🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 429
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Цвети се пусна рано рано от стълба, защото не разбра условията да си подпира краката на въжетата и вися на ръце от самото начало.

# 481
Цвети се пусна рано рано от стълба, защото не разбра условията да си подпира краката на въжетата и вися на ръце от самото начало.

Ивайло и другите десет пъти и казаха да си сложи краката на въжето.

# 482
  • ВАРНА
Според мен Цвети изобщо не реагира добре на ратайството - определено се репчи на Живка и и влиза в опозиция. Цялото обяснение колко била "Ок с ратайството " е за да прикрие точно колко я е яд и е неприятно, че ще ходи в обора. И за да блесне още повече, колко не и пука и да демонстрира колко и е добре там беше това изпълнение с роклята на пайети и чизмите. Защото нормален човек, който няма какво да доказва няма да се държи по този начин - тя и като фермер не ходи така облечена Laughing Така че ако остане другата седмица, очаквам да има желание за отмъщение, че е била пратена ратай - точно както стана и с Коцето.

# 483
  • Варна
И аз съм на мнението, че хич не прие добре ратайството Цвети. Тази престорена радост и шеги... не на мене тия..
Усети, че може да напусне скоро Фермата, та реши да покаже тоалетите дето ги носи.
И с  Виктор удари на камък, мислеше че ще го води на каишка, ама не стана точно така.
Изобщо не и се получават нещата и я усещам, че ако няма промяна ще изпадне в депресия.

# 484
  • Другата България
Аз не мисля, че с Виктор нещата са приключили.
Ако Цветка остане, това мъчение ще продължи под една или друга форма.

# 485
  • Варна
Аз не мисля, че с Виктор нещата са приключили.
Ако Цветка остане, това мъчение ще продължи под една или друга форма.
Те не са приключили именно, защото не го води на каишка. Wink
И аз мисля, че ще има още оттам.

# 486
Цвети е изкуствена отвсякъде, излъчването й, физиономиите, които прави, превземките й, даже и самочувствието й. Старае се да изглежда по определен начин, за да се хареса на всички. Според мен иска хем мъжете да точат по лиги по нея, хем да не я възприемат като поредната кифла, а като пич. Смятам, че цялото й поведение е една поза, но предчувствам, че всячески ще се опитат да я запазят от продукцията, защото само тя завърта любовната интрига от жените.

# 487
Марта не спира да ме изумява с нейната инфантилност. Вчера, говорейки с Пламен, Лора и Любо, след като фермерите бяха уведомени, че ще последва наказание след нейното нарушение на правилата:

Марта: А па на мен па ся ми става още по-интересно.

Пламен: Защо?

Марта: Ми ей така! Знаеш ли какво - да почнемЕ ей така да правимЕ мизерии, да бъдемЕ наказвани, да видим к,во ше стане...

Любо: Aбе к,во ти пука!

Пламен: Ще бъде наказана цялата група! Това е тъпото!

Марта: На мен не ми пука!

"Смешката" с овцата, която вкараха в къщата май пак беше по нейна идея или не помня правилно?! Мисля, Ивайло каза, че Марта отдавна замисляла да вкарат овцата в къщата.

# 488
  • ВАРНА
Да, аз също останах с впечатление, че ги подтиква всички към саботаж ( щото ей така) , а Пламен и каза, че не е ок всички да го отнасят,а Мартина заяви, че не и пука ... Rolling Eyes

# 489
Аз да попитам, за един приятел, че обръща дърво и камък,  за да се добере до душгела на Ванчето. Човекът държи обществен басейн и ...такова..да икономиса някой лев от химия. Та, търси се инфо за душгела. 😏
Коцето последно очи и уши ли е на Живка?
Сякаш друга година не е било такова блато, като сега.

# 490
Аз не се интересувам как ще се развива любовната история, предпочитам да наблюдавам Цвети и Виктор като отделни участници, без трепетите им да влияят на отношението ми към всеки поотделно. За съжаление интересът ми към Цвети и Лора намалява ден след ден, откакто станаха част от агитката на Мартина. Започнаха да се обезличават и се опасявам, че наистина ще са от първите изгорели бушони на Покахонтас(малко ми е неудобно да ѝ викам Винету, макар че Гойко Митич си е красив Grin). Виктор е на по-добри позиции от тях в момента.
За Мартина много е писано и не искам да повтарям другите, но вчера към всичките ѝ недостатъци добавих и ужасния език, който от продукцията се е наложило да цензурират. Та много бързо събира негативи тази участничка.
Понеже сте обсъждали Ваня и Кирил, да се изкажа  и аз. Ваня поне пет пъти го помоли да разговаря с нея с по-нормален тон. Никаква реакция от страна на Кирил не последва. Аз дори не бих си направила труда да го слушам, ако ми намила с този тон. Така че, каквото и да казва един човек, изобщо не е без значение как го казва. Кирил джафкаше срещу Ваня като дворно куче на синджир.

# 491
  • София
Е, сега, няма как да знаем какво се случва в главата на Цвети.
То кой всъщност кой е доволен, че е ратай? Да не мислите ли, че на някой му е приятно и подскача от кеф да става в 05:00 ч. да рине торта в обора, да дои, да готви и сервира на 20 човека и да мие посудата. И това 5 дена подред.
Въпросът е кой какво показва и как се държи.
Така че към момента Цвети се държи добре и си върши работата съвестно и драми няма. За разлика от други ратаи през сезона.
Освен това никога не е демонстрирала, че я е страх от дуел и няколко пъти гласува за жени като първи дуелисти, за разлика от Лора и Ваня например.

# 492
  • Другата България
Е, сега, няма как да знаем какво се случва в главата на Цвети.
То кой всъщност кой е доволен, че е ратай? Да не мислите ли, че на някой му е приятно и подскача от кеф да става в 05:00 ч. да рине торта в обора, да дои, да готви и сервира на 20 човека и да мие посудата. И това 5 дена подред.
Въпросът е кой какво показва и как се държи.
Така че към момента Цвети се държи добре и си върши работата съвестно и драми няма. За разлика от други ратаи през сезона.
Освен това никога не е демонстрирала, че я е страх от дуел и няколко пъти гласува за жени като първи дуелисти, за разлика от Лора и Ваня например.
Joy Ами като влизаш в такова предаване, би следвало да си с нагласата, че и това ще правиш, а не само да кифлееш, пърхаш с мигли, разхождаш ботуши до сливиците и трупаш килограми /вероятно от много претоварване/, а ще се наложи и да се поизцапаш, дори малко. Още помня фермерството ѝ и отношението към Цоньо, виковете и крясъците, обидите към Сия.....грозна работа.
Това на прима виста.
После, хората отдавна не са 20, а дните никога не са били 5, сами виждаме, че за дуелиста дори няма и три дни това прословуто ратайство, от което всички реват и се пазят като дявол от тамян.
И последно, всичкото това изброеното, Цвети далеч не го върши сама. Съвсем видно е, че в обора се изявява Ивайло, освен това ѝ помага и за другите неща, той също си върши съвестно задълженията като ратай, както го правеше и с Деси.
И аз съм на мнение, че Цветка преигра, преиграва, не ѝ е кеф, но пък си работи каквото трябва, поне за момента.

# 493
Цветелина, малко й оставаше да се разкрещи, както обикновено реагира, но явно след много усилия си замълча. Но ако имаше малка провокация от Живка или някой друг, щяхме да й слушаме истериите. Явно на хората там й е писнало от нея и се стараят. И аз мисля, че продукцията ще иска да я задържи, защото това момиче може още много сеир да покаже. Обаче, ако я посочат за дуел, няма да се замисли да избере Лора за съперник, никаква Ваня няма да избере. И аз мисля, че Теодора беше бая изненадана от предложението на Мартина. Мартина сама ще отблъсне всички от себе си.

# 494
Цвети, Лора, Ралица, Георги са ми абсолютно безлични, както и Коцето. Тая мъка, наречена любовна история, между Цветка и Виктор, много издиша откъм сценарна нишка, даже май се отказаха да я развиват, че то съвсем постно. Пламен също не й върза на барбито, удариха на камък май тая година.

Библейският сексист ми е противен, Живка продължавам да не я харесвам, ама грам. Мартина - тоже. Дразни ме това, че ходи и наговаря хората по кьошетата, обаче явно работи.

Ивайло, Любо, Пламен, Стефан и Теди продължават да са ми симпатични и за мен се държат окей.

Общи условия

Активация на акаунт