💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 732
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Варна/Лондон
защо Стоян няма да ходи при Отшелничката?

Същото влизам да питам??? Тия съвсем през просото взеха.
За да бе взема въпреки тях някой да победи гласената за женски финал Елизабет.

# 1 666
  • София
Дзвяр,
хайде по възможност да не ни казваш нищо повече.
Никой не иска да му се спуска информация, която не желае.
Ако някой иска инфо да ти пише на лично.
Някакво геройство ли е, що ли, че имате информация от първоизточника? Оргазъм ли някакъв получавате?
То бива, бива ама нямам думи вече.

# 1 667
Аз ви казах, но ми изтрихте мненията, и сега кажете излъгах ли ви нещо? Ако някой се е засегнал от това че Мани печели, аз не съм измислил сценария.
Пишете ги в спойлер.

# 1 668
  • София
Да отстреляш един от най-добрите състезатели по такъв смехотворен и гнусен начин означава само едно, че вече си избрал победителя и не искаш да е със Стоян на финал!!!
Че победител няма да е Мани е повече от ясно!

Сещам се за финалната "битка" на миналия сезон... Д-ра "победи" в най-жалката възможна игричка... милият той... унизен, но по-богат... Joy

# 1 669
Щяхме да гледаме битка на плажа на отшелника, ако отшелник не беше Елизабет. Кратко и ясно.

# 1 670
Очаквам да вкарат Елизабет при бойците. Тя да се съюзи с Мани и Кремена и да гонят мъжете. Елизабет поне има грошове - ще стигнат и за имунитети, и за по 7-8 гласа... Laughing

# 1 671
Много крив сезон е този с Мани, такова чудо не е било никога Sad

# 1 672
  • София
Не ми се гледаше днес и на мен. Играта беше точно като за Мани. Кремена и Елизабет влачиха като гламави сто тона лодки, Маниту крепи кубчета...

# 1 673
  • София
За да бе взема въпреки тях някой да победи гласената за женски финал Елизабет.
Аз ще изпитам истинско удоволствие ако Елизабет падне от Мани, толкова време търпях последната, та поне да свърши нещо за мен. Но знам, че шансовете това да се случи са нулеви, имайки предвид, че целият елемент с плажа на Отшелника бе специално префасониран.

---
Морунов: Стоян ни трябваше малко повече.

После кажете, че Неделчо е лицемерен.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 22:30 от La Vikinga

# 1 674
Всички коментирате колко е нагласено,а се нервите и спирате и чупите телевизори.Защо?

# 1 675
  • Варна
Като си представя още колко кубчета и тухлички ще гледаме,...отивам да си сипя едно. Разбирам, че Мани само това го може, но дотегна безобразно много.

# 1 676
Многоооооо трудна битка,многоо

Как да не е тъжен Андрей,а Морунов милия остана единствената физическа сила в племето.Неделчо се смееше на “бичетата” ама..

# 1 677
Мани била се почувствала оценена от племето. Въъъъъй! Достатъчно е продукцията да те оценява! 💖

# 1 678
Ами Елизабет много ще си пасне в групичката на Мани и Кремена. Аз много харесвам Андрей, ум не ми побира защо се кефи на Елизабет...

# 1 679
  • Където морето целува небето...
Неделчо се е светнал на схемата, че може да "гони" силните чрез Манка.

Общи условия

Активация на акаунт