🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 318
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 200
В тон с "лимонената" седмица - една лимонена красота от Ралица...

Много са хубави Wink
Мис Глина си я бива Heart
Видях да прави същите във фермата

# 1 201
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По повод книгата/мини сериала Кестеновият човек на Свенструп(на мен не ми хареса книгата чаак толкова,съвсем стандартна крими история),горещо ви препоръчвам да изгледате The Killing,правен от скандинавци и Свенструп е част от сценаристите.
Първите 2 сезона са брутални,изгледах ги за 2 дни.Трети сезон е по-слабичък,но отново с неочакван край.4-ти сезон е от 6 еп,но продължава там,където свършва 3-ти и проследява душевните терзания на двамата детективи след това,което извършват в края на трети сезон.

https://www.youtube.com/watch?v=OkbfvPeH3G0&ab_channel=Netflix

Апропо дуела,все тази ми беше кой ще спечели.Ивайло не го понасям,но и ЧоЧо ми идва в повече.Има нещо жестоко и прикрито у него.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 00:22 от Adoralova

# 1 202
Но няма да се учудя ако Георги и Ивайло са двамата спорещи за фермер на седмицата. Георги не го намирам много начетен човек, то се видя няколко пъти на въпросите за храна. Може репликата на Андрей да е към Георги. Ще се види в Понеделник.

# 1 203
  • Sofia
Аз също предпочитах Чавдар да остане,но може би за него така е по-добре.Определено не изглеждаше щастлив последните епизоди.А и,според мен,сам се би.Изпусна и вчера битката с пироните,и тази вечер последната битка.

Изобщо не ме вълнува дали Ивайло ще стане фермер,защото,ако не тази седмица,то в най-скоро време ще е пътник.А заедно с него и Цвета,Лора,Теодора.Нищо,че последната се мисли за голяма компетенция в игрите /как пък веднъж не ревна на някой дуел,само на синхроните ги рони.../.Та,групичката на"готините" драстично ще намалее,според мен.Единствено за Коцето си мисля,че няма кой скоро да го викне на дуел.Може би Жоро евентуално,който,между другото,ми прави впечатление с много адекватни съвети по време на дуелите,явно добре се е подготвил.Но по-скоро КоцИ ще минава между капките.
Така някак си ги виждам нещата.Smiley

п.п.Искрено се надявах историята на Флюбените да е приключила,ама май не би...

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 01:02 от avi10

# 1 204
В сравнение с конспирациите, драмите и обидите покрай Игри на волята, това с Фермата е нищо.  За Фермата почти няма никакви съмнения за нагласяване на игри и тикане напред  на слаби играчи от продукцията.

# 1 205
В сравнение с конспирациите, драмите и обидите покрай Игри на волята, това с Фермата е нищо.  За Фермата почти няма никакви съмнения за нагласяване на игри и тикане напред  на слаби играчи от продукцията.
Напротив и във Фермата като падне любимеца на мнозинството се почват едни връщания на кадри на хронометри. Едни обиди по Иван и Андрей. Искали да гледат хронометрите през цялото време. Искали игрите да се теглят от участниците. Искали да гледат жребиите - кой пръв, кой втори. Ако Цоньо паднел са щели да сигурни, че от продукцията гласят предаването, ако Чавдар загубел защо Иван и Андрей подсказвали и симпатизирали на Ивайло. Абе на всеки дуел поне 200 коментара обиди по продукцията, защото техния любимец бил прецакан и се толерирала простотията и още 200 закани за последен път да гледат шоуто. И това за предаване, което вече за 7 сезон трябва да са разбрали, че не се излъчва на живо, а е отдавна снимано и монтирано. Явно хората искат да гледат "Бразди", а не реалити предаване. И всичко това наситено с безброй правопосни грешки, клетви и псувни и това са хората, които гласуват после на избори емоционално, а не с главата си и се чудим всеки път какво ни се случва. Ами това, мили хора, е представителна извадка на българския народ. Не целия народ, но значително количество -аудиторията във фейсбук на Фермата и Игри на волята.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 01:04 от dido1302

# 1 206
  • Другата България
Скрит текст:
Във фейсбук и дори тук макар и по-рядко се наблюдава едно много смешно и неприятно качество на хората, предполагам не само българско. Дори и в другото конкуретно предаване по НОВА ТВ в коментарите на фейсбук страницата се наблюдава една изключително необективна мнителност и къса памет на хората. Когато на базата на малкото излъчен материал продукцията очертае някого като модел за подражание или изкара някой като злодей, грубиян или тн. хората масово заемат необективна и пристрастна позиция. При загуба на техния любимец започват да търсят конспирации за да нагласяне от продукцията,  измама и тн. Търсят под вола теле за да оправдаят загубата на техния любимец и най-грозното е, че обиждат и нападат всеки, който изрази различна позиция и подкрепя недолюбвания от стадото.  Не знам на какво се дължат обидите, клетвите, призивите за саморазправа заради някакво реалити шоу, което няма претенции да възпитава децата ви. Масови са коментарите - как ще обясня на детето си тази постъпка или за нашето семейство вашето предаване приключи - ама кой ви кара да възпитавате децата си с телевизия ? КЪДЕ е записано, че телевизията трябва да възпитава децата ви, а не е работа на родителите да отсяват какво да гледат децата им и какво не. И всички тези дето се заричат, че това им е последното предаване коментират на другия ден отново предаването. Не мога да разбера всички тези обиди, нерви заради предавания по частни телевизии, които се издържат основно от реклами и са в пълното право да дават награди на когото си пожелаят. Това не е БНТ, за да държиш сметка за парите на данъкоплатците. Кажете ми защото е всичката тази негативна енергия около някакви реалити предавания и защо хората не използват тази енергия например за да се интересуват и  информират за политическата обстановка и да вземат по правилни решения от които може да зависи живота им. Българинът вечно мисли, че някой го лъже, мами, фалшифицира нещо. Как се живее с толкова много мнителност ? И не сме ли необективни, когато любимеца продължи оправдаваме някои методи, но когато е конкурента е измама, нагласено, нечестно. Много ми е любопитно какво мислите по тези два въпроса. Откъде идва цялата злоба и мнителност и
защо толкова много хора хабят толкова нерви да пишат и коментират реалити предавания ?
Питаш или констатираш? Че нещо не става ясна тезата ти, или не съвсем.
Опитваш се да даваш наклон на потребителите какво да пишат, какво да мислят, как да разсъждават, кого да харесват или не харесват, защо са пристрастни и одобряват или не одобряват продуцентите, и след като не съвпада с твоето мислене, значи "хабят нерви"? Не мисля, че ти си човека, който следва да даваш наклон на потребителите на свободен форум как да оползотворяват свободното си време, няма как да знаеш дали и за какво се информират в същото това свободно време - което си е тяхно, писането, а и четенето тук са по желание. В темата се коментира предаването, не политика или още по-малко "хората, които пишат в темата". Добре е да си се запознал с правилата на форума, преди да влезеш с бутонките тук.

# 1 207
  • Sofia
Мери,то само като прочетеш,че има поне 200 коментар след всеки дуел срещу Иван и Андрей и още 200 закани да не се гледа повече,ти става ясно колко е следена темата.То няма толкова коментари общо за целия сезон,ама...Wink
Пък политика,пък правопис... ooooh!

# 1 208
Аз мисля, че всеки може да си каже мнението. Доколкото разбрах става въпрос за ФБ аудиторията на предаванията и понеже и аз им хвърлям по едно око, съм със същите впечатления. Тук във форума понякога се коментират подобни неща, но по-скоро се споменават и не съм забелязала да се изпада в безумни конспиративни теории и груби нападки. Във ФБ преобладаващите мнения са абсурдни за мен и също съм се замисляла за разликите между двете аудитории.

# 1 209
  • Другата България
Blush
Последното изречение за аудиторията потребителят го добави след като написах своя пост.
На телефон редакцията не се вижда, но аз съм от лаптоп. Там се вижда. Не чета във ФБ, нямам толкова време, но както там, така и тук всеки може да си каже мнението за предаването без да изпада в подробности за останалите, които го правят.

# 1 210
  • Sunshine state
Ооф, как ме е яд, че тоя простак Ивайло спечели.. Сега ще вирне носа и ще удари г*за в тавана. Същото важи и за биткаджиите от агитката му. 😆

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 03:27 от Pupitka

# 1 211
Ивайло изобщо не е толкова силен ,че да навири носа,в някои от битките Чавдар направо неволно му подари точките. Иначе ако приемем, че следващата седмица фермер ще стане някой от отбора на Чавдар и Ивайло е отново ратай ,си мисля че Стефан ще изгори като втори дуелист.

# 1 212
Хора, защо тази година е толкова неприятна за гледане Фермата? От къде ги изкопаха тези простаци Мартина и Ивайло. И как може, ми кажете, да няма никаква реакция от страна на предаването за клетвите за смърт, за умишленото поставяне в риск на здравето на Чавдар в игрите от страна на Ивайло. Стоят и гледат обиди, нападки - това ли е примерът, който напоително искат да ни проповядат двете джуджета.

# 1 213
Аз не мога да си представя, че някъде съществува сбирщина от хора, които са отишли там с идеята да пресират друга група, да и правят мизерии, да ги мразят, да ги обиждат, да им се присмиват, да ги кълнат, да се чудят каква по-голяма гадост от предишната да им причинят и да се възхищават един на друг на злите си намерения, като си ги подклаждат взаимно междувременно. Какво същество трябва да си ти, за да ти е удобно и да си щастлив сред злоба и проклетия?! Акълът ми не го побира как може да съществуваш с такава цел и да се будиш сутрин с мисълта какво зло да сътвориш на човека, дето е спал до теб или под един покрив с теб?!! Първи сезон гледам, но... няма да го догледам най-вероятно. Това ли е прословутата "Ферма"? Това нещо??!! Това е пълен абсурд и бълвоч! И никаква реакция от тия двамата, собственици на тоя боклучарник!
Някой спомена назад, че един от сценаристите на Брадъра сега работел при тези двамата. Толкова ли е силна отровата на онзи формат, че който от него се докосне до друг, го отравя безвъзвратно?

# 1 214
Навсякъде има добри или пък кофти хора,така че просто са събрали и от двата вида,въпреки че в случая аз поне добри хора не виждам. Добрите отпадат още в началото, защото просто не умеят да виреят в подобна среда.
Интригите и скандалите винаги са били шестица от тотото за подобни формати, та и подбора на хора е съобразен с това. На народа му дай зрелища, иначе няма рейтинг и съответно пари.
За тези, които искат да гледат любов,пеперуди и еднорози едно време съществуваше Море от любов Grinning

Общи условия

Активация на акаунт