💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 301
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 395
мда, сега го видях "Елизабет е последният покровител на Плажа на отшелника". Много тъпо. Не е честно спрямо Мартин. То какво ли е честно в този скапан сезон.

# 1 396
Ако имах дете и то харесваше Мани, най-малкото, което щеше да отнесе са 2 шамара Grinning

Simple Smile
Не съди така строго, то това зависи от семейната среда и възпитанието.Sunglasses

# 1 397
И в какво видяхте, че Мартин е глупав,моля!?
А и какво съдържание влагате в думата?
Лаладжия, скандалджия и схемаджия, едва ли са обратното на глупав ,за да се правят такива изводи.
Нито едно от изброените. Но че е глупав се виждаше само като си отвори устата, много го харесвах, но две думи не можеше да върже.
Има разлика между глупав и наивен.
Ами има хора, които се притесняват от общуването с непознати, пред камери и т.н.да не изброявам.Реакциите са им различни и понякога дават грешна представа за себе си.
Не твърдя,че е академик, но в никакъв случай не може да се каже, че е глупав.
А и много се дразня на лепенето на етикети ей така като за добър ден!
Ако Марти  е глупав както твърдите, едва ли щяхме да го гледаме във формата.Още на първата му мисия да са го отвели, защото там ако не си ....
всичко обратно на глупав, жив няма да си.

# 1 398
Според мен за мисии трябва да си наблюдателен, бързо да реагираш и да имаш реална преценка за ситуацията. Познавам човек, ходил на мисии - прилича доста на Мартин. Не е лош човек, но не е и академично умен, не може да се изразява добре. Няма и сериозна обща култура.

# 1 399
  • София
Мъка,Мъкаа...Започвам да си мисля,че оргиналните бойци  умишлено не уважиха желанието на Стоян за честен дуел с Кремена.Те слепи ли са? После като останат трима за какви победи се надяват? Ок,пъзели,но докато стигнат до тях,Валентин ще спи ли?
Видях снимката с играта,вече и официално е качена.Не знам наивна ли съм,но защо пък Стоян да не може да победи в такава игра?

# 1 400
просто трябваше още първата вечер да номинират едната, а другата вечер - другата и да изправят кремена срещу мани.

# 1 401
  • London
Аз ще се изненадам, ако академичен мозък се появи в Игри на волята. Joy Те хората са в БАН, не на екран по клин с гюле в ръце.Joy

# 1 402
Аз ще се изненадам, ако академичен мозък се появи в Игри на волята. Joy Те хората са в БАН, не на екран по клин с гюле в ръце.Joy
Между академичен мозък и Игри на волята има и други хора, не е нужно да си в БАН, за да си интелигентен човек, който може да се изразява. А за да ходиш на мисии не е нужно да си чел книги.

# 1 403
  • Козлодуй
Миналата година имаше учен биолог в Игри на волята но тя си замина по здравлословни причини и никой не каза нищо за нея - Мая Simple Smile

# 1 404
  • През девет планини в десета...
На миналата елиминация теглиха канута като каторжници, сега кубчета ще редят. И може да подскажат предварително как да ги нареди манка, после грошове с две седмици имунитет и бам, една от финалистите 😠

# 1 405
  • Козлодуй
Според мен Стоян е наказан с таква игра защото не желае да си ползва грошовете и сега ще ги дадат на Мани - много кофти работа не ми се иска още да отпада Стоян има какво още да покаже Simple Smile

# 1 406
  • Испания
Стоян е бесен на продукцията /личи от километри/ и ще му скроят шапка.

# 1 407
  • Козлодуй
Моят съпруг вчера без да иска ги нарече Игри на ролята Simple Smile Май не е далеч от истината дори и аз се убедих Simple Smile

# 1 408
Скрит текст:
Мани ще победи Стоян във битката за оцеляване,а Елизабет ще се присъедини към бойците

# 1 409
  • Испания

След гостуване на Мартин в "На кафе"

Елизабет, Мартин, Валентин, Неделчо, Милена, Туджаров

Скрит текст:
Кремена.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 15:22 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт