💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 356
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Много хубав отбор се получи при Приключенците.Играха умно при това.Браво!
Видяхте ли моят Валентин колко добре се представи Simple Smile
Бойците не се дадоха и те.Оказа се че Морунов се трепа,че да може Мани да вее сухи коси,да хапе устни и да коментира-"въй,изоставаме."
Новите попълнения при червените не блеснаха особено,изненадана съм от Андрей.
Докато Борис почна да ги ръководи сините много бързо Simple Smile
На съвета -думи нямам.Аз все си мислех,че ще държат Мани до този етап.Но няма как да забравя мечтата й да смачка Стоян на дуел.Дали ще сбъднат това?

# 1 096
  • Испания
Андрей бойкотира продукцията, защото му отнеха сестричката.

# 1 097
Ще му я върнат.

# 1 098
  • Козлодуй
Стоян и Морунов са много готини в униформа Simple Smile В играта изглеждат ужасно - явно наистина много са ги влачили тия жени за да отслабнат толкова много

# 1 099
  • Испания
Играта е игра с, без правила или с правила според зависи. Животът е извън телевизора и интернет. Много хора не си дават сметка.

# 1 100
  • София
Чак ми стана жал за Кремена на каква брутална манипулация стана жертва с тия хвърлени на вятъра грошове уж от женска солидарност, а всъщност от страх да угоди на енергийния вампир. Освен това за мен Кремена си е мъж, превърнат малко или повече в жена чрез намесите по лицето и гърдите. Гледам никой не коментира напълно мъжките й рамена, ръце, крака, челюст, дори адамова ябълка има, макар и неголяма. Но кой какъвто се усеща, такъв да бъде, просто почвам да се чудя да не би аз да съм в грешка, не че я съдя. Но за това как й клякат на Мани всички под някаква форма, ето за това определено ги съдя.

# 1 101
Нездравословна фиксация.

Ъ-ъ-ъ-ъ, така ли се гледат врагове?

Тая има ли мъж, който да не се опитва да "съблазни"?! Егати фалшивата личност, единственото неприкрито при нея е, че е много похотлива... какво ли няма да дадем за мъжла ласка, нищо, че си имаме половинка хаха😁

# 1 102
Ако Мани излезе със Стоян на елиминация, съм 99.99 процента сигурна, че Стоян е чао.. което е брутално тъпо. Не ми е симпатичен Стоян, но да отпадне от Мани...просто ужас. Мани ми е женската версия на Джорджано.

# 1 103
абсурд да спечели стоян. подозирам, че му готвят някаква гавра. разбира го защо беснее.
Защо точно продукцията да му готви гавра?
Той сам си е виновен, че си е забравил грошовете. Ако си беше взел допълнителен глас, щяха да са наравно с Мани и Морунов като капитан да изпрати нея.

# 1 104
Снощи Стоян ясно каза, че иска да се изправи в дуел срещу Кремена.
Аз мисля, че племето ще уважи желанието му. Не знам защо смятате, че няма да го направят и ще номинират Мани.
Кремена, че е по-полезна за племето от Мани няма спор. Но с покупката на тези гласове за мен сама си закачи мишена на гърба.

# 1 105
Стоян и да си бе взел грошовете нямаше да ги даде, защото го играе принципен, а напоследък и тъп инат в желанието си да не се изложи, че е пристъпил принципите си. Това да не е Мани-фурнаджийската лопата - дудне как Морунов трябва да мисли за племето, а като чу 200 гроша коментира, че би ги взела и окото ѝ нетрепва. Smiley

За Морунов все се чудя къде си е заврял сабите. Smiley

Честито на Приключенците! Спечелиха с ум и бруста на Паулина.Simple Smile

# 1 106
  • Пловдив
абсурд да спечели стоян. подозирам, че му готвят някаква гавра. разбира го защо беснее.
Защо точно продукцията да му готви гавра?
Той сам си е виновен, че си е забравил грошовете. Ако си беше взел допълнителен глас, щяха да са наравно с Мани и Морунов като капитан да изпрати нея.

Нали все се бие в гърдите, че до края на играта няма да си използва грошовете, а после в стопанството, каза че не е взел гласове, защото си ги бил забравил. Малко и той преиграва. Smile

# 1 107
Приключенците играха по-добре и си заслужиха победата. Паулина се представи по-добре от очакваното. Но и аз като част от Бойците леко се съмнявам, че Поли сама се е сетила за печелившата стратегия. Не се изисква инженерна мисъл (не както твърди Неделчо), щом и Красима била предложила същото, а Красима не е гений на мисълта, но все пак...Интересно ми стана, че явно Бойците не харесват Паулина. Стоян пръв коментира, но после Неделчо каза, че явно само той я харесва. Тогава много се смях на приказките им за Стратимир 😃

# 1 108
Днес Стоян може леко да измени принципите си за играта. И няма да забрави да вземе грошовете с него според мен

# 1 109
Днес Стоян може леко да измени принципите си за играта. И няма да забрави да вземе грошовете с него според мен

Дано! Само дано не е късно.

Поли е фен на риалитата. Wink Може би го е гледала тунела. Миналата година мисля също имаше тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт