💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 136
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 590
Как на Мани кубчетата, за които се оплака,че не ги стига, се приближиха към нея?

# 1 591
  • Където морето целува небето...
Само аз ли виждам, че главата на дракона на Стоян се лашка като откачена? И защо трасетата са приготвени предварително за всеки, а не теглят жребий?

# 1 592
Не.

А не допускате ли, че Мани в този компонент може да е просто по-добра от Стоян ?

# 1 593
А не допускате ли, че Мани в този компонент може да е просто по-добра от Стоян ?
НЕ. Дори да е така, защо отново й дават същия компонент, тя вече е редила такива, нали се доказа в това. Нещо друго може ли да прави???????

# 1 594
Да, то затова все такива игри и дават, че в нещо я бива, ако иде реч за нея си, за плементо все не и се получава Wink

# 1 595
  • София
Със сигурност! Именно затова са го сложили като последен и най-важен компонент! Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано все пак Стоян да го овладее...

# 1 596
  • Испания
Само аз ли виждам, че главата на дракона на Стоян се лашка като откачена? И защо трасетата са приготвени предварително за всеки, а не теглят жребий?

Люлее се непрекъснато.

# 1 597
  • София
Е толкова вече да я бутат Мани, последната игра идеална за нея. Аз също ще приключвам с гледането, докато не изхвърчи от играта. . Ясно е нагласено да си виси в шоуто, сълзливо интервю преди играта. Отвратих се.

# 1 598
Как на Мани кубчетата, за които се оплака,че не ги стига, се приближиха към нея?
Преместила ги е в момент, в който кубчетата и са били съборени.

# 1 599
Изключих телевизора,когато дадоха пъзел на Неделчо.Ай сиктир от нагласени игри.
Чувствам се зле,че съм част от тази помия и мога само да гадая как се чувстват самите участници да се борят с вятърните мелници на Тупарев!

# 1 600
  • София
Да, което прави поставянето на подобен елемент за финал, абсолютно целенасочено.

# 1 601
НЕ. Дори да е така, защо отново й дават същия компонент, тя вече е редила такива, нали се доказа в това. Нещо друго може ли да прави???????
Явно не може друго добре.
Но в това се справя доста добре според мен.

Да, което прави поставянето на подобен елемент за финал, абсолютно целенасочено.
И разбира се, че е целенасочено поставен този елемент.
Просто не мисля, че е допълнително манипулиран.

# 1 602
  • София
Пародия
Поне познах, че играта е от няколко компонента. Спази се традицията. Разбира се елементарни елементи след развиването като за Мани точно. Трябваше още по-отблизо да мята топките, То бива, бива ама...
Дракона на Мани се клати много по-малко от този на Стоян. Очевидно е.
Освен това една жена винаги ще има голямо предимство на подобна игра.
И въпреки това Стоян води с малко, което си е постижение и е така само защото Мани е просто рядко некадърна.
Ако на тази игра бяха Елизабет, Поли или Милена, Стоян отдавна да е загубил.

# 1 603
Такъв е сценария!

# 1 604
  • София
А как иначе да МАНИпулират играта!? Wink

Общи условия

Активация на акаунт