🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 029
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Кирил ме е срам да го гледам, взел се е от групата на “готините” и се излага много.

# 1 051
Каквото и да става искам лагера на Живка да продължава да е влиятелната фигура. Те да са на власт и да става панаира по-интересен. Grinning Но пък искам да видя Ваня фермер , само ако Чавдар отпадне.

# 1 052
  • София
Теодора как подкрепя не е истина.
И и за пореден дуел дава много адекватни съвети. Умна и съобразителна жена.

# 1 053
Може ли Живка да е фермер поредни пъти? Т.е. не конкретно Живка, а може ли въобще някой да е две седмици поред фермер? И повече от два пъти въобще? Нали знаете, че не съм гледала предишни сезони и не ги знам тия подробности, затова питам.

# 1 054
Иван и Андрей казаха че който има повече жълти звездички като фермер по-нататък в предаването ще имат значение.

# 1 055
Теодора обаче има поглед върху повечето игри и мисли много адекватно като тактика/начин за минаване през компонентите на една битка. Жалко, че е сравнително слаба физически, би била много крив съперник на арената.

# 1 056
Теодора как подкрепя не е истина.
И и за пореден дуел дава много адекватни съвети. Умна и съобразителна жена.
И аз смятам, че Теодора винаги дава много конкретни и ясни напътствия - ако аз съм на арената, ще искам човек като нея.

# 1 057
Не е редно да им се подсказва, мисля аз! То това не е победа на един човек пък. Всеки да покаже колко мозък има. Това така е ... тъпа работа.

# 1 058
  • София
Няма ограничение за това колко пъти може да си фермер.

Знаех си, играта за Иво, комфортно.
Ама отиде ми прогнозата за 15:13, няма как да стане вече. :о
в момента е 9-1.
Това са 3 поредни мачбола за Ивайло! Която и игра да вземе печели.
Тези за 6 и 7 точки са ясни. Директна победа. Ако вземе тази за 5 точки, а Чавдар вземе другите две ще имаме първото 14-14 за сезона, ама Иво ще има 4 спечелени битки и това пак си е победа според правилата.

Това са вариантите.

Иха, много е готина жената на Ивайло.

Чочо има прекрасни деца. И на Ивайло синът е сладур.

# 1 059
Да, особено ако подсказващите са видели от първия играч кое действа, и го кажат на втория наготово.

# 1 060
Хубава игра е тази.

# 1 061
  • София
Ама така си е било винаги във Фермата. Не е нарушение на правилата и си е част от чара на Фермата...
Но да, вторият дуелист в игра в която не са заедно на Арената има сериозно предимство.

Тук не го виждам Ивайло. Чочо е хлебар и селско чадо, по-ловък е в пръстите.

# 1 062
Аз пък смятам  че Теодора е една кресла и съветите , които дава са на база чутото и видяното от предходния играч и указанията на агитките ( в случая Георги) .
 Марианка,  като варна фенка на Ивайло и жена му ( костинбродската дама , която попълва бройките в измислените и конкурси ) как се беше облякла по бюст Simple Smile
Жалко, че лекенцето ще бие.

# 1 063
Ивайло какъв гадняр е. Нямам думи. За една игра да рискуваш здравето на хората.

# 1 064
  • София
Хех, Ивайло играе и мръсно! Умишлено клати клетката за да пречи и на Чочо. :о
Е, за 7 години такъв играч не съм виждал.

Общи условия

Активация на акаунт