🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 930
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А кой е този, с който се целува Цветка? В промото го дадоха.

Виктор.

# 16
Гласувах за Живка.

# 17
Изгледах пак разговора между Живка и Стефан, мисля @Виви го беше постнала, но има и продължение:

С: Наслaждава се на подмятанията. Той затова Пламен ѝ каза на Мартина, че е "черна душа". Тя Мартина след това ме пита защо Пламен ѝ е казал така, а аз ѝ отговорих, че защото "най-вероятно ги съблазняваш, а в същото време си недостъпна и те затова се дразнят".

Ж: И начинa по който го правят също не е за една жена на 40 години, която изглежда добре и си знае цената.

С: Точно така. Но от друга страна с Марта се разбирам само с три думи.

Ж: Но това не е прави лоша. Аз тези въпроси също също си ги задавам, защото и аз искам да я харесвам.

С: Но тя ни затруднява малко, да, аз те разбирам

Ж: В началото за мен тя беше пич, докато не събра всички келеши и не си свали горнището. Дотам всичко беше ОК. И докато тя не седи по цял нощ с тях и те да ѝ разправят по колко пъти са пр@днали. И там ме загуби.

С: Ами и мен там малко ме губи

Ж: Искаше ми се да е друга, ама не е.

С: Ама ти вече си я оценила, аз не съм още

Ж: Аз очаквах една интелигентна жена, а тя е на нивото на Любо и Пламен. Тя така сама се определи.

С: Според мен Марта иска да спечели играта и ти като искаш да спечелиш играта....пауза

Ж: ... си махаш горнището и отиваш да се пускаш на келешите

С: Ами да и келешите вървят след тебе после (усмивка)

Ж: И това го правиш за 100 бона. Тука не става въпрос за милиарди.

A Теди Сълзата не казва, че Живка е излъгала, а "че е обсъдила Мартина по-много грозен начин".

целият диалог от 50 минута в линка
https://vid.btv.bg/avod/2021/10/07/The_Farm_S07_EP24__xdcamhd_Ph … oh7xohn0Waa-2.mp4

# 18
Виктор целува. Май си е обръснал главата и аз не го разпознах първо.

# 19
  • Другата България
А кой е този, с който се целува Цветка? В промото го дадоха.
Виктор, как кой? Anguished

# 20
Благодаря за темата, момчета. 🍀
Според мен тия целувки са някаква игра вечер около огъня.
Едва изтърпявам Теодора от жените, другите са чао.
А и Лорчето понякога вади телешки поглед, дразнещо за мен, но ще ѝ простя заради младостта.

# 21
Около огъня да, ама те после се целуват на масата в трапезарията където се хранят...

Момчета, благодаря за темата! 🍻

# 22
Щом говорим открито за промото, моето мнение за изненадата е директен открит вот ( т.е. без предварително гласуване ) след равенство в играта на знания. ( до последно ще вярвам, че И&А няма да погазят правилата си )

# 23
  • Другата България
Че защо да не говорим открито за промото?
И аз така предполагам, като теб, но защо промяна и извънредно положение?
Кое го е наложило ми е интересно, ако е това, разбира се.

# 24
Благодаря за темата 🌺

Мисля, че опосумите имат компроматчета за всеки фермер , и ако стигне на финал, могат да  очернят някого , ако искат да го изкарат от надпреварата. Справка Боби.
Не че кадри с Мартина без горнище е компромат, но може и да си го пазят за подходящ момент.

# 25
  • España
Я да се запиша овреме , сеирите тепърва предстоят !
Дяволче, благодаря за новата тема и труда!
Скрит текст:
Изобщо всяка твоя тема е удоволствие за четящия , любима ми е за Star Wars 😉
Гласувах за Теодора ( не харесвам словоблудствата … фалша и позьорството) и Мартина ( такъв тип “тежкарският пичага “ не е “моето”).
Ако И и А четат тук - да им кажа, че понякога са големи смешници ( като на  хилнатата снимка от първия пост) , обаче са пичаги и в повечето случаи им се кефя !
Скрит текст:
Ама език и стилистика в последното ми изречение 🥴

# 26
  • Mediterraneo
Промяната в правилата дали ще отнеме възможността на Живка да се бори за Фермер на седмицата? Ако стане така, ще е много тъпо. Тя си извоюва това място и трябва да й се даде шанс.

# 27
  • Варна
Щом говорим открито за промото, моето мнение за изненадата е директен открит вот ( т.е. без предварително гласуване ) след равенство в играта на знания. ( до последно ще вярвам, че И&А няма да погазят правилата си )
Подозирам, че все пак ще има предварително гласуване, а ще разиграят открития вот за пред камерите.

# 28
Подозирам, че все пак ще има предварително гласуване, а ще разиграят открития вот за пред камерите.
Възможно е, но тогава идва въпросът каква е изненадата Simple Smile

# 29
Теди сълзата.....Какъв кошер разбуни...Интригантка! Но няколкото пъти гласът зад кадър казваше,че нейното подслушване,ще има трайни последици за в бъдеще.Явно господа продуцентите си имат по един фокус в ръкава....

Общи условия

Активация на акаунт