💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 343
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 080
Ми в крайна сметка нали повечето тук стигнаха до извода, че на първо място това било социално шоу. И Стоян, и Морунов перфектно знаят къде влизат, все пак е трети сезон. Тодор миналата година достатъчно патардия вдигна. Няма как да съчувствам на някой, който от суета е отишъл да се показва по телевизията (не само Мани, ами и Морунов, и Стоян).

# 1 081
На последната игра Мани не участваше, но пак загубиха. Не беше и нагласена. Поне да я бяха пуснали да плува, че да имат причина да я дъвчат. Като успеят да разкарат нея, Красима и Кремена, кой ще им бъде виновен за загубите - жените от другия отбор, ако все още са там.

# 1 082
И наистина очаквам някой от тримата да изгърми преди "най-добрата", защото и на тримата им писна да се съобразяват със сценария, а на продукцията това не се харесва.
Аз вече очаквам и тримата да изгърмят преди Мани. Simple Smile

# 1 083
От кого при Бойците тръгна това брутално делене на храната? Не си спомням добре , може би Соня ?

# 1 084
А дали пък Морунов не трябваше да си използва сабите и да "среже" Манка,м? Грошовете на двете кукувици са похарчени напразно, Мани е на елиминации, на другия ден падат, пращат Кремена и така една от двете със сигурност им се маха от главите. Едва ли се очаква да си носи саби на съвета, нали?
Бенгън, от както Мана си искаше картофите "пекани " Grinning

# 1 085
Бенгън, от както Мана си искаше картофите "пекани " Grinning
Благодаря, забравил съм го това.

# 1 086
Сабите са за много краен случай. Като му се опре гърба в стената. Морунов е далеч от този етап. Той има още сили да си проведе борбата нормално. А и не е присъствал на елиминации за да види как ги изработва продукцията.

# 1 087
Спойлер
Скрит текст:
На снимката е Мани, виждат се татуировките. Аз съм потресена, тази игра вече я даваха този сезон. На капитанската битка, на която Паулина победи и Андрей загуби. На снимката се вижда че Стоян се справя доста добре, а кулата на Мани е паднала, надявам се Стоян да спечели.

# 1 088
абсурд да спечели стоян. подозирам, че му готвят някаква гавра. разбира го защо беснее.

# 1 089
За сабите на Морунов.
Ще е глупост да ги ползва преди да започнат игрите и номинациите във финалното обединено племе. Там с тяхна помощ и малко късмет/подготовка може да направи много успешен blindside на много силен конкурент за крайната победа. Огромното предимство на тези два гласа е в изненадата, която носят за съперниците му. Колкото по-малко хора остават - толкова по-силно оръжие стават.
Разбира се, може да се появи нужда да ги ползва по-рано. Много внимателно трябва да подбере момента кога да ги извади, за мен лично преди обединеното племе ще е грешка ползването им.

# 1 090
Скрит текст:
Каква е тази малоумна игра, която ще дадат на Мани и Стоян?! Остава тя да го бие и вече спирам да гледам. Това ще е поредната гавра..

# 1 091
# 1 092
Жалко, че Поли и Мани не са в едно племе. Дори за кратко, за забавление на зрителя.

# 1 093
# 1 094
Рано е за сабите разбира се.Морунов не е на пангара,от къв зор ще ги хаби за Манка?Ако е хитър ще ги ползва на финала,дано не сглупи и избере правилния момент за тях.
Скрит текст:
Очаквано Манка остава и Паолина я отстранявала чак в обединеното племе.Пффф.Няква от екипа яко се е раздрънкала у фейса.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 13:43 от лещичка

Общи условия

Активация на акаунт