🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 932
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
Възможно ли е да завършат на играта с равенство и след скритото гласуване отново да са равни? Общо 16 са. Двама претенденти и 14 гласуващи. Реално може това да се е случило.

# 31
Благодаря за темата  Simple Smile

# 32
Възможно ли е да завършат на играта с равенство и след скритото гласуване отново да са равни? Общо 16 са. Двама претенденти и 14 гласуващи. Реално може това да се е случило.
В това няма грам драма. Живка като победител в дуела става фермер при равенство в гласовете при гласуването според правилата на играта.

# 33
  • España
Логично звучи, но ….не вярвам , след като веднъж са гласували тайно , да трябва да го правят и втори път явно…манипулативно е някак …сакЪн някой да си промени мнението , че да има мнозинство…Пък и , като им знам извънредните ситуации и голееееми обещания…току виж се окаже, че кравата Румяна ( не ги е срам баш това име да и сложат 🤨) е родила ….така чееее, предпочитам да се съсредоточа върху това , какво да си облека утре сутрин (яке или жилетка) отколкото да мисля за черезвичайната ситуация на фермерите…каквото/такова !

# 34
  • Бургас
Теодора и Цвети засега ме дразнят най-много

# 35
Ако Живка стане фермер, то ще и е за втори път и ще е първата с втора звезда. Да не би това да е извънредното? Не ми се вярва, но друго не ми хрумва. Не се сещам защо биха отменили викторината например. Дано не го правят, че на мен много ми харесва.

# 36
  • Велико Търново
Е че то същото важи и за Мартина. Ако Красимира е предложила нея и ако тя стане, де.

Diavolo, голямо  Б Л А Г О Д А Р Я  !

# 37
  • Sunshine state
Благодаря за темата! Гласувах за Теодора и Мартина, като исках да включа и Цветелина, но .. 🤷🏼♀ 😁

# 38
  • София
Благодаря за темата.
Гласувах за Теодора и Мартина. Едната е толкова лигаво-сълзлива, каквато никога не съм била и не мога да приема, че една жена трябва да се държи така, а другата ми е като леля бригадирка при строеж на едноплощен кофраж - и като излъчване, и като поведение.

# 39
  • Варна
Мартина и Цвета, това е моя глас.

# 40
  • Велико Търново
Всъщност, аз съм най-склонна да приема версията, че за първи път няма да гласуват предварително на листчета, а директно с камъните.

За анкетата - отново има някой, който е изказал мнение, напълно съответстващо на моето за жените:
Моите най-неприятни фермери са вече извън играта.
Ще изчакам малко, може пък някоя от останалите да вземе да се прояви като новия дразнител.

Bengun, пропуснах - благодаря и на теб за асистенцията!

# 41
  • Варна
Всъщност, аз съм най-склонна да приема версията, че за първи път няма да гласуват предварително на листчета, а директно с камъните.
Ako е така, няма да могат да режисират поредността в която да си дадат вота.

# 42
Здравейте.

Започвам с кредитите, нали така? You have to give credit where credit is due.
Азалия е имала повод - честито и поздрави.
Прогнозата на Diavolo за изминалия дуел се е сбъднала. Не съм имал никакви съмнения, че ще се сбъдне, точно в този вид, предвид отчайващото ниво на единия участник. Все пак - поздравления за точния резултат!
И още един кредит за Diavolo за новата тема - мерси.
Искам да ударя едно рамо на коментара на wiwala75 (не мога да го намеря, някъде много назад е останал), че "всеки сам за себе си" не е оптимална стратегия (във връзка с егоизма). Не знам дали е чела по темата или това е интуитивно мнение, но заслужава внимание.
За финал - имаше много забавни коментари и снимки в предната тема, които искрено ме развеселиха. Особено тези с Краси и Мартина на арената.

Имам да споделя няколко думи по спора какво е казала Живка за Мартина, но ще е в отделно мнение.

# 43
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата!☘

Гласувах за Теди  и Цвети  с довода, че всички сюжетни линии с тяхно участие не са ми интересни. Освен това намирам и двете за превзети.

# 44
Риалитито ще свърши, тук още се драка народа - Ко каза Живка? Ма що тъй каза? Ма не са ни показали силикона на Марта, а дали?
Ами не ни бяха показали и как го тресе същия силикон пред ...Любо със сигурност, пред Джери също. Ама я на, направила го е. Това по повод - Ама ние те сме видели, не са го показали.

Общи условия

Активация на акаунт