💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 173
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
И на мен ми писна да гледам женски битки. При това на жените им дават много, ужасно трудни трасета, в които трябва мъжка сила. На мъжете им дават битки като за балерини, при цялото ми уважение към натоварването, което изпитват артистите на репетиции и спектакли. Мани е права само за едно - все избутват жените напред и ги елиминират, а разните като онзи Неделчо си стоят на завет. Той е баси плазмодия!

# 1 066
ами избутват ги да се бият, защото са по-слаби играчи, а голяма част от тях - и доста противни. и аз да съм, и аз ще номирам Мани и Кремена до откат. това няма нищо общо с факта, че са жени.
и повечето битки с участие на жени въобще не са силови, като изключим последната между елизабет и кремена. очаквам скоро и в битка с участието на мани да дадат лепене на мигли.

# 1 067
Плазмодий или не, Неделчо доста добре играе и помага на племето си. Спечели им не една или две игри. Няма причина да го махат на този етап, не е слабо звено. Опитва се и да мисли и да прави стратегии и за момента успява. Напълно си заслужава място в обединеното племе.

# 1 068
  • София
Жените са по-склонни да се подчиняват и да се подмазват на мъжете, а помежду си се кълват като кокошти за вниманието и закрилата на мъжете. Не са способни да се обединят и да държат една на друга.

# 1 069
При жените в този сезон не само липсата на обединение ги прави уязвими. Основно е заради липсата на качества. Слаб женски каст, никоя не заслужава да спечели.

# 1 070
Андрей напоследък издиша.
Стоян реагира бурно но разбираемо цял сезон гледа как бутат Манка, за капак им натресаха и Кремито.
Това не му дава право да обижда. Извън предаването едва ли има тази смелост да нарече някоя жена така, както нарече Кремена.

# 1 071
Мисля, че Морунов яко се прецака като отказа 200-та гроша и взе предимство на капитанската. Предимството беше изцяло за Мани: да й спестят излагацията на плуването, да не намокри мигли, да й запазят имиджа на "силен" играч. Макар и с предимство, в крайна сметка племето на Морунов загуби. И на номинациите Мани пак излезе суха (разбирай не бе номинирана). 

# 1 072
Морунов има да живее цял един живот в Самоков, Ихтиман или откъдето е. Да работи като пожарникар и да пази живота на хората. Веднъж трябва да се съобразява с хорското мнение в малкия град, втори път с професията си. За него нямаше друг избор, а освен това вече си взе предимство само за себе си и има сили да се бори.
Стоян пак във връзка с професията си се опитва да демонстрира мъжество и да "дава уроци". Но не му се получава много. Защото не зачита чуждите права, а действа като част от някакъв клан. Отново отпечатъкът на професията, които очевидно си имат "омерта" озаконена. И той очаква и в играта да е така. Професионалният отпечатък е страшно нещо.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 11:24 от victoria vassileva

# 1 073
Грозно, грозно, грозно....
Мани излезе права, как мъжете се крият зад жените. Факта, че полицая откачи, го доказва.
Крият се зад жените? Кога? Когато влачат Мани като чувал картофи и плуват вместо нея и я катерят по разни стени. Тя за нищо не става на всичко отгоре е и трудна за гледане. Не и колкото Кремена де, която поне се движи добре и има някаква полза от нея в племето.....
Когато става въпрос да отидат на елиминация, да, крият се. Лесно е, номинирай Мани и лази до финал. 😉
Ама, те я номинират, защото искат да се МАХНЕ, за да не ги трови и да не я влачат по трасето, не за да им разчиства противниците, защото тях ги е страх. Кое толкова не разбирате? Това, че винаги я връщат, не е по тяхна вина. Бойците искат Мани вън!! Продукцията иска Мани вътре Grinning

# 1 074
Отдавна ми е жал да гледам как продукцията се гаври с мъжете на Бойците. Цял сезон мъкнат Мани на гърба си, дърпат я, бутат я, помагат й, заемат нейни постове, а накрая Манито им се репчи, плюе ги, обижда ги, кара се с тях, унижава ги, номинира ги и има наглостта да коментира как били страхливи и пращали жените на елиминации. Мъжете цял сезон играят в отборни битки докато Манка е страничен наблюдател, защо пък да се избиват да заемат нейното място на елиминации? Това място си е за нея и си го заслужава. Ми нека са "страхливи". Манито дали няма да я е страх, ако играе в честна елиминационна битка, без да има помощ от продукцията?
Същевременно водещите, всъщност главно Ралица има наглостта да им се кара, че не си "пазят" бижуто в отбора. И наистина очаквам някой от тримата да изгърми преди "най-добрата", защото и на тримата им писна да се съобразяват със сценария, а на продукцията това не се харесва. Нищо чудно ако Стоян отпадне тази седмица, на изпроводяк пак да се опитат да го унижат.

# 1 075
  • София
Мани има доста долнопробно поведение и начин на мислене и това никак не ме изненадва предвид биографията й.

# 1 076
И аз мисля, че в петък Стоян ще отпадне от Мани, пълна подигравка. Нямам намерение да гледам.

# 1 077
Плазмодий или не, Неделчо доста добре играе и помага на племето си. Спечели им не една или две игри. Няма причина да го махат на този етап, не е слабо звено. Опитва се и да мисли и да прави стратегии и за момента успява. Напълно си заслужава място в обединеното племе.

Има няколко човека които нямам нищо против да спечелят голямата награда.
Единият от тях е Неделчо.

# 1 078
Не вярвам да е Неделчо, но му стискам палци. Такива играчи ми се гледат (макар и понякога да е дразнещ). Би било срамота да не е част от обединеното племе.

# 1 079
Няма да отпадне Стоян според мен.
Първо е много по-добър играч от Кремена. С Мани няма да го сравнявам изобщо. И второ Продукцията няма да остави едно от племената с трима мъже да се борят срещу племе с пет.
Една от Кремена и Мани си заминава тази седмица. Залагам за Кремена.

Общи условия

Активация на акаунт