🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 442
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Виктор пък колко ми беше смешен във вчерашния епизод.....
Уж не говори на Цветелина.... уж чете Алманаха..... ама го чете в кухнята - там където е само тя.
Ако е искал да се усамоти и да чете на спокойствие - места из тая ферма има колкото си иска. Ама не - стои при нея и не й говори. Simple Smile Пети клас- втория срок бяхме така МОЕТО поколение. Сега даже един днешен петокласник не прави така.

# 496
  • София
Хората са 16, т.е. е близо до 20, а и това са подрбности. И са си 5 дена ако не си дуелист. Шестия ден е същинския ден на дуела, на предната прощална вечеря и втория ратай се освобождава от служба.
Дали е била пред истерия или не, дали е доволна или не е въпрос на лична преценка, може и да сте прави, може и аз да съм прав, няма значение. От значение са фактите, а фактите са, че дотук се справя отлично и не мрънка за нищо. И прие нещата позитивно. А споровете с Живка не са за ратайството и, а заради прословутата Мартина.

# 497
  • Велико Търново
Уж, щеше да е мъжко момиче, ама никаква воля и инат. Дано се реабилитира в някоя битка или дуел. Просто да покаже малко спортна злоба това младо дете.
на 26 години? Joy Joy Joy

А какъв беше проблемът топналите се в джакузито да си го измият след това и да няма дъра-бъра?
Най-вероятно защото няма да има време да се стопли водата после.

Писано е няколко пъти вече, аз също смятам, че наказанието ще е да им вземат храната. Много е вероятно да са спечелили две щайги на въпросите, но да се върнат с една.

# 498
  • Другата България
Уж, щеше да е мъжко момиче, ама никаква воля и инат. Дано се реабилитира в някоя битка или дуел. Просто да покаже малко спортна злоба това младо дете.
на 26 години? Joy Joy Joy

Верно, я! Те децата на днешно време от малки започват да бройкат мъжете, туЙ  "дЕтИ"  досега е опоскало една камара пилотчета, с един петгодишна връзка, сега за месец време завъртя поредния девствен момък /девствено дете от Чепеларе/, докато същевременно "не ѝ е интересно с него", щото топ ЪФ ДЪ топА е пък съвсем друг, който за момента някак не е ясно харесва ли я, или от кумова срама /или толерантност към Вики/ ѝ е дал игнор. Ама това не пречи "случайно" да му прилягва в легълцето, да му даза от храничката си, да се навърта "случайно" около него при възможност....това са случайности, "детска" ѝ работа.....

# 499
https://
Цвети, Лора, Ралица, Георги са ми абсолютно безлични, както и Коцето. Тая мъка, наречена любовна история, между Цветка и Виктор, много издиша откъм сценарна нишка, даже май се отказаха да я развиват, че то съвсем постно. Пламен също не й върза на барбито, удариха на камък май тая година.

Библейският сексист ми е противен, Живка продължавам да не я харесвам, ама грам. Мартина - тоже. Дразни ме това, че ходи и наговаря хората по кьошетата, обаче явно работи.

Ивайло, Любо, Пламен, Стефан и Теди продължават да са ми симпатични и за мен се държат окей.

Не виждам нищо ОК в поведението нито на Ивайло, нито на Любо. Еле пък на Любо Grinning
Въпреки че живее в Америка, българското не е избягало от него явно. Стефан в ситуацията беше адски прав, но трябваше да даде пример как срещу Любо застават двама кандидати за шофьори. Единия е непознат с книжка и професионален опит, а другия е приятел на Любо, но без книжка. А да видим кой ще избере и дали ще среже тази лояност към своя приятел или пък не?!

# 500
Ваня според мен изобщо не си даде сметка за постъпката си в момента на влизането си в джакузито. Бляк работа е , ако аз бях там също бих и потърсил сметка защо го направи.
Но в разговора и с Кирил и свалям шапка, спокойно и методично го изкара извън нерви и го направи малък. Независимо, че Кирил имаше право. Просто го наигра с поведение и думи.
Независимо от некрасивата и постъпка с влизането в джакузито ще и сложа още 25% по пътя и към втория плюс при мен само за начина, по който се справи с Кирил.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 20:33 от Bengun

# 501
  • София
Според мен изобщо не се справи. Излезе като дебил.
И трябва да си изключително дебелокож човек, че да не избухнеш.
Точно от нея не очаквах толкова тъпа провокация, но тя издава всъщност много за човека...

# 502
Точно от нея не очаквах толкова тъпа провокация, но тя издава всъщност много за човека...
Според теб в кой остана контрата след този разговор ? При Ваня или при Кирил ?

# 503
  • София
Ваня, защото постъпката и бе просташка.
И не всеки може или е длъжен да се сдържа и никога да не повишава тон.

# 504
  • Другата България
Според теб в кой остана контрата след този разговор ? При Ваня или при Кирил ?
При Киро, естествено.
Поведението му беше като на хамалин от Централна гара.

# 505
За мен остана в Кирил Simple Smile
Постъпката на Ваня е гнусна, но реакцията на Кирил беше много просташка.

# 506
Представям си, ако Цоньо или Сия бяха направили някакво нарушение и ги бяха наказали по този начин какъв цирк щеше да има. Направо сензационно щеше да стане. 🤦🏽♀

# 507
  • ново
Леле, що за наглост!!!

# 508
Това е върха на наглостта...

# 509
Мале Мартина ако стигне до финал ще бие рекорда на най-малко гласове от зрители от Надя. Даже Надя ми беше в пъти по-добре от Мартина. 😶. То хубаво да имаш стратегия , но при Мартина е пълно безобразие нейното поведение, а при Надя беше много ама много хитра и успя да стигне до финал, но за Мартина не съм много сигурена.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 21:36 от chelsea97

Общи условия

Активация на акаунт