🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 027
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 065
Ивайло играе сравнително глупаво по отношение на развитото въже.
И хаби енергия да клати конструкцията.

# 1 066
Иха, много е готина жената на Ивайло.
Ако много ти домъчнее за нея, отвори си снимка на Бонка, певицата, 1:1 са... Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 21:18 от Анонимен

# 1 067
  • София
Обаче игрите са много добри.
Като цяло много са се постарали специално за разнообразието от игри.

Жалко обаче, че този сезон няма да има любимата ми горяща каруца.

# 1 068
Да, аз го написах, тази игра е много хубава.
И е унисекс, идеална е за Капитанска битка в ИВ Simple Smile

# 1 069
  • София
Жената на Ивайло няма грам мимика от ботокс и филъри, това ако е красива жена, тури му пепел 😀

# 1 070
Това клатене не е ли против правилата, къде е феър плея? Или заради сеира И&А неглижират тези прояви?

# 1 071
  • София
Амии добре де, сексапилна е, хваща окото, хайде така да го кажем. Не е нещо кой знае какво сега Wink

Мдам, комфортна победа за Чочо. С повече от 2 мин. го взе

Оо, за 7 точки ще играят сега. В промото я имаше. Хммм, 21:20 ч. е сега, а и не знаем колко ще продължи играта, има и още 2 рекламни блока.
Интересно, интересно...

Тук си мисля, че Ивайло има по-голям шанс, защото е по-млад и силен. Но тук е и въпрос на тактика и издръжливост.

Тази игра е отвратителна просто. В смисъл навява едни такива неприятни помисли...

# 1 072
Това клатене не е ли против правилата, къде е феър плея? Или заради сеира И&А неглижират тези прояви?
Ами според мен играча, ако може да пречи на съперника си нищо не му пречи да го прави.
Никога не е било проблем да се опиташ да разконцентрираш опонента си в игра за концентрация и спокойствие, ако играете заедно в нея, да му направиш заслон .. въпрос и на тактика донякъде ... иначе не е много феър плей, да

# 1 073
Ти феърплей точно от тоя ли търсиш?

# 1 074
  • Велико Търново
Ето това беше супер голямата грешка на Георги, а впоследствие и на Чавдар, че го послуша. Георги го посъветва на тунела да сложи 7 точки, щото нямало да се стигне до него. И ето сега какви физиономии прави Чочо като разбра, че точно тази битка ще последва. Хич не беше доволен. Просто това беше игра за малко точки, не знам защо така жестоко се подлъга. Особено като знае, че последователността на битките се определя от продукцията. А там едва ли имат голямо желание всеки път да пропускат играта за максималния брой точки.

# 1 075
Тази с тунела искам и на жените да се падне. Grinning

# 1 076
Според мен също точно точкуването в игрите от Чавдар може да се окаже фатално.

# 1 077
Най-гадната игра предстои. Как можаха да я измислят. Това е нечовешко.

# 1 078
  • Пловдив
Жената на Ивайло няма грам мимика от ботокс и филъри, това ако е красива жена, тури му пепел 😀

Абсолютно! И прилича на звезда от зората на чалгата.

Ех, на този пясъчен тунел Чавдар няма шанс според мен. Ако мисли стратегически, би трябвало да предложи Ваня за фермер - тя поне има някакви общи познания, докато интелигентността не е сред силните страни на Георги.

# 1 079
  • Велико Търново
Като гледам тайминга, не ми прилича да има шанс да се играе седма битка. Освен ако Чавдар изрови пръстта със скоростта на светлината. И интересно защо му казват пясъчен тунел, като тази земна маса няма нищо общо с пясъка.

Общи условия

Активация на акаунт