🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 989
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 75
При мен в началото на седма седмица

++ Кирил(50%-), Живка
+   Пламен, Лора, Мартина, Ваня(25%++)
=  Виктор(50%-), Ралица, Цвети (50%-), Любо, Стефан
- Теодора(50%--), Ивайло(50%--), Джери, Чавдар
-- Георги

При мен има размествания след шеста седмица. Кирил го оставям в зоната с два плюса, но е с 50% вероятност да слезе едно ниво надолу. Стефан отиде в равното от плюса, Любо завърши също в равното, а Чавдар се смъкна в минуса. Цвети има последен шанс тази седмица да не се смъкне в зоната с минуса, заедно с Виктор.

Предишната седмица при мен
Скрит текст:
При мен в началото на шеста седмица

++ Кирил, Живка
+   Пламен, Любо (50%-), Стефан, Лора, Мартина(25%++), Ваня
=  Виктор, Ралица, Краси(25%-), Цвети (50%-), Чавдар
- Теодора(50%--), Ивайло(50%--), Джери
-- Георги

Доста размествания при мен, основното е, че след представянето и през петата седмица върнах Живка в зоната с два плюса и добавих в скоби накъде се е запътил играча при мен.

Предходната пета седмица
Скрит текст:
++ Кирил
+  Живка, Пламен, Любо, Стефан, Чавдар, Лора, Мартина,Ваня
=  Цоньо, Виктор, Ралица, Краси, Цвети (50%-), Джери, Ивайло(50%- | 50%+)
- Теодора
-- Георги

# 76
Гласувах за Теодора и Мартина. Първата само като заговори и започне да хлипа, се изнервям, а представям си, ако съм до нея какво би било. Всичко, което говори, ми е абсолютно фалшиво. Втората ми е ужасно отблъскваща. На външен вид изглежда ужасно, но нямаше толкова да бие на очи, ако не демонстрираше такова самочувствие. Естествено е, че не всеки се ражда красив, но дразнещото при нея е, че тя се мисли за топ красавица. Дори веднъж каза, че Живка трябвало да си оправи лицето. А Живка, според мен, е хубава с много нежни черти и е доста запазена за разлика от Мартина. А за демонстрацията на голота, нямам думи. Мартина непрекъснато ни натрапва тялото си, което не изглежда никак добре, да не кажа ужасно отблъскващо. И говори бързо и неразбираемо, което също ме дразни.

Относно събличането до джакузито, мисля че ако имаше такова нещо, няма как да не го излъчат. Отделно, когато Мартина директно попита Живка, втората се притесни и не отговори в прав текст, което доказа, че е лъжа. Ако не беше лъжа, Живка веднага щеше да й отвърне, че я е видяла еди кога си топлес. Което не ми пречи да харесвам Живка, а Мартина да ми е анти, но това е причина да не може Живка да ми стане фаворит, защото вече си имам едно наум за нея.

П.П. Както писахте по-назад, наистина миналата седмица дадоха стар кадър как Мартина и някои мъже се къпят, и Мартина е по много изрязано златисто горнище и вероятно това е видяла Живка и си е доукрасила, че е била топлес. То вярно, че 2/3 от гърдите й бяха отвън (и беше супер вулгарно и отвратително), но все пак си имаше горнище.

# 77
Преди седмица питах в Facebook страницата на Фермата Мирон дали пак има квоти две жени и двама мъже и той
отговори че ще е пак така.

# 78
  • София
В тази анкета не гласувах. Чак неприятни жени нямам, хубаво е, че са различни. Теди върви по ръба. Най-много ме издразни тя, като ревеше на обичая с жененето на Любо и Лора. В този момент ясно показа, че е фалшива и реве наред и вкарва драматизъм.

# 79
И аз вече нямам дразнители от жените, но ако трябва една от трите отпаднали да се върне, много ще ми е трудно да кажа коя най-малко искам обратно.

# 80
И аз също нямам изявени дразнители от жените. Също така, не харесвам нито една от тях. Засега може би симпатизирам единствено на Живка до някаква степен. И Лора клони повече към положителните участници в личната ми класация. Дотам. Останалите са ми неутрални.
И въпреки това, гласувах за Теодора и Мартина. Те са ми най-неприятни, но засега са поносими.

# 81
Теодора хем искам да е следващата от жените, която да отпадне, хем си представям какви циркове е способна да направи, ако имаше как да стане фермер 🙂

# 82
Оле, чукай на дърво

# 83
Хич нямо да е зле една седмица цирк с Теодора фермер ,така и така тази година формата тръгна в съвсем различна посока,та поне да се посмеем Joy

# 84
  • Враца
Теди и Цвети, за мен са рядко дразнещи персони. Към момента , на Мартина не се дразня изобщо. Но пък, ромският дразнител, ме побърква с простотията си,

# 85
Мартина ми е най- анти. Виктор като жените, сменя прическата при депресия

# 86
И аз гласувах само за Теодора. Моят мъж след всеки дуел ожалва нейния, много му е мъчно за тоя човек 😆
Понеже гледам и конкурентното предаване по Нова, чийто продуценти са дъно и понякога се коментира как ако били ИиА такива волности нямало да има, сега чакам да видя извънредното положение във Фермата какво ще е. Аз залагам, че нищо извънредно няма да има, просто и сурикатите си сменят правилата както им е удобно.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 13:33 от Морско_момиче

# 87
  • София
Бети и Ники са станали баба и дядо на близнаците Николай и Мадлен. Те са деца на дъщеря им Петя. Да са им живи и здрави и много да ги радват!

# 88
Ехааа, чудесни новини! ☺ Те двамата са ми любимите наставници от всички сезони! Осезаема е липсата им!

# 89
И аз вече нямам дразнители от жените, но ако трябва една от трите отпаднали да се върне, много ще ми е трудно да кажа коя най-малко искам обратно.

Категорично само Деси Кардашиан да не се връща! Тя няма как и да спечели каквато и да била битка, де. Нея май дори противето Красимира може да я победи.

Общи условия

Активация на акаунт