🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 527
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Аз не разбрах мотивите на Коцето за коленето - 1. за да се нахранят или 2. за да се научи да коли животно, ако Георги си тръгне преди него.

# 226
  • Варна
Аз не разбрах мотивите на Коцето за коленето - 1. за да се нахранят или 2. за да се научи да коли животно, ако Георги си тръгне преди него.
Според мен Коцето е влязъл във филма, че трябва да научи тънкостите на селския живот. А коленето на животни е част от това.

# 227
Цеца искаше нещо да се направи на интересна пред Мартина, колко ухажвана и желана е. Но Мартина правилно я попита, тя какво иска, има ли истински чувства към някой.
Живка засега се очертава като фермера с най-силна психика е това е страхотен коз. Мартина е много силна физически и Живка ще разчита нещо да я разклати емоционално. И ако зрителският вот е решаващ, той ще е на страната на Живка.

# 228
  • Варна
Бе ние и Мария мислехме, че е силна физически миналата година, пък се оказа въздух под налягане.
Много зависи какви са игрите.
Цвети - пълно разочарование, след заявката за "мъжко момиче" не очаквах да е ЧАК толкова празноглава и елементарна. Остава ми надеждата, че просто не е наясно със себе си, защото иначе ми е симпатична.

# 229
Още не съм гледала последния епизод, но мисля вече за вариант и Живка, и Мартина да са на финала, което за мен ще е жалко, но това го виждам като единствена опция Живка изобщо да спечели формата и да разчита на всички възможни точки - от съфермерите, игрите и публиката с превес гласуване на публиката.
Аз предпочитам да не са и двете на финал и едната да отпадне на дуел с другата, без значение коя. Ще видим.

# 230
Почти убедена съм, че Ралица ще победи, ако такъв дуел се осъществи. На дуела с Деса, Тедито почти през цялото време вървеше паралелно с нея.
Не е имало някаква фрапираща разлика във времето и представянето им. За мен Деската беше най-слабата там. Ралица има много големи шансове да бие Теодора.
Ама и зависи, де. Нищо чудно, ако се стигне до дуел между тях, Иван и Андрей да ни набутат победа на втората. Сеир да има.

Връщам се с няколко мнения назад, за да се изкажа и аз за Цвети. Може да е всякаква, но не е грозна. Това какви ѝ били краката, ръцете, лицето, талията и т.н. е една идея ненужно. За Фермата какви качества се изисква да притежават? Избират ги по фигура, структура, височина и джуки ли? Естествено, всеки има право на мнение. За стюардеса може би съм склонна да се съглася, че там изискванията са по-различни и външният вид е от главно значение. Но във Фермата е една от най-красивите участнички, въобще някога участвали според мен.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 10:22 от M A D D Y

# 231
Не знам дали съм единственият зрител, който НЕ МОЖЕ да понася любовните драми под всякакъв вид в тия риалитита. При все, че обичам лигави книги и филми. Едва изтърпях епизода. А Цвети е следващата Дайчето. Дано Виктор не завърши като Данчо.

# 232
Неприятен ми беше Костадин и не можех, и не можех да го харесам. Като невестулка ми е. Но след снощното питане дали може да "има заколение" ми е противен. И "мотивите" му едни измислени, също като него. Да не продължавам повече, че ще ме баннат. Само едно ще кажа - педерастка работа.

# 233
Не знам дали съм единственият зрител, който НЕ МОЖЕ да понася любовните драми под всякакъв вид в тия риалитита. При все, че обичам лигави книги и филми. Едва изтърпях епизода. А Цвети е следващата Дайчето. Дано Виктор не завърши като Данчо.
И аз не мога да понасям тази неизменна част. Маналата година харесвах най-много Даяна от всички фермери, обаче любовната ѝ драма с двамата хубавци направо ме усмърти от скука. Сега харесвам Виктор и Цвети, но това е много изнасилена работа. Самата Цвети си го каза снощи, че никога не се е целувала пред толкова камери. Даже се виждаше как стоят под светлините на прожектори, точно като на театрална сцена. Ами тъпо е, защото те не са актьори, а любовните отношения извън сцената са интимна работа. Ако толкова им е важно на продуцентите да ръсят предаването с пеперудки в стомаха, да си наемат 2-3 професионалисти и да си правят розов сериал в сериала.

# 234
Цветка е влезнала за ролята на  кифлата , затова се очаква да е по-хубавка.
 Но каквато са ни избрали Иван и Андрей, такава ще гледаме.   
Рецептата на Даяна е решила да пробва , с един да се гушка , а друг да желае. С такава тактика губиш зрителския вот, но Цветка явно не играе за победа, важно е участието.
После ще обяснява при Цикатридидис,  как възприятията вътре се променят и тя е целунала Виктор съвсем приятелски.
Даяна не прокопса след Фермата, въпреки,  че беше в устата на хората. И Цветка не вярвам да постигне нещо.
Средно статистическо момиче, което се опитва да се представи за нещо повече, но капацитета е лимитиран.

# 235
  • Варна
Не мисля, че Иван и Андрей са режисирали или написали сценария на Цвети и Виктор, нелепо е.
Аз нямам нищо против такива линии, дори и да са катастрофа като тази.
Част от живота е, защо да не е част от Фермата. Не са ми скучни, скучни са ми единствено споровете за храна и се радвам, че тази година ги няма.

# 236
Не ми пречат любовните истории, но тази е скучна и нелепа. Сещам за Краси и Митко, те ми бяха интересни. Тука... направо ми е неудобно да гледам колко нагла е Цвети, а Виктор какъв лапни-шаран е...

# 237
И на мен любовните драми и сюжети са ми интересни като цяло. Предпочитам ги пред беседите за Македония и за манастира.
Друг е въпросът, че тази "любов" няма как да просъществува. Ясни са на Цветка целите и намеренията.
Месмунда, тя Цвети си каза, че не се е целувала пред толкова камери, да. Ама пък след това така се увъртя с нейната "дилема" кой искала, пък какво искала, че от това трябва да ѝ стане доста по-неудобно, отколкото от целувката пред камерите.

# 238
Исках само да изкоментирам разкошните традиционни имена на повечето в тази ферма:  Пламен, Кирил, Живка, Чавдар, Десислава, Георги, Цветелина, Стефан...
Само Мартина и Виктор незнам колко са в " българщината" ( отвратителна дума , ама се ползва широко).
В съседно предаване се опитвам да асимилирам Красима , Верислав, Елизабет ...
Миналата година във фермата Даяна беше претенциозно,  друг не помня с кичозно име.

# 239
  • Враца
Възможно ли е , разговорът с Мартина за Пламен, да е заснет преди целувката с Виктор?
Ако не е .. много подло, обидно  и гадно поведение има Цветелина

Общи условия

Активация на акаунт