🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 521
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 210
От днешното предаване най- много ми хареса Пламен- доказа, че има собствено мнение и си аргументира избора за фермер. Не вярвам да прояви какъвто и да е интерес към Цвети. Според мен не е такъв тип. Или поне се надявам 🤭
Живка би трябвало да избере 4ма ратаи от другия лагер, така си гарантира, че поне един от тях ще е първи дуелист. Залагам на Теди и Любо и може би Мартина и Ивайло.
Коцето още веднъж доказа, че играе пред камерите с отношението си към животните. Беше първият, който попита Живка на масата дали могат да заколят животно. 🙄 Не го харесвах в началото и и продължавам да не го харесвам.

И аз мисля, че Живка би трябвало да избере четирима от Мартиновците. Така ще им размъти водите, защото рано или късно ще трябв да гласуват срещу един от своите, който да отиде на дуел. Даже тук няма толкова значение кой ще е, а какво ще си кажат, като си пълнят купите с камъни.

За мен сега е интересно следното. Живка усети, че има нелеката задача да ги "обедини" тия хорица там. Ако избере и двете двойки от отсрещния лагер, ще й се "скарат" пак, че ето, уж обединение, ама тя си омтъщава. Аз лично нямам против това и се надявам да е готова да се справи с такива евентуални коментари и драми. Ако и това има характера да направи, просто ми се изстрелва в небесата. Живка - президент! Това ще викам тогава. (Ама да внимавам, че току-виж скоро и тя се появила в някой дебат Grinning хумор оф топик, простете)

# 211
  • Враца
Живка, като си премята езика , на два три пъти виждам едно топче. Обица ли е или някакво образувание?

Кирил не го харесах от първия ден и за миг дори, не ми се промени това усещане до ден днешен.
С Коцето - същата работа.

# 212
  • earth
Тази Цвети кой я е набедил за красива? Краката пухкави,  Х-образни, бедрата се трият едно в друго като ходи, няма талия, прегърбена, лицето котешко.

Допълнително е глупава, лигава и лесна.

# 213
Живка, като си премята езика , на два три пъти виждам едно топче. Обица ли е или някакво образувание?
Образувание на върха на езика
Скрит текст:

# 214
Живка е едно жалко, злобно, лицемерно същество! В разговора си със Стефан, каза неща за Мартина, които в последствие отрече пред нея. Лесно е да обиждаш и да се опитваш да злепоставяш хората зад гърба им, но като дойде време да си застане зад думите се видя що за дребна душа. Явно не и допадна, че не се вписва в групата на по младите и реши да храни.

Връщам малко назад за Живка, но за съжаление виждам, че си има поддръжнички.

Супер тъпо от страна на продукцията да променят правилата за нищо! Една такава намеса променя целия развой на играта.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 02:43 от ShoxXx

# 215
Аз също не харесвам Живка  - интригантка ми и не е добър човек. Повтаря непрекъснато, че не била от Юницеф, ама трябва малко
чоещина.

# 216
  • earth
Конфликтът между Любо и Стефан е пример за безсмислен спор, който се получава когато хората са неспособни да идентифицират източника на разногласието си.

Предполагам (почти) всички биха се съгласили, че има ситуации когато решенията е по-правилно да се вземат на приятелска основа и такива, в които това не е подходящо. Въпросът е каква беше ситуацията в случая.

Стеафан гледа на Фермата като пример за организация на държава, фирма и т.н., а участието си като модел за гражданско поведение. Любо гледа на Фермата като на обикновено съревнование.

И двете гледни точки  са валидни, защото са въпрос на личен избор. Зарова спорът е безсмислен и никоя от страните не е права или грешна. Обаче и двамата са глупаци - Любо, че започва такъв спор, а Стефан, че не може да се аргументира правилно.

# 217
Много добре си се аргументира Стефан, ама Любо няма капацитета да го разбере, както и останалите от групата около Любо...

# 218
  • Sunshine state
Трябва да избере 4-има от на Мартина лагера според мен, та хептен да им разхлаби позициите. Любо Тира и той тръгнал сметка да търси... Какво ще му се обясняват на тоя, па?! Ех, да беше ми дошъл, щеше да види едни обяснения той.. Приятели били, ама ще му резне главата като едното нищо. Кирил и той с Мартина докрай света щял да ходи. Не вярвах, че е чак толкова манипулируем, ама и той зарина дъното. Цеца няма смисъл да я коментирам дори. А Джери с това предложение за колене и после как обясняваше, че издоил козата за последно, направо на садист взе да ми прилича. Далеч съм от природозащитниците, ама до вчера разнасяше едни кози и овце на арената, а сега първа кипра като опре до колене, та чак и разрешение пръв да поиска. Хипократ.

# 219
Гледам всички са топло облечени, но Винету е все още по къси гащета ...Като застуди още, как ще си вее гъ.а на показ се чудя. Качва чорапите все по-нагоре, да видим до къде😁
  Гореща кръв , ей 😁  И болезнена нужда от внимание.  Което явно може да получи само като заголи някои части.  
Хич не може да губи, позеленя, че загуби от Живка...пък и Стефан каза, че не я бива за фермер. И Пламен я " предаде" , кофти .
Мутренските времена ще отминат без да са дошли. " Сезонът е наш " , ще остане мираж.

# 220
Мартина е сигурен финалист.
Няма кой да я бие.
Другата жена ми е по-интересно коя ще е.
За Марта и аз съм сигурна вече.
Когато е красив човек много лесно е да накараш хората да гравитират около теб. По-трудно е да си грозноват,  непривлекателен и да си лидер, та дори някои, Любо напр. за най - голям приятел я имат вече.
Та явно си има достойнства Марта.
Заради тези и качества до сега не исках да слагам квалификации.
Ето напр. на Цветка ѝ е лесно.
Убедена съм, че и по Пламаен не си пада, просто малко по - трудно ѝ е него да го докара до състоянието на Виктор. За това на ход е Пламен. Непреязвмаемите крепости са по-интересни за жени като нея.
Пп забравих да кажа, че ми харесват разсъжденията на Стефан.
Изобщо харесвам Стефан. 😉

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 07:48 от *Биле омайно

# 221
  • София
Ей, големи хитреци са Иван и Андрей. Тупарев да гледа и да учи как се прави, а не като него (класически слон в стъкларски магазин)... Аргументираха се с факта, че атмосферата вътре е много нажежена и че едва ли не ножа е опрял до кокала и заради факта, че двамата претенденти за фермер на седмицата са именно главите на двата лагера и едва ли не за благото на цялата Ферма, хайде да има открито гласуване и така самите фермери да решат кой да ги води в тази толкова разколна седмица. Не е като да няма логика... Находчиви са.
Според мен търсеха скандала и да се разгори още повече огъня. Лошо няма. Вярвам, че още от следващия понеделник ще има викторина. Но вече трябва да си имаме едно наум.
Получи им се съспенса поне, защото бе доста напрегнато до самия край. Реално решителния глас бе този на Пламен. Аз мислено си ги бях преброил 7-6 гласа за Мартина, като само за гласа на Пламен се колебаех. Не бях сигурен. Но той гласува за Живка, може би и гузен задето не я подкрепи на дуела. Браво на него, мъжки се държа! 🙂
Доволен съм, че Живка стана фермер, защото ще е много по-интересно. Мартина я видяхме - спи по цял ден и айляк.
Казах ви аз, че Пламен е класически свободен електрон, а тук масово се слагаше в лагера на Мартина. Слушайте дяволчето. 😉
И не мисля, че Кирил заслужава хули. Човек си има мнение и не си го крие. Той върши най-много работа вътре и изнася основно тежката работа и задачи (+ Георги и Виктор, но основно е той навсякъде), така че хайде сега... И той каза много верни неща на Живка, дано го послуша, вярвам в което, защото е адаптивна и умна жена.

Моите прогнози за ратаи:
Мартина и Ивайло
Любо и Теди
100% Живка ще стреля по групата на Мартина. Всичко останало ще е груба грешка.

Отвратих се от Коцето! Каква е тази жажда за кръв у него? Поредното заклано животно. Тези гладници заклаха повече животни за 1 месец отколкото за предните 6 години общо!!! 😓😖 И то козичката Дейзи с която излезе на Арената. Няма думи.

Цвети се изсра на метеното. Жалко. Таман изглеждаха по детски щастливи и влюбени с Виктор (ама той как я награби само, хах) и после този разговор с Мартина за Пламен, тц тц 😮 На пълен глупак го направи Викторчо. Пламен топа на топа ама Виктор е лесен, защо да не си почесам егото с него... Той и Виктор се държи като дете, не знае какво иска и как да си го каже и сигурно изглежда жалък в лицето на жени като Цвети, но е тъпо всичко това, уф. И го гледаме за втора поредна година, което е още по-дразнещото в случая.

# 222
Страхотен Пламен,ако стигне финал,според мен ще спечели.
Какво ли му е на Виктор сега,след като гледа тези кадри?! Сигурно се чувства като първи глупак и жалко,че се поддаде.

Живка има интерес да прати Теодора за първи дуелист. 1. Първа дружка и придворна дама на Мартина и тъкмо да разхлаби там групата, 2. Направи ингрига и разклати положението на Живка и 3. Лесен противник в случай,че Теодора избере някой от приятелките на Живка.Тоест,да речем Ралица бие,след това става фермер и отново Живка и ко са на власт.
Аз така бих действала.

# 223
Страхотен Пламен,ако стигне финал,според мен ще спечели.
Какво ли му е на Виктор сега,след като гледа тези кадри?! Сигурно се чувства като първи глупак и жалко,че се поддаде.

Живка има интерес да прати Теодора за първи дуелист. 1. Първа дружка и придворна дама на Мартина и тъкмо да разхлаби там групата, 2. Направи ингрига и разклати положението на Живка и 3. Лесен противник в случай,че Теодора избере някой от приятелките на Живка.Тоест,да речем Ралица бие,след това става фермер и отново Живка и ко са на власт.
Аз така бих действала.
Теодора не е лесен противник.Ако излезне срещу Ралица ,последната ще загуби

# 224
  • София
Аз не бих подценявала Ралица. Все пак - тя победи Мартина в най-първата игра, при влизането във фермата, когато се решаваше кой къде ще спи.

Общи условия

Активация на акаунт