💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 730
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 830
Жалко, че вече няма да има епизод два часа и половина, харесваше ми.
Според мен скоро ще има падение на приключенец и това ще е Милена. Докато отпадне Мани виждам да отпаднат и Кремена и Красима. Тоест по мои прогнози след три понеделника ще се сбогуваме с Мани. Ще поръчам фойерверки.
Не съм гледала много първи сезон, сега пуснах някакви клипчета и просто като съпоставиш игрите там с игрите в този сезон, лошо може да ти стане. Но е ясно, че са искали да разширят както аудиторията, така и потенциалните участници. Мани освен за сеира се използва и за мотиватор на хора, които не са спортисти, да се запишат за догодина и предаването да не е толкова спортно профилирано.

# 1 831
  • Испания
Съфорумка писа, че Красима си е върнала формата. Браво на нея!

# 1 832
  • София
Често се среща при възрастни, които са израснали поне няколко години в социални домове, особено от малки - всякакви стратегии за оцеляване са добре дошли и то доста безкритично към себе си. Дори не се замислят.

# 1 833
Какво е казала Мани за интернат? Гледах предаването за фон и съм пропуснала. Но ми се струва, че във визитката си споменаваше нещо за майка.
Каза, че от първи до четвърти клас е живяла в интернат. Там е било много трудно, и въпрос на оцеляване. Оттогава е калена и свикнала да преодолява трудности. Въобще цял живот се е борила сама.

# 1 834
Много тъжно за Мани и за живота й. Съчувствам й.
Но в крайна сметка не гледаме Съдби на кръстопът или подобно предаване. Тук личните истории би трябвало да не са от съществено значение. Аз поне не се интересувам от контузията на Елизабет, от живота на Мани, не се вълнувах и от драмите на Соня в личен план. Не съм безчувствена, просто друго искам да гледам. Ако държах на Искрено и лично, нямаше да следя Игри на волята.
Та, за Мани. Може животът й да обяснява поведението й спрямо останалите играчи, но не го оправдава. Некадърна е за такива игри. Но не това е най-лошото - мен поне нямаше да ме дразни ако беше некадърна, но се опитваше и след това се държеше нормално с останалите. А тя зле в игрите, нагла, нахална, помагат й, носят я, минават трасето и заради нея и тя в знак на благодарност ги плюе, унижава, вдига им скандали и ги прави на нищо. Позволява си да ги унижава и пред играчите от другите племена. Държи се просташко. И след подарените победи или игри точно като за нея - тя отива и нарочно продължава да нервира останалите. Не го приемам за нормално това.

# 1 835
Всеки има нещо в детството , което може да му послужи като извинителна бележка, за егоизъм, нахалство и безпардонно поведение. Да ама не , до 18 години може да е простимо, но след това си възрастен индивид , който е длъжен да се бори с дяволите в себе си и да се впише в обществото , поне по начин по който да не вреди и не обижда околните

# 1 836
Аз ако съм живяла като Мани, няма да се записвам за игри, в които не ме бива и в които социалната игра е от съществено значение. Тя хем иска минутка слава, хем пък и да й съчувстваме.

# 1 837
Жалко за това, че скапаха предаването. Снощи не гледах, защото очаквах какво ще стане. Вече няма грам тръпка за мен. Sad И миналите години си знаехме, че е нагласено, но този път вече прекалиха.

# 1 838
  • Испания
Скрит текст:
Какво е казала Мани за интернат? Гледах предаването за фон и съм пропуснала. Но ми се струва, че във визитката си споменаваше нещо за майка.
За операциите, изобщо не вярвам някой да лъже за такова нещо пък било то и Мани. В една от игрите игра с нещо висящо пред корема, възможно е да не иска да й се виждат белезите.
Сега каъо се замисля май не сме я виждали по късо горнище.

Виждали сме я.

# 1 839
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Кой ли ще е най-неприятно изненадан се чудя. Не бих казала Красима, защото тя някак хич не я отразяваше в калабалъка. Малко като санбернар и чихуахуа са ми.

Eстествено,че  Красима. Laughing Симеон също ще позеленее.
Красима е пътник,защото идеята й да се въртят тя,Андро и Морунов на капитанската  позиция(тоест да нямат изгода да я номинират) се разпадна сега с идването на Елизабет.Не им е нужна вече и ще е мишена заедно с Мана и Мена.
Красима също така е контузена и отслабена физически в битките.

# 1 840
  • Sunshine state
Хич няма да го гледам на запис двубоя, добре, че го пропуснах вчера. Само щях да се ядосвам. Ще си спестявам цирка при подобни двубои с очакван край.

# 1 841
# 1 842
  • Испания
Техните пък бяха едни весели..., особено финалът. Ама пуста къса памет човешка!

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 16:04 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 843
Абе Мани кога успя да си счупи и пръстите на ръцете??

Докато гледаше, кършеше пръсти и подвикваше ,  а съотборниците и играят през това време поредната игра;)))

# 1 844

Общи условия

Активация на акаунт