💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 330
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 410
  • London
Миналата година имаше учен биолог в Игри на волята но тя си замина по здравлословни причини и никой не каза нищо за нея - Мая Simple Smile

Ами рядко се съчетават двете неща, не са много учените прекарващи задоволително време в тренировки. Къде поради време, къде поради приоритети. Та не се изненадвам, че се е появил проблема със здравословните причини при поставяне на тялото в определена по натоварена среда от бюрото, книгата и тн. Резонно....

# 1 411
# 1 412
Миналата година имаше учен биолог в Игри на волята но тя си замина по здравлословни причини и никой не каза нищо за нея - Мая Simple Smile
Ами рядко се съчетават двете неща, не са много учените прекарващи задоволително време в тренировки. Къде поради време, къде поради приоритети. Та не се изненадвам, че се е появил проблема със здравословните причини при поставяне на тялото в определена по натоварена среда от бюрото, книгата и тн. Резонно....
Язва е бил проблемът на Мая миналата година, на реката се е изострила болката.

# 1 413
Ами, не беше честно да номинират Мани срещу Стоян, не беше правилно, нямаше и логика да го правят и не искам да гледам евентуална гавра с него, ако Мани го бие  Представям си и какви хвалби и колко суперлативи от кухата Ралица ще отнесе Манка и направо стомахът ми още от сега се бунтува. Не съм сигурна дали искам да гледам довечера, но ще съм на гости и май ще съм принудена.
Стоян изглеждаше примирен, гласуващите изглеждаха като зомбирани.  Според мен на всички им е наредено какво да правят.  Пак казвам, ако Морунов си беше извадил сабите, можеше да предотврати това. Аз, ако бях, щях. Всичко ще си струва, ако мога да им разваля плановете на тия, дори и собственото ми отпадане.  Нито една победа не е на всяка цена.

# 1 414
Много ми е чудно, трета поредна година, в началото като дадат кесийка с грошове на някого, винаги казаше Ралица "пазете си жълтиците с цената на всичко, не ги отделяйте от вас". Това не дава ли свободата на човек да си открадне грошове?
Аз ако бях в игрите, щях да гепам на някого грошовете, пък да видим каква би била реакцията на продукцията хаха 😂

П.с. много здраве на админЧЕТАТА 😎😘

# 1 415
  • Sunshine state
Днес няма да гледам, просто не ми се гледат щуротии, а и ще излизаме довечера.
Естествено е съотборниците на Елизабет да се разочароват от нея след като не посмя да им каже нищо в лицето, но пък за сметка на това стабилно ги хранеше насаме с камерите. Кой харесва страхливи,злобни и двулични хора?

# 1 416
Скрит текст:
Мани ще победи Стоян във битката за оцеляване,а Елизабет ще се присъедини към бойците
Благодаря! А ти някой от участниците ли си? Гледам специална регистрация и единствените публикации са спойлери (верни).

# 1 417
  • Козлодуй
Ще ми се Стоян да ги "завещае" на Неделчо - той най-добре ще ги похарчи Simple Smile

# 1 418
Но грошовете ще идат при Манка. Нали трябва да си осигури доживотен имунитет 😠
Поне като искат сеир този сезон и затова бутат даден участник, защо не си избраха някой поне мааааалко по-кадърен от Миглата...Хич не вярвам това чудо да спи с някой продуцент.

# 1 419
Редене на кубчета.
Интересно ми е какво ще попречи на Стоян да нареди кубчетата по-бързо от Мани.

# 1 420
  • Sunshine state
То освен реденето има и едно въженце за баланс на масичката. Това ще да е пречката, а вече знаем, че Мани спечели на подобна игра. Защо да не й пуснат още една. Нямам думи..

# 1 421
Ясно ми е, че Мани е печелила такава игра.
Примиряваме се, че няма да има физически компонент.
Не ми е ясно защо Стоян да не може да спечели на баланс/концентрация/спокойствие срещу нея Simple Smile

Подозирам, че Кремена ще победи най-вероятно Морунов в битката на съюзниците и Мани ще има някакво сериозно предимство. Иначе не виждам как ще победи, ако Стоян запази спокойствие.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 16:09 от Bengun

# 1 422
  • Асеновград
Довечера ще си гледам фермата , нямам никакво намерение да се ядосвам с този тъп формат.
Ако вземе отново това недоразумение Мани да се спаси ....и да слушам Ралица как е възхвалява....Неее няма да си го причиня. Утре ще чета вас .

# 1 423
  • London
Редене на кубчета.
Интересно ми е какво ще попречи на Стоян да нареди кубчетата по-бързо от Мани.
Сигурно пак вятъра.
Стоян няма да запази спокойствие. Той е ужасен от мисълта да бъде бит от Мани. Първо е жена, второ е Мани. Та оттук насетне Мани има вече предимство чисто психологически.

# 1 424
Стоян няма да запази спокойствие. Той е ужасен от мисълта да бъде бит от Мани. Първо е жена, второ е Мани. Та оттук насетне Мани има вече предимство чисто психологически.
Да, съгласен съм, че Стоян вероятно ще играе под напрежението от загуба от Мани. И това може да камъчето, което да обърне каруцата.

Общи условия

Активация на акаунт