🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 466
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 360
  • Асеновград
Искам Цвети на дуел , да извика Ралица или Ваня ,една от двете да си ходи. Този Чепеларския ерген , много зле. Свири , пее , гледа в една точка...Цветкееее преорирнтирай се към Пламен.

# 361
Искам Цвети на дуел , да извика Ралица или Ваня ,една от двете да си ходи. Този Чепеларския ерген , много зле. Свири , пее , гледа в една точка...Цветкееее преорирнтирай се към Пламен.

Твърде оптимистично, при положение, че на влизане във фермата Цвета половин час не можа да мине по една тъпа греда..

# 362
  • София
Кухата лейка забрави за камерите. Кухооооооооо....

# 363
Следващият дуел

Скрит текст:
Скрит текст:
  Иво - Чавдар  
Скрит текст:

Скрит текст:

# 364
  • София
Аз искам Ивайло на дуел. И той да е аут.

# 365
Оттеглям 50% от симпатиите към Пламен.
Заприглася на Мартина  -  да не й пука и да си прави магариите.

# 366
Много зле това момиче... по-зле отколкото изглеждаше до сега! Тая за каква се мисли??

Ха, ония чепове като се киснаха - може! Да мятат Мартина с дрехите - може! Ся тия муньовци - може. Лорчето - може. А Ваня - не може! Ей, гадни хорица!
Иначе, по принцип - не трябва!

# 367
Доволна съм от ратаите Цвети и Ивайло. Който и да е първи дуелист от тях, ще съм ОК.
Според мен пък Живка постъпи правилно като прати само Мартинени хора. Живка в момента реално я подкрепят двама - трима. Другите са с нея, защото алтернативата не им харесва. Прати ли един Георги или една Ралица за ратай и веднага ще и се обидят и позициите и заминават. Може би единствено Пламен има капацитета да схване каква е стратегията и няма да и се разсърди, но той беше предната седмица и не е честно пак да е. Освен това има и друго - по-добре е да си втори дуелист, отколкото първи, защото точкуваш пръв. Така, че нейните хора ще имат предимство като избрани, вместо избиращи.
Също така целта и е Ивайло и съвсем умишлено му избра по-слаба партньорка и ги изправи срещу силния Любо и Тедка, която също не е никак зле на арената. Съответно си постигна целта - паднаха тези, които искаше.

Ей, Мартина не се сдържа грам.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 22:34 от EsmeWeatherwax

# 368
“Жакузито” на раздора!😀

# 369
Ей, туй жакузи! Я някой ще си хвърли горнището, я някой ще си топне шишарките...

Цвети и тя изплиска легена... наконтила се като за гала вечеря да мие чинии.

Как Шопски бе... няма отърване от тоя!

# 370
Ох, пажовете Кирил и Любо как успокояват “кралицата” 😁 Разплаках се!😂

# 371
Бе, гнусно е да се кисне някой в това малко буре и после да се къпе друг, но начина по който Мартина го прави е просто заяждане. Ядна е на света и си го изкарва вече на всеки от обкръжението на Живка.
Ваня и светлата и аура ме дразнят, пък не знам защо. Все по малко симпатии има към фермерите. Толкова ми избледняха, че и да ги коментирам нямам желание.

# 372
Киро и той придворен слуга. Щели да ударят те. Щото Ваня била в Жакузито. Обаче след като вътре се намърдаха Пламен и Джери  -  кого ще ударят за това пък прегрешение?
И напсува Ваня!!! Простак.

# 373
Киро полека си свали обвивката... Знаех си аз, че има защо да не го харесвам и него.
Ако съм Ваня, ще го осъдя!

# 374
Кирил каза нещо, като гласува за Винету , срещуЖивка, за фермер.
Ако не се лъжа, каза, че гласува за индианеца, защото знае, че тя в нужда ще е до него, зад него..Тя каза "да".
Не , че Винету е голям лидер, но сякаш са се наговорили да се пазят един друг , за да напреднат в играта. И затова държат сметка на Стефан, че не спазва уговорката.
Но не предвидиха, че останалите ще играят контра.

Общи условия

Активация на акаунт