🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 518
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Исках само да изкоментирам разкошните традиционни имена на повечето в тази ферма:  Пламен, Кирил, Живка, Чавдар, Десислава, Георги, Цветелина, Стефан...
Само Мартина и Виктор незнам колко са в " българщината" ( отвратителна дума , ама се ползва широко).
В съседно предаване се опитвам да асимилирам Красима , Верислав, Елизабет ...
Миналата година във фермата Даяна беше претенциозно,  друг не помня с кичозно име.
Мартина и Виктор са католически имена и ги има в България отдавна. Виж, Лора е чужбинско.

# 241
И на мен любовните драми и сюжети са ми интересни като цяло. Предпочитам ги пред беседите за Македония и за манастира.
Друг е въпросът, че тази "любов" няма как да просъществува. Ясни са на Цветка целите и намеренията.
Месмунда, тя Цвети си каза, че не се е целувала пред толкова камери, да. Ама пък след това така се увъртя с нейната "дилема" кой искала, пък какво искала, че от това трябва да ѝ стане доста по-неудобно, отколкото от целувката пред камерите.
И на мен не ми харесва седенето на два стола в любовта. Реално в живота се случва, но тук вече втори сезон се завърта подобна интрига и честно казано, не ми се вярва да е случайно. От Биг/ВИП Брадър се отвратих от всякакви нагласвации и сценарии, и го зарязах много преди да изтлее на екрана, а в режисирането на Фермата участва един от ветераните в онова риалити - Ники Николов. И по тази причина нямам доверие на екипа. Винаги подозирам, че скалъпват това-онова за повишаване на зрителския интерес.

# 242
Исках само да изкоментирам разкошните традиционни имена на повечето в тази ферма:  Пламен, Кирил, Живка, Чавдар, Десислава, Георги, Цветелина, Стефан...
Само Мартина и Виктор незнам колко са в " българщината" ( отвратителна дума , ама се ползва широко).
В съседно предаване се опитвам да асимилирам Красима , Верислав, Елизабет ...
Миналата година във фермата Даяна беше претенциозно,  друг не помня с кичозно име.
Мартина и Виктор са католически имена и ги има в България отдавна. Виж, Лора е чужбинско.
👍
Лора предположих, че е женска версия на Лорънс ...Но пък се сетих за Лора на Яворов и се разколебах😁

# 243
И аз виждам Теодора да е кандидат ратай, заедно с Ивайло. Тя оказа най-негативно влияние върху играта на Живка. Създаде скандала с Мартина, от където пък тръгна и напрежението във фермата. Според мен, ако има как би била и първи дуелист.
Ако пък е първу дуелист ще се изправи или срещу Ралица, или срещу Ваня, а и двете ми се струват много силни и Теди не знам дали би имала шанс срещу тях.

# 244
  • Другата България
Рисковано е според мен Живка да изпрати някой от своите на дуел срещу някой от другата агитка.
Аз ако съм, ще ги омешам.
Например Теодора и Чавдар, срещу Ралица и Любо.
Неочаквано добра комбинация.
Така която и двойка да загуби, винаги единия има равни шансове с другия за дуел, а и все пак Живка има два гласа.
Не виждам опитите ѝ да се интегрира с отбор комплексари да доведат до нещо добро.
Би имало някакъв, дори и минимален шанс при Кирил примерно. При друг не.
Кирил снощи тотално ме загуби, със следването на Мартина до край света. Ами да си я следва, никой не го е спрял.
Много искам да видя и Любо с куфара за Чикаго, много. Рядко неприятен тип, толкова иска да си върне стъпканото от жена си самочувствие, че намерил някаква трибуна на егото си и се опитва да изпъква, агресирайки над интелигентни мъже като Стефан. Нямало да го погледне навън....че на Стефан му е през лаптопа Любо накъде ще гледа, той само от него зависи и от неговия кривоглед поглед - абсолютно пристрастен. Много е грозно да видиш мъж комплексар как си избива недостатъците върху хора, които смята за беззащитни.
За Коцето няма какво повече да кажа освен това, че с поведението, което демонстрира, го виждам в десетката останали финалисти. Вероятно е горд със себе си, че по този начин е успял, ако наистина е там, и за него е върхово постижение това, ще е, но всичко, което тръби и твърди, че иска да се научи и заради него играе така, е поза и само поза. Човек е такъв, какъвто е, същото се отнася и за Лора. С това поведение ще е до Коцето в десЯтката.

# 245
Никой ли не чу Коцето как се предлагаше да е очи и уши на Живка.
Той и Любо - успели българи на запад с байганьовска душа, българска....

# 246
  • Варна
Никой ли не чу Коцето как се предлагаше да е очи и уши на Живка.

Мнеее, той имаше предложение, фермера да има доверен човек, който да е неговите уши и очи. И Живка предложи Коцето да стане нейния доверен човек.

# 247
Рисковано е според мен Живка да изпрати някой от своите на дуел срещу някой от другата агитка.
Аз ако съм, ще ги омешам.
Например Теодора и Чавдар, срещу Ралица и Любо.
Неочаквано добра комбинация.
Така която и двойка да загуби, винаги единия има равни шансове с другия за дуел, а и все пак Живка има два гласа.
Това е вярното решение и според мен.

# 248
  • Варна
Ралица гласува за Живка, защото смята че по този начин е предпазена от дуел. Ако Живка я прати.. лоялността на Ралица ще е силно разклатена.

# 249
Ралица гласува за Живка, защото смята че по този начин е предпазена от дуел. Ако Живка я прати.. лоялността на Ралица ще е силно разклатена.
Да, права си. Много е крехко равновесието в момента. Единственото на което може би може да разчита Живка е мъжки вот за жена дуелист. Но е много несигурно. Защото тези два гласа може да не са достатъчни в един момент.
Може би все пак ще изтреля четирима от лагера на Мартина. Според мен вероятността така или иначе Ралица да не е дуелист тази седмица е минимална. Въпросът е да се подбере съперник за нея. Залагам на Лора, не на Теди като първи дуелист.

# 250
Ралица и Живка ми се струват близки.Те двете,заедно с русата,как се казваше, са все трите заедно и коментират другата групичка.
Най-умният ход на Живка вмомента е да отстрани Теодора(и на нас зрителите да ни направи услуга),която наистина е единствената,която я разклати досега.А Живка е хитра и дори ми се струва отмъстителна натура.
Според мен Теодора е пътник и всяка друга жена може да я отвее.Гледахме й дуела и беше гола вода и добре,че Деси беше по-голяма гола вода.
А Теодора ще дръпне Рали,защото няма кой друг.Другата седмица Ралица фермер.

# 251
Аз залагам на Ивайло - Лора и Любо и Теодора за ратай.

# 252
Много интересна седмица предстои, според мен.Пламен ми е тотален фаворит , засега.Радвам се, че и Стефан взе такова решение , защото и него много харесвам.А Лорчето как търси сметка кой за кого гласувал???
    ЗА Цвети какво да кажа - имам син и дъщеря.Ако дъщеря ми така се подиграва с увлечението на някого и коментира по този начин,хич няма да съм горда от възпитанието.Ако някоя фльорца се гаври така със сина ми, сигурно ще ми се ще да й извия  вратлето./ но няма да го направя де,защото Виктор не е малък,той трябва да се оправя сам в такава ситуация/.И пак евала на Пламен, за разговора. Струва ми се, че Виктор е доста объркан млад човек, а и Пламен добре го разтълкува - че сам се  е поставил в стереотип и не дава възможност на живота да го изненада.Човек израства тогава,когато е поставен извън зоната си на комфорт,тогава учи важните уроци.
   И аз мисля,че Живка трябва да омеша ратаите,за да има полезен ход.И да си избере жена-ратай от другата група,която да може да прати на дуел. Мисля,че много -много няма да й дреме ,ако викнат някой от нейния кръг.

# 253
Аз залагам на Ивайло - Лора и Любо и Теодора за ратай.
И на мен тези четиримата ми се въртят като за ратаи, но как групирани..  не знам. По - скоро ги виждам Теодора и Ивайло - Любо и Лора. Така мисля, че 100% първите двама ще са ратаи

# 254
Както предполагах, в извънредното положение нямаше нищо извънредно. Двамата сурикати искаха хората да се преброят, надявайки се някои да изненадат с гласа си и от това да започнат скандалите. Такова нещо с викторина и чиста победа на една от двете претендентки за фермер нямаше да се получи. За мен е принципен въпросът - има правила, спазваш ги, иначе ставаш като конкуренцията по Нова.

Този Любо много честолюбив излезе, все се припознава в нечии думи и ходи да търси обяснения. Не може ли и двамата с дружката му да са на дуел 😆 Надявам се Живка да прати него и сълзата и Цвети/Лора и Ивайло да се борят кои да не са ратаи. Малко гръм в рая да има за групировката, да видим какви ще ги натворят като се почувстват заплашени.

Общи условия

Активация на акаунт