🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 045
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Пак са преработили промото. Simple Smile
Скрит текст:
Затъмнен е кадърът, в който се вижда кой седи на мястото на фермера.
След дъжд качулка е работата.
Значи отговорът на въпроса ми от вчера е, че просто толкова си могат и са аматьори.
Е, добро утро, още вчера ти го написах 😎 😉
Да, ама едните правят предаване за седма поредна година, другите за трета. Чак толкова да не се учат от грешките си е ... и аз не знам какво е честно.

# 106
  • София
В смисъл тези неща ги правят и в сериали и други предавания.
Не е само Игри на волята и Фермата.
Цялостно нивото е много ниско.

# 107
  • Велико Търново
Но пък, ромският дразнител, ме побърква с простотията си,
Кой е той?

Пак са преработили промото. Simple Smile
Скрит текст:
Затъмнен е кадърът, в който се вижда кой седи на мястото на фермера.
Ами тъкмо навреме са го направили, к'во Joy Вижте, че има хора, които не са го гледали непреработено. Ще има поне няколко изненадани довечера. Satisfied

# 108
Гласувах за Цвети, но всички ме дразнят 😃
Помня, че в Сезони 4 и 5 имаха първоначално разделяне на отбори и беше доста по-интересно така. Сега е Биг брадър на село.

# 109
Защо се говори за Виктор, като че ли е девственик, който за първи път общува с жена? Има приятелка, имал е дългогодишна връзка с друго момиче преди това. С колко жени трябва да си имал взаимоотношения, за да се считаш за не "неопитен"?  Grinning ще кажеш говорим за някой 15-годишен

# 110
Жената на Ивайло.
Скрит текст:

Не ми прилича на циганка.

# 111
  • София
Охх много гимназиални трепети с Цвети и Виктор 😀 Но пък са искрени де, не ме подразниха, шок 😀

# 112
  • Велико Търново
И Цветка с т'ва палтенце с пухчета... Не че вече не я дадоха с него, ама сега съвсем нелепо изглежда.

# 113
Влюбените за пръв път да ми изглеждат искрени. 😁

Виктор е много по-добре с новата прическа.

# 114
Странното е, че хората във всички възрасти при първите трепети на чувствата, се държат като ученици...

# 115
Аз пък не разбрах Мартина какви претенции има към победата на Живка. Човекът може да не ти харесва. Но като бие и то на нула... И с чест и с достойнство си би Живка. И с мерак. Ще чакам да видя специални чест и достойнство от Мартина на дуелите й.

# 116
Това, което най-много ненавиждам е като почнат с това “ти беше като наш баща преди еди кво си”, “ако моя баща беше тук, щеше да направи еди кво си”. Какъв е този зор да търсиш все родителя си в лицето на някой (по-възрастен)? Избеснявам всеки път като го чуя това.
Ако баща ви или майка им са толкова хубави, да си се държат като тях, никой друг не е длъжен да го прави.

# 117
Голяма простотия… все едно не е очевидно кой подкрепя Живка и кой Мартина. 😡

# 118
  • София
Сеирджийчетата Иван и Андрей тц тц

Пламен ❤

# 119
  • Разпиляна във въображението
Много тъпа реакция и думи на Мартина по отношение на победата на Живка.

Общи условия

Активация на акаунт