💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 155
  • 2 013
  •   2
Отговори
# 1 305
Бг Любо,
има ли смисъл да спорим за глупости?
Защо не си признаеш, сбърках, ок няма проблеми и все тая ; ок не те прочетох, ок моя грешка, здраве да е ; и пр. бла бла
но не, трябва да се спори за спора.

Писал съм поне 3 пъти, че става въпрос за втората фаза и за директна елиминация. Аз посочвам факти, нещо което може да се провери ако не ми вярваш. Ако направят нещо различно ще е за първи път в историята и това не е мой проблем. Но да, дори и аз ще съм изненадан от наглостта им.
А те продукцията може и 'не се сърди човече да дадат' и да се закопаят още повече. Нека, догодина темата ще е на 50% по-малко населена.

Как да си призная,  като не съм сбъркал.Хайде да се четем.Посочи ми точно как и къде съм сбъркал.Ще подходя в твой стил.Какво точно съм твърдял и не е било така?

# 1 306
  • London
La Catrala,
аз не съм сляп. виждам, че бутат Мани, няколко пъти познах, че ще се спаси. Но си мислех, че ще е колкото да мине първата фаза и да се докаже, че може да е нейната (по-точно тяхната). Но това вече е прекалено. тц тц тц
А иначе поне 20 спойлера имаше назад в темата, моля ти се. Знам, че болшинството хора отварят спойлерите и после смело правят прогнози открито. Ето това ме дразни. Ако нямаше никакви спойлери, нито резултатите в анкетата щяха да са такива, нито повечето мнения тук, които звучат толкова убедено и сигурно. Ама то като знаеш крайния резултат е лесно...

Май е по-добре да се чете темата с 1 седмица закъснение, това е положението. Жалко, че се разваля кефа така на хора, които не отварят спойлери, като мен. А и не сме малко.

Сега виждам снимката. Евала, пълна пародия и излагация.
Някой да му вземе лиценза на този кретен! 😣

Аз не съм ги чела и гласувах за Мани. Просто подпирането е брутално, но явно са броени доста пари за да е там. Богати дядовци колкото щеш. Нищо чудно 100 000 любовника на Мани да ги е дал на продукцията. Нищо не може да ме изненада, пък те на кяр само от реклами....

Българска идилия. Нищо друго не би ми дало логично обяснение. Това мъжа ми го подшушна, според него голям процент от хората си плащат за да участват....

# 1 307
  • У Диспансера ...♥♥♥
То и без снимка ни беше ясно на всички, че ще е нещо такова. Именно заради това беше и ядосан Стоян, вчера. Да се бъхтиш ти толкова време, да мъкнеш и тая неблагодарница на гърба си, и накрая с побутване от продукцията да те отстрани. Ма няма им гледам умрялата битка изобщо утре, се изнервям тука с техните нагласени театрота.

# 1 308
То пък като за предишната елиминация нямаше никакъв спойлер пак в анкетата всички бяхме гласували, че Мани ще е първата спасена, както и се случи, та то е ясно. Сега просто остава минималната надежда, че в толкова напреднала фаза на играта ще я изритат, ама надали

# 1 309
Дали са играли подобна игра.
Скрит текст:
Единична вертикална кула в баланс не са строили през този сезон.
Люлката за баланс е същата.
Май такава беше капитанската битка между Поли, Неделчо и Андрей, когато Паулина спечели огън за племето

# 1 310
А какво ще стане петъшки с Елизабет?Нали в петък загубилия отива при отшелника?И въобще Елизабет докога ще стои там?

# 1 311
  • София
biglubo
ти си като радиоточка понякога, сериозно.
и ме питаш мен, къде ти си сбъркал?

Ами изкривяваш ми думите, вадиш ги от контекста или извърташ темата.
Още в първото си мнение по спора писах, че визирам втората фаза и директна елиминация, т.е. някой да си тръгне. А сега сме във втора фаза и на директна елиминация. И ти чел-недочел ме цитираш, че дори и ми казваш какво било по фазите и примери даваш (при положение, че ги знам отлично игрите и в трите сезона). Ама защо ми ги даваш като аз никога не съм писал, че подобни игри са изключени или забранени нещо. Имало си ги е, но не и на този етап от играта.

Ок, сбърках  прогнозата си, но голяма работа. Дори аз надцених Мани и подцених Тупарев. Явно ще имаме новост в историята на формата.
Но това което правят ще има огромен негативен отзвук утре в социалните мрежи и ще е началото на края им.
Но в никакъв случай не съм написал нещо невярно като информация. Така че твоите сравнения с Ана Мария и Юлиян са неуместни, защото там бе нещо като полуфинал в края на третата фаза.

Оттам-нататък топката е в твоята половина, аз повече няма какво да добавя.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:45 от Diavolo

# 1 312
Снощи и днес явно съм изглеждал нелепо с прогнозите си предвид изтеклия спойлер Simple Smile
Хем знам, че гледам цирк и продължавам да се надявам на нещо логично Sad

Подцених ТЪпарев. Ето ги заблудените ми прогнози, по-скоро бих казал наивни JoyJoyJoy  Не са спойлери Simple Smile
Скрит текст:
Отива Стоян, утре губят и Кремена ще го отнесе вместо Мани.
Кремена губи дуела, Елизабет идва на нейно място.
Аз също мисля, че Мани съвсем скоро няма да е част от ИВ.
Но си мисля, че няма да отпадне тази седмица. Иска ми се да отпадне от Стоян, но мисля, че Кремена ще го отнесе вместо нея в крайна сметка тази седмица. За последно.
Няма да отпадне Стоян според мен.
Първо е много по-добър играч от Кремена. С Мани няма да го сравнявам изобщо. И второ Продукцията няма да остави едно от племената с трима мъже да се борят срещу племе с пет.
Една от Кремена и Мани си заминава тази седмица. Залагам за Кремена.
Снощи Стоян ясно каза, че иска да се изправи в дуел срещу Кремена.
Аз мисля, че племето ще уважи желанието му. Не знам защо смятате, че няма да го направят и ще номинират Мани.
Кремена, че е по-полезна за племето от Мани няма спор. Но с покупката на тези гласове за мен сама си закачи мишена на гърба.

# 1 313
  • Испания
Нека, догодина темата ще е на 50% по-малко населена.

Плашеш ли или проклинаш? Всяка година се пише, че следващата година няма да се гледа формата, пък виж какво става. Някои хора се забавляваме, а ти ходиш на кастинги и после пустосваш.

Като е 50% по-малко населена, ще е 50% по-малко населена. И земята няма да спре да се върти.

# 1 314
Сега изгледах снощния епизод, не съм чела всичко, но общо взето ми изниква следното:.  " Носи Мани, да те номинира!"

А утре рефренът ще е " Носи Мани, да те елиминира!"

# 1 315
  • София
Голяма работа, че някой сложил снимка от утрешната игра! Да не е сложил тест за ДНК!

# 1 316
  • София
Нито плаша, нито проклинам, а констатирам очевидни неща. След гаврата с края на първи сезон, за 2 сезон бе доста спокойно тук, сега пак е същата лудница като с 1 сезон, но и с 4-ти сезон ще е същото като с втори. Може да си го запишеш и да ме цитираш. Аз не се крия от мненията и прогнозите си.
С кастингите спрях ако не си разбрала, да ти го напиша още веднъж, пък белким разбереш. Край. И се радвам, защото този сезон е направо криминален, хаха.
Иначе мен не ми пречи, шоу да става. Дори нямам истински любимци този сезон, нито кой знае каква тръпка.
Ядосвам се специално за един участник само, защото ме е яд как другите страдат заради него. А някои от тези участници наистина имаха пламък в очите и даваха всичко от себе си. С такива хора ми е болно когато се гаврят и понеже знам какво ще напишеш (щом са отишли там нека ги гаврят), ами не, не го заслужават и е хубаво понякога да има и наивници в този фалшив свят.

# 1 317
biglubo
ти си като радиоточка понякога, сериозно.
и ме питаш мен, къде ти си сбъркал?

Ами изкривяваш ми думите, вадиш ги от контекста или извърташ темата.
Още в първото си мнение по спора писах, че визирам втората фаза и директна елиминация, т.е. някой да си тръгне. А сега сме във втора фаза и на директна елиминация. И ти чел-недочел ме цитираш, че дори и ми казваш какво било по фазите и примери даваш (при положение, че ги знам отлично игрите и в трите сезона). Ама защо ми ги даваш като аз никога не съм писал, че подобни игри са изключени или забранени нещо. Имало си ги е, но не и на този етап от играта.

Ок, сбърках  прогнозата си, но голяма работа. Дори аз надцених Мани и подцених Тупарев. Явно ще имаме новост в историята на формата.
Но това което правят ще има огромен негативен отзвук утре в социалните мрежи и ще е началото на края им.
Но в никакъв случай не съм написал нещо невярно като информация. Така че твоите сравнения с Ана Мария и Юлиян са неуместни, защото там бе нещо като полуфинал в края на третата фаза.

Оттам-нататък топката е в твоята половина, аз повече няма какво да добавя.

Питам те аз къде съм написал нещо невярно като информация,  че трябва да си признавам че съм сбъркал.Да съм твърдял за играта която споменах че се е играла във втора фаза?Ако твърдиш,  че е допустимо такава игра да има в трета фаза,  пък не е допустимо да я има във втора фаза,  добре.Става дума за смисъла на казаното нали?Макар че това ще е в разрез с всичко което си писал до сега.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 00:02 от biglubo

# 1 318
В конкурентното аграрно шоу се появи един въпрос "Кой отвори и кой яде от стафидите". Тук въпросът е "Кой и кога ще махне Мани от ИВ" JoyJoyJoy

# 1 319
Нека, догодина темата ще е на 50% по-малко населена.

Плашеш ли или проклинаш? Всяка година се пише, че следващата година няма да се гледа формата, пък виж какво става. Някои хора се забавляваме, а ти ходиш на кастинги и после пустосваш.

Като е 50% по-малко населена, ще е 50% по-малко населена. И земята няма да спре да се върти.

Все едно не четем всяка година същото.Колко много хора се заричат да не гледат и пак са тук.Още в първи сезон стана ясно колко е нагласено всичко,  ама някои продължават да се вживяват и палят и да правят прогнози,  все едно не са видели че става това,  което продукцията реши.

Общи условия

Активация на акаунт