🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 899
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 45
Гласувах за Цветка и Мартина. Жалко, че може да се посочат само две

# 46
Риалитито ще свърши, тук още се драка народа - Ко каза Живка? Ма що тъй каза? Ма не са ни показали силикона на Марта, а дали?
Е, cardhu, както се изрази един образ, и аз съм хора.
И аз имам мнение по въпроса, но ако темата вече е досадила прекалено - няма да ви връщам пак към нея.
По оценките на твоя коментар съдя, че тоя казан с кисело зеле можем да го оставим затворен в предната тема и да си запазя коментара за себе си.

# 47
Казвам само, че на мен ми омръзна да чета коментари основно за това. Но пък всеки е свободен да си пише за каквото иска.

# 48
Продуцентите излъчват каквото желаят, за да наклонят везните накъдето пожелаят, а ние, като едни лапнишарани, симпатизираме или не на участниците.  Докато всъщност единственото сигурно нещо е, че Андрей за толкова години не се научи да произнася правилно "фермер на се'м'цата ".🤓

# 49
  • Пловдив
Гласувах за Теодора и Мартина. Теодора за мен е непоносима. То сълзи, то драма, то говорене. Ако живея с нея под един покрив, няма да издържа. Мартина ми е голяма лисица.

Току-що изгледах всички епизоди и сигурно сте коментирали, но не мога да не споделя възмущението си от Краси. Изключително жалка.
Живка е много мъжко момиче. Кефи ме! Пряма е, точна е! Знае си целта и си я следва.
Красимира явно не знае значението на думата "лицемер", за да нарече Живка така. Много тъпо парче! Радвам се, че Живка ни освободи от присъствието на това недоразумение.

# 50
  • София
И аз имам мнение по въпроса, но ако темата вече е досадила прекалено - няма да ви връщам пак към нея.
По оценките на твоя коментар съдя, че тоя казан с кисело зеле можем да го оставим затворен в предната тема и да си запазя коментара за себе си.

Ако имаш мнение си го сподели. На мен ми е любопитно какво мислиш по въпроса. В крайна сметка именно след предприетата офанзива на Живка да привлече Стефан се стигна до този скандал. Не се е съобразила с камерите и така. Но ние така и не видяхме Теди къде ли е клечала та е чула всичко, а и не се я видели. Има хипотеза тук, че И/А са подшушнали на Теди образно казано, но това са недоказуеми неща... 🙂

# 51
  • София
"фермер на се'м'цата ".🤓

Аз го чувам като се’Н’цата.Simple Smile
За М трябва да си събере устните. А той все е широко нахилен-леко озъбен. Даже по-скоро казва с’Ее’цата.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 23:06 от Vivi

# 52
Аз пък изгледах интервюто на Красимира при Петя Дикова. Тази жена трябва да спре да говори, защото само глупости говори... В тая история за осиновяването, прозира преди всичко желание да предизвика съчувствие, отколкото реални намерения да го направи. Прозвуча като "много искам, ама нямам желание". То хубаво било като идея, ама не можело с едната гола обич, трябвало и финансово да е обезпечена, щото нали сама ще го гледа това дете, иначе ги обичала всичките... Ми на 40, ако не можеш едно дете да отгледаш с всичките ти претенции за танк, по-добре си говори за това наум и не занимавай хората с личната си глупост. Ненавиждам хората, които осиновяват деца, за да не са сами на стари години, за да не се различават от градивната единица на обществото, за да тормозят тия деца или за да се правят на герои, а още по-неприятни са ми тия, дето заявяват желание, но всъщност нямат никакво намерение да го направят. Тези, които не го правят с обич, която искат да дадат на дете, по-добре да не го правят!
А Петя пък да престане с превземките, преструвките и да си намести хормоните, щото още ѝ били разбъркани, че много ѝ олекна предаванцето. Само артистичния му патос гигантски...

# 53
  • София
Също така и той казва това дразнещо и модерно, но грешно, ден едно. Ден първи, не ден едно. Това 'едно' започнаха под път и над път да го използват.

# 54
Само Андрей яде сеи"цата.
🤣

# 55
  • София
Чудя се ако Красимира бе все още във Фермата (примерно да имахме мъжки дуел този уикенд) дали щеше да е на първо място в анкетата?
По-скоро едва ли, защото бе напълно незабележима, невзрачна и излишна. По същата логика и Лора. Хората забравят за нея, има ли я, няма ли я. Напълно безинтересна личност, само фон там.

# 56
Малко опции даваш, Дяволе или трябваше да е обратна анкетата, тогава да видиш гласуване...

# 57
Истината е, че и без този разговор рано или късно щеше да се стигне до по-остра конфронтация между Живка и Мартина. Но при абсолютната скука в сезона преди него дойде точно като по-поръчка Simple Smile Както и преди бях писал - Фермата 7 за мен лично започна тогава.

# 58
Благодаря за новата тема Simple Smile

Гласувах за Теодора и Мартина.

Мартина ми е най-най-най-анти от всички жени. И ми е в топ три на най-анти участници наравно с Ивайло и Жоро. Намирам я за много противна на външен вид, както и като човек. Това поведение на подземен бос, дето коли, беси, нарежда и отрежда ми е изключително селско и ненамясто. Абе въобще с удоволствие бих гледала как някой я разкарва от предаването. За съжаление, обективно смятам, че е доста силна в битките, но като човек е много неприятна.

Теодора ми дотегна с нейното реване, превземане и дуднене на всеки дуел, по всяка тема. Не знам роля ли е, такава ли си е, но ми безкрайно изкуствена и пренавита. Ако си мисли, че като реве за всяка тревичка и пчеличка, ще спечели симпатиите на хората, малко се е объркала.

# 59
  • Велико Търново
Ами не ни бяха показали и как го тресе същия силикон
Аз пък защо си мисля, че го показаха. Иначе няма къде да съм го видяла. Освен да е било в "Животът зад фермата", но не ми се вярва.

От гостуването на Красимира при Петя Дикова най-голямо впечатление ми направи това, че Красимира говореше все едно наистина е излязла снощи. Миналата седмица и Цоньо беше така. Много са ми смешни и не мога да разбера защо ги карат да говорят по този начин. Чак пък толкоз да си мислят, че ние, зрителите "трева пасем"...

Общи условия

Активация на акаунт