъй като при червените вече и на умрелите е ясно, че я подпират. Пък и така може да продължат от продукцията да издевателстват над червените. Вече без Мани уж.

Леле каква конспирация сътворих.
Днес от вас разбрах, за истерясването на Стоян. Не му прави чест. Ама и много издържа. Нямам идея за какво е било, сигурно пак е свързано с Мани.

Общи условия

Активация на акаунт