💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 152
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 320
В конкурентното аграрно шоу се появи един въпрос "Кой отвори и кой яде от стафидите".

Тук въпросът е "Кой и кога ще махне Мани от ИВ" JoyJoyJoy

Ние, които четем спойлерите знаем отговорите на "кой" и "кога" ще махне Мани от ИВ. Grin

# 1 321
Щом дяволчето са го хванали братята(при положение че винаги е обран и обективен) значи положението не се търпи!
Ама хайде да не бъдем брутални с епитетите!
И аз имам  моменти , в които цедката не ми е на правилното място, но откак си излях снощи "душата" , някак днес гледам с други очи!
И няма нужда да се нервим и на 6-месечните бебета е ясно вече, че там не са спортисти , а статисти и артисти!
Утре Стоян е пътник(и без неподържаното от телефона ми уведомление) още по-миналата седмица коментирахме, че той не е същия - само чака да додрапа момента отбелязан в договора му.
Иии да уважа другото племе-Болимир много бързо изтърва капитанството.
На Поли днес и бяха взели думата, та се представи ок!
Миленка ( не знам какво ви квичи) , но си е супер момичето.Надявам се да й са свършили драмите по сценарии и да я видим като наистина  най-добрите 40 кила на сезона.

# 1 322
  • София

Сезон 3  Епизод 41

Игри на волята (28.10.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 323
  • София
Бг Любо,

Ами да точно това твърдях, но уви, за Мани са готови да си съсипят всичко градено през годините. Бях убеден, че видиш ли щом сме вече във втората фаза, то Мани няма шансове повече, защото тук на директна елиминация дават (даваха) много яки и сложни игри, а не редене на клечки за зъби. Т.е. като стар типстър стъпих върху историята и статистиката, хаха. Ама те на, греда! Цирка продължава. Халал да им е.

Но си държа на думите, че до обединеното племе бездарницата няма да стигне. Дори и да елиминира Стоян утре, което продължавам да не вярвам, че е възможно (твърде научна фантастика ми идва), то ще бъде отстранена от някой, който продукцията вече няма да иска да жертва заради нея. Някой като Елизабет или Паулина например. Абе все тая, няма значение.
Така че тя сигурно ще си купи имунитет за следващия съвет ако утре победи, защото ще има 200 гроша, но на по-следващия ще е пътник. И те така. 🙂

# 1 324
  • София
Не съм чела спойлери кога си тръгва Мани, така че давам лично, неподправено мнение.

Както е тръгнало, ще бъде елиминирана, само ако я изправят срещу друга любимка на продукцията - Елизабет или Паулина. От мъжете не съм сигурна кой им е по-ценен от Мани.

# 1 325
И според мен един от тази тройка - Елизабет, Паулина или Симеон ще и подпише отпусното за край на зеленото училище на Мани.

Но за 200 гроша Ралица може да и продаде .. двуседмичен имунитет другата седмица Simple Smile

# 1 326
  • София
Голяма мания по Красима обаче. Всеки пост е за Красима 😃

А Красима за Полимир ли каза, че нещо не разбрах.

То тя обича да се изтъква, че привлича мъжкото внимание.. 😂
Някакви комплекси, дефицит на внимание... клиничен случай!
Няма да се учудя, ако се окаже БетитУ или АндрейкотУ. Ама хич.

# 1 327
[ Ако Красима беше на елиминация, можеше и стокилограмови колове да има за пренасяне. Но за Мани най-тежкото натоварване ще са клечки за зъби. Ако случайно има плуване, то ще е в детски надуваем басейн, като тя, разбира се, ще е обезопасена с пояс и възглавнички.

Laughing Laughing
Положението е комично.
Мани Президент!

# 1 328
  • Sunshine state
И аз се чудя на себе си защо продължавам да гледам тая глупост. Ясно е като бял ден, че днес казаха довиждане на Стоян. Разочароващо. Браво на човека за прекрасното представяне. Подигравка абсолютна. Какво няма да се ядосва и да беснее като и на него му е ясно накъде вървят нещата в тоя цирк.
Андрей не пропуска възможност да натърти как Красима била слабо звено, което изобщо не е вярно. Като го повтаря явно цели да стане истина на принципа една лъжа повторена сто пъти..
Димо много неадекватни коментари прави по време на игрите. Говорят ли му ги тия простотии, импровизира ли, не знам, но факт.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 02:31 от Pupitka

# 1 329
  • София
Днес не успях да коментирам на живо, но идвам да отбележа прекрасното представяне на Милена и Красима в играта - демонстрираха неочаквана и почти невиждана точност, вкарвайки две поредни торбички от раз. Браво, като че ли Милена се е представила най-добре от жените в най-много битки досега. И (пореден) огромен минус за монтажа, защото сценката, в която Ралица ненужно разпитва участниците за възрастта им и благодари на Стоян, разкри, че Бойците губят, те нямаха особени шансове днес, но все пак, включвайки този кадър още в първата реклама... ми напомня на кадрите с Ваня, която носи огърлицата за неприкосновеност и в промото се питаше, кой ще се спаси на този съвет...

Ъ-ъ-ъ-ъ, така ли се гледат врагове?
Това трябваше да е в скрит текст от солидарност към Елизабет. Smile

# 1 330
Тези снимки от предстоящи игри и отпаднали играчи ора от екипа ли ги разпространяват?
От къде ги има обикновения зрител?

# 1 331
  • Sunshine state
Като гледам от снимката на утрешната игра, на терена има и обикновени хора (или отк това в някой от екипа с детето си..), които си гледат. Напълно е възможно някой страничен наблюдател просто да е снимал с телефона си минавайки случайно. 🤷🏼♀

# 1 332
  • София
Тези снимки от предстоящи игри и отпаднали играчи ора от екипа ли ги разпространяват?
От къде ги има обикновения зрител?
Хора, които са били на плажа и не са част от екипа, също са гледали, дори на снимката някой държи бебе на раменете си. Предполагам снимката е от случаен свидетел на игрите.

Pupitka, извинявай, не бях видяла поста ти преди да публикувам.

# 1 333
Е нали достъпа до тях е бил ограничен и не са давали на обикновени хора да се навъртат около терена.(освен Панчев 😁😂)
Миналата година нямаше скандал пак около тях за това ?

# 1 334
Аз очаквам утре Мани да спечели защото Стоян ще трябва да я носи на гръб по трасето и няма да може да играе и за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт