💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 132
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Варна/Лондон
Ако имах дете и то харесваше Мани, най-малкото, което щеше да отнесе са 2 шамара Grinning
Моята тинейджерка така изгоря, ама за Паунка, каза, че я харесва и писа екстра домашни две седмици. 😂

# 1 606
  • Където морето целува небето...
Някой помни ли в кой епизод редиха пак тези дракони и кой цвят дракон "спечели" тогава?

# 1 607
  • София
Шансът на Стоян все пак се казва... Мани.
Бутат я яко, ама тя си е некадърна и ще бие с някаква клизма в игра в която има зададен огромен хендикап.

# 1 608
Ей,това е!Исках цял епизод само Мини и Стоян Laughing Сега искам двамата на скалите,ама едва ли.

# 1 609
И отново шанс за Мани. Цял сезон шанс за Мани. Да ви ... нагласените истории.

# 1 610
Предната седмица се влачиха лодки, без да се съобразява ръст /кг. направо мислех че ще пукне Елизабет на терена..
а тази цирк мани мани

# 1 611
  • Испания
Върнах, за да видя. Не дадоха грошове на Неделчо.

# 1 612
Лошото е, че няма камера с двете кули и двамата играчи в кадър едновременно.
Има, но почти не включват кадри от нея Sad

# 1 613
И аз не гледам, пуснах само да видя каква е играта. Ами дори и човек да се опита да не е предубеден няма как да стане - един път пъзел, който вече е редила, сега игра за баланс, на която веднъж победи. И все пак имам надежда макар и минимална. Просто Стоян не е от играчите фаворите, а Мани ще я победи някой, за когото после да бият фанфари нечуваво, невиждано и т.н. Единствено Паулина и Елизабет виждам в тази роля.
Иначе браво на Неделчо, факир е.
На него му се дразня, защото приказва как Мани ги дърпала назад, заради нея губели, а всъщност точно той беше в коалиция с нея дълго време и донякъде я запази в играта. В интерес на истината тя му беше много полезна, защото без нея досега вече да е бил на елиминация, та дори и да е отпаднал. Да благодарят, че логиката на играта е такава, че племе с почти никакви победи успява да запази цялостта си.

# 1 614
  • Където морето целува небето...
Върнах, за да видя. Не дадоха грошове на Неделчо.
Е как ще му дадат?! Ще вземе да си купи нещо срещу Мани. А тя ще има едни яки гласове или имунитет.

# 1 615
Абе Мани кога успя да си счупи и пръстите на ръцете??

# 1 616
Победителят е ясен. Поне гаврата със Стоян не беше толкова голяма.

# 1 617
Скрит текст:
А не допускате ли, че Мани в този компонент може да е просто по-добра от Стоян ?
НЕ. Дори да е така, защо отново й дават същия компонент, тя вече е редила такива, нали се доказа в това. Нещо друго може ли да прави???????
Явно не може друго добре.
Но в това се справя доста добре според мен.

А не допускате ли, че Мани в този компонент може да е просто по-добра от Стоян ?
Да, което прави поставянето на подобен елемент за финал, абсолютно целенасочено.
И разбира се, че е целенасочено поставен този елемент.
Просто не мисля, че е допълнително манипулиран.

Дали не е ? На какво се дължи фактът Стоян да не мърда и драконът му да се люлее, а на Мани да седи неподвижно? Не съм по конспирациите по принцип, но точно тук някои неща са странни, въобще свързано всичко с Мани.

# 1 618
  • Испания
Абе Мани кога успя да си счупи и пръстите на ръцете??

В битките на живот и смърт.

# 1 619
  • София
Кулата на Стоян се вее все едно е от стиропор
да им имам и простотийките гадни!

Общи условия

Активация на акаунт