🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 351
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 215
Значи е нормално да живеем сред злоба и проклетия, и съответно това да гледаме по телевизията, защото даже "Море от любов" го спряха и водещата напълня?
Ба си... аз не съм за тая планета!

# 1 216
  • Варна
Ивайло няма как да се радва на тази измъчена победа. Ако беше го бил наистина съм съгласна. Браво на Чавдар, добре му натри носа.

Според мен не трябва да присъстват агитките на битките, защото така си подсказват доста, ако ги нямаше агитките на Коце и Ивайло, и двамата нямаше да са сега тук.
И ако може да запушите устата на Теодора и Ивайло в следващите битки. Това е молба към Иван и Андрей, благодаря.

# 1 217
Винаги има простаци, има и свестни хора. Така е и в живота, така е и в предаването. Единствено миналата година преобладаваха наглите и арогантните(по мое мнение), докато тази година не е така, т.е. има хора, които да се противопоставят на простотията. Така че има известен баланс и мисля, че в най-скоро време ще има и справедливост.

Относно дуела, искам единствено да изкажа мнение, че Ивайло се държа безобразно нагло и просташки. Показа, че нито може да си владее нервите, нито може да губи. Когато изпускаше играта, губеше почва под краката си. И това непрекъснато отговаряне на водещите и на публиката, само го разконцентрираше и му губеше силите. А ритането на инветара беше селска постъпка, която много ядоса Иван. После Ивайло имаше наглостта да му се изрепчи и Иван едва се овладя. Андрей се усети и успя да смекчи положението. Което показа, че Ивайло е и доста глупав да се репчи на продуцентите. Grinning

Но от човек, чиято основна цел е да пие по барове, не виждма какво друго може да се очаква. И му предвиждам излизане от играта в най-скоро време, защото останалите мъже са силни и трудно би победил някого. Единствено Кирил ми се вижда слаб, защото ми се струва въздух под налягане. От онзи вид участници, които си изграждат образ на силни играчи, а на арената са гола вода.

# 1 218
Значи е нормално да живеем сред злоба и проклетия, и съответно това да гледаме по телевизията, защото даже "Море от любов" го спряха и водещата напълня?
Ба си... аз не съм за тая планета!
Нормално е да има всякакви хора и докато в живота е малко по-трудно да ограничим контакта с тези които не ни харесват, по ТВ сменяме канала и гледаме каквото искаме.

# 1 219
Теди Сълзата врещи ужасяващо, и в съчетание с подскачането и плямпането на Иван и Андрей  е доста натоварващо.

# 1 220
Хора, защо тази година е толкова неприятна за гледане Фермата? От къде ги изкопаха тези простаци Мартина и Ивайло. И как може, ми кажете, да няма никаква реакция от страна на предаването за клетвите за смърт, за умишленото поставяне в риск на здравето на Чавдар в игрите от страна на Ивайло. Стоят и гледат обиди, нападки - това ли е примерът, който напоително искат да ни проповядат двете джуджета.
И циничното е, че това минава под надслова за духовно пробуждане и възстановяването на манастир.

# 1 221
Разочарова ме Лора. Всеки път, когато я дадат виждам един празен поглед. Нищо. Пусто. Зае една позиция веднъж, но така си остана - безлична. Ето - Ивайло се е показвал като нормално момче сред познатите си, но каква скрита агресия се е таяла в него. Хора, които не показват пред другите лицата си, са ми най-неприятни. Там с Любо си имат някаква приказка, ама навсякъде като сянка на Цветелина, седи, мълчи и този поглед... Разочаровах се - мислех си, че е обрана, ама друго е. Ваня започна да ми харесва. Греши, заема някаква позиция, не показва страх и потайност. Не се бои от Любо, който мисля, че е по-агресивен от всеки друг.

# 1 222
Аз не разбрах Ивайло иронично ли каза, че Теодора му е полезна

# 1 223
Също като много други преди мен очаквам Георги да отстрани Ивайло, но не мисля, че после и Коцето ще избере за дуел. Георги много се забавлява с Коцето, излъчвали са това много пъти. Също даваха съвсем скоро, че и се сработват добре и пак се веселят. На дуела с Боби беше в агитката на Коцето. Това - ако Георги е първи дуелист.
Не знам кой би го избрал за втори, Любо поне го е страх от него. Това ще ми е интересно да видя. Също така Георги добре реди точките, има усет за игрите.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 10:16 от Mama xxl

# 1 224
В промото Андрей казва "Сериозен ли си човек", това ако не е Ивайло да изръси някоя тъпотия аз ще съм изненадана.
Аз на тази реплика си представих, че Виктор ще прави предложение на Цвети, хахаха. Понеже предходния кадър ги даваха да се натискат в леглото и на мен това ми изскочи през очите, че моли продукцията за съдействие, хахаха , нещо такова! Ще гледаме на какво се блещи Андрей...

# 1 225
В промото Андрей казва "Сериозен ли си човек", това ако не е Ивайло да изръси някоя тъпотия аз ще съм изненадана.
Аз на тази реплика си представих, че Виктор ще прави предложение на Цвети, хахаха. Понеже предходния кадър ги даваха да ес натискат в леглото и на мен това ми изскочи през очите, че моли продукцията за съдействие, хахаха , нещо такова! Ще гледаме на какво се блещи Андрей...

Много ме развесели 😀
Не очаквам реакцията да е за нещо съществено.

# 1 226
Чавдар е в БТВ но в повече ми идват проповедите му за повече деца.

# 1 227
Гледам "Фермата" от онзи сезон с "останали в България" - "емигранти" (май беше 4-ти?). Приемам, че е минало доста време и спомените са избледнели, но и на мен ми се струва, че този и предишния сезони са много по-ожесточени. Отдавам го на това, че играчите влизат с по-детайлно разчертана стратегия и драпат със зъби и нокти да я спазват. Отделно и факта, че има един все по-ширещ се егоизъм, който пречи на хората да узреят до идеята, че не е достатъчно само ти да си добре.

От 20 човека там само един Стефан изказва идеята, че когато другия е различен, това не го прави по-лош. Другите доста първосигнално разчертават дебели линии между наши и ваши. Обаче не трябва да се забравя, че изрично са вкарали личностни типове, които да влязат в конфликт. Светоусещанията на Чавдар и Ивайло са само единия пример. Стефан и Любо са другия много добър пример. Леките искри между Теодора и Живка - и те.

Пък и работата им май е малко този сезон. Във въпросния 4-ти, например, нямаше къде да спят, докато не си направят къщите. Ако работиш до 12 вечерта и после спиш в спален чувал е малко трудно да ти останат сили да плетеш интрижки и стратегии.

# 1 228
Имат прекалено много време за себе си, интриги, любови и всичко друго, но не и Фермата.

Да ги вкарат пак на едни голи основи за къщи, да видим къде ще им е фокусът тогава. Иначе повече прилича на ББ... което не мисля, че първоначално привлече хората към това предаване.

# 1 229
Знаете ли за голямо съжаление Фермата е малка извадка на обществото в което живеем в моментна. Хора некомпетентни с ниска обща култура и възпитание потискат и мачкат хора с култура и ценности. Когато човек е удовлетворен от себе си няма нужда и не намира смисъл да унижава друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт