💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 149
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 335
Не знам що за хора са тези които непрекъснато развалят удоволствието на зрителя със спойлери, коментари по тях и прочие. Явно както свиквам да търпя Мани ще трябва и тях, и да си казвам , че просто   отърване от тях няма.Неизтребими.
Ако е вярно за отпадането на Стоян, този път да му е хак. След грозните обиди към Кремена и дори едно извинявай не чух . На публиката разбира се не и пука, - обиждали някаква некрасива, невзрачна , с надути джуки мъжкарана

# 1 336
Тъпунгерът Морунов си изяде финала в играта. Стоян добре му каза да номинира Кремена, така шансът Стоян да се върне беше адски голям, щяха да си кретат коалицийката Стоян-Морунов-Неделчо. А сега ще хвърчат всички стари Бойци един по един, особено като се появи и Елизабетката.

# 1 337
Най-накрая да видя Мани да участва в битката наравно с останалите, а не да минава между капките с обичайните скатавки. И мускули напрегна, и кръвчица пусна. Но видях и друго: лошо се справя. Показаха малка част от преминаването й на трасето, че да замажат излагацията доколкото е възможно. А Димо си беше глътнал бастуна и не й отправи обичайните хапливи коментари.
Не смея да мисля какъв ще е изходът от елиминационния двубой със Стоян.

# 1 338
Неделчо за Мани:
-- Връзките ѝ в мозъка са скъсани.

# 1 339
# 1 340
Трансформацията на Стратимир. Извинявам се ако е пускана по-рано. 

# 1 341
От ИГ на Неделчо - Да спасим Мани

# 1 342
  • В светлината на слънцето
Мен пък точната ръка на Красима при вкарването изобщо не ме учуди - все пак е бивша художествена гимнастичка.
Много ме е яд за развоя, към който върви днешната битка. Ако се окаже истина, догодина без мен като зрител. Не гледам биг брадър (с изключение на няколко епизода от първия, заради любопитството), така че няма да има смисъл да продължавам с това шоу (жалко за наистина добрите игри тази година, но за съжаление шоуто идва в повече). Но всъщност екипът на Тупарев може би си е свършил много добре работата, осигурявайки зрелища (Мани като дразнител, за която постоянно се говори) и хляб (хубави игри, че все пак е риалити за игри - да има нещо там, между скандалите). Съвсем целенасочено е това и е факт, че възмущението също качва рейтинг. Ама вече не е игри, а друго шоу. Отвратително просто.

# 1 343
  • Испания
Разбира се, че си е свършил много добре работата, защото преценява зрителите.

# 1 344
simeon_stankovich : First fight for me in the Bundesliga for this season at 130kg

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 08:50 от Bengun

# 1 345
Какво мислиш за игри на волята, аз отговарям абе Мани Мани Мани

# 1 346
  • София
От промото за днес си припомних фигурата на Морунов (и на Стоян също) в началото на предаването.
Наистина са се стопили, снощи му гледах краката на Морунов, като клечки. 😳

Наистина е необяснимо как някои видимо наедряват, а други се преполовиха.

Ето ги официално кубчетата от промото. Сигурно пак ще пишат Спасен(ие) като гледам буквите.

В крайна сметка, вярвам че Продукцията ще докара приличен финал с действително най-добрите състезатели. Но докато стигнем до там, ще къса нервите на зрителя, за да генерира трафик. Ако Мани беше отпаднала от мис Ели, както беше логично, сега коментарите във ФБ и тук, щяха да са наполовина, а това не привлича рекламодатели.

# 1 347
  • София
На Мани доста й натежаха задните части, не й личи да е отслабнала, а снощи в играта беше невероятно тромава. В началото Красима ми изглеждаше тромавичка, но съм била в грешка. Мани нарочно са я сложили само да разваля нещата, тя е каръкът в целия формат. Нищо не може да направи като хората, грубо същество телесно и душевно.

# 1 348
Дам, няма да събират кубчетата по трасе с различни компоненти Simple Smile
Стоят си на платформата, готови за подреждане.
Евала на ТЪпарев, вече ще имаме напълно статична елиминация и във втора фаза Simple Smile

За мен при Мани нещата вече са кристално ясни.
Само нинджа може да убие друг нинджа JoyJoyJoy

Очаквам втората нинджа да е някой от Елизабет, Паулина или Симеон.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 09:46 от Bengun

# 1 349
Нормално, от толкова сезони на Биг Брадър, а вече и ИВ, Тупарев перфектно знае, че един дразнител буди адски много зрителски интерес. А схемата винаги е една и съща, държи го почти до последно и на финалната права го отстранява. За справка - Кулагин, Луна, сестрите, сега Мани. Е, има и тук там някое изключение, в което прави въпросния дразнител и победител - Миглена Ангелова, тризначките.....

Общи условия

Активация на акаунт