🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 935
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за темата! Гласувах за Живка и Ралица.
Нямам търпение за епизода утре. Не толкова заради новия фермер, а заради Цвети и Виктор (който е гледал промото знае...)

# 61
И някой да разбра, че на Мартина групата й казват Джоки?/ мисля така се обърнаха към нея Джери и Любо/. Това за първи път се появи. Сега в  този линк с тресящата ц*ц*  го чух за първи път.

# 62
Благодаря за темата.
Гласувах за Ралица и Теодора. Първата се радвам,че я дават много рядко защото дори и да не я гледам често има нещо ,което много ме отблъсква. Дори не мога да разбера какво е точно, но ми е много неприятна. Теодора като захълца с 3 реда сълзи ми се иска да метна нещо тежко по ТВ,затова се надявам да излезе скоро преди на съм си строшила телевизора Grinning
Клипа с Мартина и "номера" с гърдите или и преди е качван в темата или са го вместили в някой епизод,защото съм го гледала, а аз не следя на другите места където се качват неизлъчвани кадри

# 63
  • Велико Търново
Leona_, значи в редовен епизод е било.

cardhu, може от Джокер да идва. Тя баш на такова прилича с тез нейните шарении и по тялото, и в дрехите.

# 64
Аз гледам всичко, но за пръв път виждам Мартина така да си тресе силикона на джакузито.

# 65
В редовен епизод беше, но без много връзка с друго в епизода.
Джоки май от писмото на Боби става ясно защо й викат, по-точно от какво е умалително 🙂

# 66
  • Sunshine state
Мартина скоро няма да излезе, така смятам, но Теодора вече си реве за изгонване. Не я смятам никак за силна, а и психически не е много устойчива така, че би била лесна мишена.

# 67
  • Велико Търново
Вчера са приключили снимките, както си и мислех.

Това е история от ФБ профила им.

# 68
Сега започва голямото ровене по мрежата за компромати от финалистите и техните подръжници за другите финалисти JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 00:23 от Bengun

# 69
Красимира вече започвам да ви мисля,че си е измислила това с осиновяването точно, за да събуди интереса към нея на кастингите.
Гледам вчера Ванчето е била във старата ферма при Андрей. Все си мисля, че там е имало нещо ама не особено сериозно. Или там или с Кустев.
Харесва ми, че Андрей си поддържа фермата и ги кани на гости.

# 70
  • София
Азалия,
Идеята е и да ви затрудня и да не ви е лесно. Така и избора ви е възможно най-истински, защото е след мислене.
А и останаха едва 7 жени. 2 от 7 си е отлично. 3 от 7 е близо 43% което е много. Даже по-добре 1 от 7, отколкото 3 от 7. А, 2 от 7 мисля, че е най-подходящо за момента. 🙂

Получих инфо преди малко, че вчера са приключили снимките. Финалистите са ясни (не знам кои са)
Обаче мисля, че знам нещо, без да съм 100% сигурен, заради тъпия инстаграм, ама аз сам си го направих. Нали уж да съм в такт с модата, да научавам пръв всичко и пр. и пр.

Така че споделям инфото за един потенциален финалист в спойлер

Скрит текст:
Мартина днес публикува за първи път в Инстаграм от началото на формата. Което ще рече, че или е на финал или е отпаднала в последната игра (полуфинал) за определяне на финалистите.
Не че е кой знае каква изненада с оглед представянето и досега в игрите и очевидния респект на другите от нея.

# 71
Не ми е приятно да го разбера това в спойлера. В смисъл, не се пазя от спойлери, инфото не ми харесва.
Благодаря за него.

# 72
  • София
Дяволо, не е точно така.
Виждам публикации в профила, за който пишеш в скрития текст, и от преди 1 ден, преди 4 дни, преди 1 седмица, преди 4 седмици. По- назад не съм гледала. Не е като да е за първи път от началото на формата.

# 73
  • София
Ама,
Скрит текст:
доколкото си спомням останалите постове и бяха 'админски'
но, нз, ще видим след 1 месец време.
Инфото така или иначе не значи нищо, защото е в сферата на догадките.

# 74
  • София
Не знам....
Скрит текст:
Поне тези от последните 4 дни не личи по никакъв начин да са админски.

Общи условия

Активация на акаунт