💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 159
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 290
  • London
Ъ-ъ-ъ-ъ, така ли се гледат врагове?

Ах, ах ...😅Мамини.

# 1 291
  • Варна
Madison, епична битка ще  бъде. Joy

# 1 292
  • София
Къде ги видяхте тези кубчета, аз гледах промото и не видях нищо подобно? Но не съм и спирал кадъра и да се вглеждам.
Ок, нека да има кубчета ама за да се стигне до тях, нека да се плува до понтона или ако искат да и спестят удавянето на бездарницата, то нека тези кубчета да се вадят след копаене или да ги пренасят през сложни препятствия по трасето.

Ако само редят кубчетата от място, дори няма да гледам битката и ще се информирам от тук в темата какъв е резултата. Гаврата ще е пълна. Но пак вярвам, че Стоян ще се справи. Дано.

Ако Стоян си отиде утре игрите губят много, защото заради циганката няма да има равностойни битки между племената, а и губим шанс да видим силна, епична и равностойна мъжка битка по-напред във формата между Стоян и някой друг мъж.

# 1 293
biglubo,
хайде да се четем 😉

писах за 2-та фаза и за игра един на един, т.е. елиминация между двама.
няколко пъти го писах, че и болдвах.

Когато са четирима (първата фаза) редовно дават изометрия или тези кубчета ; когато има директни елиминации в последната трета фаза също редовно има статични игри или такива в които няма няколко компонента, защото няма време и пришпорват формата, което винаги ме е дразнило много. Понякога отпадат и по двама на една игра.

Така че ако утре дадат подобна статична игра (изометрия или нещо за логика или ловкост на ръцете на място) ще е за първи път в историята.

Това имах предвид, нищо повече. 🙂
Хайде сега десета фаза.Ако е недопустимо да има статична игра във втора фаза,  още по-недопустимо е да има такава в трета.Кое е по-лошо?Да отпаднеш във втора фаза,  или да стигнеш до последните 4 и да отпаднеш с такава игра.При положение,  че не им трепна окото да дадат такава игра в трета фаза,  изобщо няма да се замислят за втора.Утре ще видим.

# 1 294

Ах, ах ...😅Мамини.

Красима му казва с поглед "Няма отърване от мен" и се кефи че той може да не е много доволен... че са разпределени заедно.Това е според мен

# 1 295
Дяволо, дете наивно, не са ми нужни никакви спойлери, за да съм сигурна, че утре няма да има сложна многокомпонентна битка. Ако Красима беше на елиминация, можеше и стокилограмови колове да има за пренасяне. Но за Мани най-тежкото натоварване ще са клечки за зъби. Ако случайно има плуване, то ще е в детски надуваем басейн, като тя, разбира се, ще е обезопасена с пояс и възглавнички.

# 1 296
  • София
Бг Любо,
има ли смисъл да спорим за глупости?
Защо не си признаеш, сбърках, ок няма проблеми и все тая ; ок не те прочетох, ок моя грешка, здраве да е ; и пр. бла бла
но не, трябва да се спори за спора.

Писал съм поне 3 пъти, че става въпрос за втората фаза и за директна елиминация. Аз посочвам факти, нещо което може да се провери ако не ми вярваш. Ако направят нещо различно ще е за първи път в историята и това не е мой проблем. Но да, дори и аз ще съм изненадан от наглостта им.
А те продукцията може и 'не се сърди човече да дадат' и да се закопаят още повече. Нека, догодина темата ще е на 50% по-малко населена.

# 1 297
  • London
Абе каква е тази увереност тук в темата, че Стоян ще пада?
Дано не е от спойлери нещо. Ето за това трябва да се забранят или да се коментират в друга тема. 😫
Дори и изометрия да е, Стоян е куче и ще удържи. Освен ако не го прецакат с конструкцията или някоя тънка греда за опора.
Но изключвам подобни елементи. Не е имало такава игра досега трети сезон вече.
Играта трябва да съдържа най-малко три елемента и да има плуване или нещо за бързина (тичане и препятствия) + ловкост/точност и за финал пъзел.
Ето нещо като за мъж срещу жена. Както виждате не съм писал за мъкнене на тежести, защото там жените нямат шанс.
И Мани си заминава. Това е положението. 🙂
Идва от това, че и на първолаците им е ясно, че Мани явно смуче захар добре ......Joy И някой явно е платил за да е там .....елементарно Уотсън.

Ах, ах ...😅Мамини.

Красима му казва с поглед "Няма отърване от мен" и се кефи че той може да не е много доволен... че са разпределени заедно.Това е според мен

Абе то хвърчат феромони, погледи се бият сластно. Ти къде отиде.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 298
Утрешната битка.Само снимка е на битката,за най нетърпеливите.Нали питахте за битката,дали в промо или във фейса ще я видите все тая.Слагам я все пак де.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:24 от лещичка

# 1 299
Еее, как можа да я изтряскаш тази снимка! Не знаеш ли какво е скрит текст???

# 1 300
Интересно утре е само каква ще е играта на съюзниците ( или както са я кръстили през този сезон "за предимство").
Аз мисля, че Стоян ще вземе Морунов. Мани - Кремена.
Дуела ще е между Морунов и Кремена, въпросът е само на каква игра Simple Smile Миналата година бяха елементарни игри за по 1т. Да видим през тази година какво са ни подготвили.

Редакция :
ЕЕЕЕЕ, толкова се пазих от спойлери ... и някой се изтропа на метенето Sad
Скрит текст:
Нямам думи за играта ... Редене на кула от кубчета стъпили на люлка за баланс ЛОЛ .. дано поне събират кубчетата по трасе с различни компоненети, ама надали.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:26 от Bengun

# 1 301
Аз проблем със спойлерите нямам, но наистина няма спасение Grinning 10 човека в скрит текст и накрая бааам някой изпляска я снимка, я коментар.
А тези съюзници кога ги избират? Не е ли в деня на номинациите или в деня на елиминациите?

# 1 302
  • София
La Catrala,
аз не съм сляп. виждам, че бутат Мани, няколко пъти познах, че ще се спаси. Но си мислех, че ще е колкото да мине първата фаза и да се докаже, че може да е нейната (по-точно тяхната). Но това вече е прекалено. тц тц тц
А иначе поне 20 спойлера имаше назад в темата, моля ти се. Знам, че болшинството хора отварят спойлерите и после смело правят прогнози открито. Ето това ме дразни. Ако нямаше никакви спойлери, нито резултатите в анкетата щяха да са такива, нито повечето мнения тук, които звучат толкова убедено и сигурно. Ама то като знаеш крайния резултат е лесно...

Май е по-добре да се чете темата с 1 седмица закъснение, това е положението. Жалко, че се разваля кефа така на хора, които не отварят спойлери, като мен. А и не сме малко.

Сега виждам снимката. Евала, пълна пародия и излагация.
Някой да му вземе лиценза на този кретен! 😣

# 1 303
Утрешната битка.Само снимка е на битката,за най нетърпеливите.Нали питахте за битката,дали в промо или във фейса ще я видите все тая.Слагам я все пак де.

Скрит текст:

Това не е ли играно вече веднъж този сезон или греша?

# 1 304
Дали са играли подобна игра.
Скрит текст:
Единична вертикална кула в баланс не са строили през този сезон.
Люлката за баланс е същата.

Общи условия

Активация на акаунт