🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 004
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 90
Страхотна новина, да са им живи и здрави внуците на Бети и Ники.

# 91
Гласувах за Теди и Мартина. Теди Сълзата е ясна, както дразни всички вас, така и мен. Това постоянно плакане, фалшивият позитивизъм, с който ни залива ми е непоносим.
Мартина - веднъж писах за нея, че ми е адски груба и с този мутренски манталитет няма как да ме спечели. Направи ми впечатление, когато отиде да успокоява Виктор. Ами тя едно довършено изречение не каза тази женица. Не че Фермата е интелектуално състезание, но за мен има значение и това.
Пишете за това, че някой може да върнат. Това задължително всеки сезон ли се случва? Сори, ако ми е тъп въпроса, гледах миналия сезон отгоре отгоре/ върнаха Милена мисля/ . Този го следя засега сериозно Simple Smile

# 92
  • София
Пак са преработили промото. Simple Smile
Скрит текст:
Затъмнен е кадърът, в който се вижда кой седи на мястото на фермера.

# 93
Гласувах за Теди и Мартина. Теодора ми е адски фалшива и двулична, не понасям жени, които се правят на много раними, за да спечелят дивиденти. Мартина пък е другата крайност - груба и с поведение на мутра, такива жени пък още повече не харесвам. Не знам какво толкова ги спечели във Фермата, може би мъжете я възприемат за пич, защото могат да изпростяват покрай нея, а жените просто ги е страх от нея и предпочитат да са в нейния лагер, от колкото да са нарочени като другите. И&А не знам кого се опитват да заблудят, че не подпират определени участници. Ако довечера директно гласуват за фермер на седмицата, без да участват в куиз, ще си е тотално ограбване на Живка.
Цвети е въртиопашка, като Даяна миналата година. Знае, че ако завърти любовна история, ще я добутат до финал за рейтинг. Според мен харесва Пламен, ама той е по-обигран и не поддава, Виктор от друга страна е наивен и му се иска да си начеше егото.

# 94
Скрит текст:
След дъжд качулка е работата.
Значи отговорът на въпроса ми от вчера е, че просто толкова си могат и са аматьори.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 16:48 от Bengun

# 95
  • Другата България
Скрит текст:
Тия ни четат.
Супер. Joy

# 96
  • Разпиляна във въображението
Ако е така и четат - да покажат била ли е Мартина топлес Simple Smile

# 97
Е, добър ден, още в темата за серила Иван писа и каза, че чете и темата за фермата. Някой му я препоръча, вече беше свършила... Но се пишеха препоръки.
*Съни бийч* визирам.

# 98
Ако ни четaт И&A - спирайте микрофона на Теди Сълзата по време на дуелите, че това нейното дуднене не се търпи!

# 99
Аз чак сега изгледах промото за довечера,ако Иван и Андрей сменят правилата в движение за избиране на фермер няма да е  никак честно. Реално отнемат правото на Живка да се бори да стане фермер,щото групата едва ли ще гласува за нея. Както съм казвала не ми е любимка, но е много нечестно спрямо нея и  щом са започнали сезона по едни правила трябва да не ги променят както им е кеф и както мислят, че ще създадат по-голяма интрига

# 100
Аз чак сега изгледах промото за довечера,ако Иван и Андрей сменят правилата в движение за избиране на фермер няма да е  никак честно. Реално отнемат правото на Живка да се бори да стане фермер,щото групата едва ли ще гласува за нея. Както съм казвала не ми е любимка, но е много нечестно спрямо нея и  щом са започнали сезона по едни правила трябва да не ги променят както им е кеф и както мислят, че ще създадат по-голяма интрига
По мое мнение така се подпират участници. Създава се ситуация, в която участникът е онеправдан и цялото зрителско войнство удвоява подкрепата си, защото "не е честно". И такива похвати се ползват.

# 101
  • Варна
По мое мнение така се подпират участници. Създава се ситуация, в която участникът е онеправдан и цялото зрителско войнство удвоява подкрепата си, защото "не е честно". И такива похвати се ползват.
А според мен ако искаха да подпират, щяха така да изтипосат Живка /или който и да е/ на екран, че като излезе зрителите да го подгоним с вили.Smiling Imp

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 18:05 от Хексе

# 102
Хаха,  Хексе, не чак така. По-фино трябва, колкото да ни избутат до ръба на пързалката,  пък ние сами ще се пуснем. 😁
Смятай, колко сме мнителни, включително или най-вече аз, щом зад всеки ход на продукцията съзираме манипулация. При мен е остатъчен ефект от една друга продукция, излъчвана по нова. Иван и Андрей по-деликатно пипат, но и те дърпат конци, нормално.
А за вилите има време, ще чакаме да излезе Чавдар. 😏

# 103
При мен е остатъчен ефект от една друга продукция, излъчвана по нова. Иван и Андрей по-деликатно пипат, но и те дърпат конци, нормално.
И&А са като часовникари, специализирани в ремонт на стари ръчни часовници в сравнение с дърводобивните работници на ТЪпарев.

# 104
  • София
Скрит текст:
След дъжд качулка е работата.
Значи отговорът на въпроса ми от вчера е, че просто толкова си могат и са аматьори.

Е, добро утро, още вчера ти го написах 😎 😉

Общи условия

Активация на акаунт