🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 441
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 510
Нямам търпение да огладнеят, ще е готино шоу Simple Smile
Обаче въпрос - те нали имат градина - могат ли оттам зеленчуци да ядат? А да заколят някое животно имат ли право?

# 511
На мен Живка ми е противна - зор да й се извини Мартина, целта беше да я унижи. Злобна женица е и проста.

# 512
Е, сега, няма как да знаем какво се случва в главата на Цвети.
То кой всъщност кой е доволен, че е ратай? Да не мислите ли, че на някой му е приятно и подскача от кеф да става в 05:00 ч. да рине торта в обора, да дои, да готви и сервира на 20 човека и да мие посудата. И това 5 дена подред.
Въпросът е кой какво показва и как се държи.
Така че към момента Цвети се държи добре и си върши работата съвестно и драми няма. За разлика от други ратаи през сезона.
Освен това никога не е демонстрирала, че я е страх от дуел и няколко пъти гласува за жени като първи дуелисти, за разлика от Лора и Ваня например.

Лора, Коцето, та и дори Ивайло въобще не са мрънкали като бяха избрани за ратаи. Макар че Лора много я е страх от дуели, не показа някакво недоволство.

# 513
Ох, тази Мартина. Вече ми е в графата "не харесвам". Ако бях на нейно място, щях да съм се извинила вече.

В конфликта Ваня-Кирил и двамата ми поизпаднаха в очите. Цопването в джакузито беше тъпо, псуването на Киро - още по-тъпо. За мен реакцията и на двамата не беше от най-добрите.

# 514
  • Варна
Ох, тази Мартина. Вече ми е в графата "не харесвам". Ако бях на нейно място, щях да съм се извинила вече.
Mартина можеше и да се извини, ако предложението не идваше от Живка. В момента водят борба за надмощие с всички средства .

За мен остана в Кирил Simple Smile
Постъпката на Ваня е гнусна, но реакцията на Кирил беше много просташка.
Мазния, нагъл  гласец на Ваня беше логично да провокира такава реакция. Тя и затова го направи нарочно, де. Да го накара да си изтърве нервите.
И за мен контрата е във Ваня.

# 515
То това Мартина да не гласува срещу "своите" не е наказание, а бонус..

# 516
Като гледам как е скръстила ръце Цветка, ясно ѝ е, че яйце и се пече на г*з@...

Покахонтас в бг ефира е само една, не обиждайте жената 😃
Скрит текст:

# 517
  • Варна
Като гледам как е скръстила ръце Цветка, ясно ѝ е, че яйце и се пече на г*з@...

Скрит текст:
Какъв е този киборг?

# 518
  • Другата България
Дуелът е ясен.
Ивайло - Чавдар.

# 519
Скрит текст:
Какъв е този киборг?
Ти прогноза за времето не гледаш ли?

# 520
Не, бе, Цветето не е показала, че ако нещо не е на нейната, изпада в особени състояния. Когато беше фермер не се спря да крещи на хората. Това мило дете. Аз лично мисля, че с хора като Цветка трябва да си внимателен, ако не искаш да слушаш глупости на висок глас. Мисля, че сгрешиха, че избраха Ивайло в този момент. Трябваше да е Цветето, защото или тя щеше да си отиде, или Лора. Ивайло може дори да стане фермер, ако се върне и ще слушаме мърморенето му цяла седмица.

# 521
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
Какъв е този киборг?
Ти прогноза за времето не гледаш ли?
Явно не.Astonished По кой канал е това?

Коцето ще представя Петльовден, добро попадение.

П.П. Ако Цвети щеше да бъде дуелист, щеше да дръпне Ваня, Ралица,дори Живка. В никакъв случай Лора

# 522
Мартина можеше да вземе отношение и да се извини още преди Живка да и каже нещо. Няма значение вече.

Много ще се изненадам, ако дуела не е Ивайло-Чавдар след цялото това тийзване от продукцията.

# 523
Какво му е наглото на Мартина. Сега като се извини тия 10кг лимони ще станат по сладки ли?
Това тъпо другарско съдче, което стана беше грозно и не на място. Ако някой имаше да казва нещо на Мартина можеше и на лично, така като гледам си мълчат. И да кажеш, че нарочно го е направила - ами не е. Абсолютно несъзнателно го подхвърли.

# 524
Ама Мартина не само, че не се чувства виновна. Тя вчера даже предлагаше да продължат да правят мизерия/ мисля, че точно така се изрази/. Та ще се извинява. Тя не разбра, че трябва да се извини на всички, не да се дзвери на Живка - какво искаш от мен, ето хайде извинявай.
Ама , Шоко, ако беше Живка стъпила накриво, хич нямаше да гледате нарочно ли, без да иска ли, щеше да бъде разкостена и там, и тук.

Общи условия

Активация на акаунт