🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 394
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 615
Много ми хареса Ивайло вчера как обясни на Цветка за роклята- ако видиш нещо сиво с хобот то със сигурност е слон

Това е стар лаф на Слави. Оригиналът е, че ако видиш нещо, което прилича на патка, ходи като патка и кряка като патка, то най-вероятно е патка.

Просто Иво се направи на оригинален, какъвто не е и го пробута за свой лаф.

# 616
Чавдар би ми липсвал само заради музикалните изпълнения. Любимото ми видео от целия сезон беше с музикалните поздрави вечерта преди дуела на Цоньо и Коцето. Чавдар беше в прекрасно настроение, засмян и свири от душа тогава.
Другите му изпълнения обаче в повече ми дойдоха.

# 617
  • София
Ако избере Чавдар, ще съм за Ивайло.

Чавдар е типичният ДС наследник, който с радост би се върнал в онова време и да е доносник. В никаква демокрация не вярва. Първоначално като видях за баща му, си казах, че той може да е различен, но като започна да плещи, че ЕС ни е врагът сега срещу, който да се изправим и патриотарството, ме загуби.

Ивайло ми е и по-интересен образ.

Най-противен ми е Коцето и се надявам скоро да си ходи.

# 618
Същото, което у Ивайло е грозно, би могло да бъде доста успешно при малко по-различен подход - ще дам пример.
Има един английски комик, Jimmy Carr, с ужасно хаплив език и доста вулгарни скечове.
Ако изгледате няколко, ще разберете какво имам предвид. Carr е много агресивен словесно, но успява да пълни някои от най-големите зали по света и публиката си прекарва много добре (с изключение на хората, които направо изяжда).

# 619
Чавдар е като буреносен облак, защото не му мина номера. Той влезе с идеята да е авторитет с корпоративен опит, с патриархалното си възпитание, многодетен баща, хлебар...Ама не успя. Дали защото групата не му позволи, дали защото не съумя да се контролира, не мога да кажа. Но си личи, че го е яд.

# 620
Единствено Стефан бих подкрепила срещу Ивайло. При дуел Ивайло-Чавдар и Ивайло-Георги ще ми е все едно кой ще си тръгне. Интересно ми е дали тези трима ще избере, или ще сложи някой силен, който да му улесни избора.

# 621
На мен Чавдар не ми е неприятен. Не знам на колко години е, но е по-близо до моето поколение от другите и аз разбирам какви са страховете му по отношение на семейството, демографския срив и т.н. Не мисля, че е яростен радетел на стоенето на жената до печката, но смята, че начинът семейството като основна клетка на обществото(имаше такъв лозунг едно време Smile) да оцелее, е този. Не е много гъвкав в отношенията си с околните, затова и не можа да стане старейшината на племето, както му се искаше. Аз се радвам, че не можа, защото във Фермата се събират големи хора и аман от "майки" и "бащи".

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 14:05 от Mesmunda

# 622
  • Разпиляна във въображението
Ваня не отиде да дразни нарочно за джакузито. В крайна сметка Мартина отиде да се оплаче на фермерката. Седнаха край огъня и Ваня поиска да го обсъдят. Мартина й обясни, Ваня каза "Ок, разбрах", но от другата страна Кирил набираше скорост и тя му отвърна.

Ивайло каза как би/ще процедира при избор на съперници.

# 623
  • София
На мен Чавдар не ми е неприятен. Не знам на колко години е, но е по-близо до моето поколение от другите и аз разбирам какви са страховете му по отношение на семейството, демографския срив и т.н. Не мисля, че е яростен радетел на стоенето на жената до печката, но смята, че начинът семейството като основна клетка на обществото(имаше такъв лозунг едно време:smiles:) да оцелее, е този. Не е много гъвкав в отношенията си с околните, затова и не можа да стане старейшината на племето, както му се искаше. Аз се радвам, че не можа, защото във Фермата се събират големи хора и аман от "майки" и "бащи".
Вижданията му за демографския срив са така. Но отделно смята и че мястото на жената е до печката. Абсолютно категорично го заяви, че жените не трябва да управляват и заради цикъла си са причинили загуби за милиони, мястото им не е в големите фирми. Георги му пригласяше, че били за милиарди.

Което е абсолютна глупост. Да, жените са по-емоционални, много от нас са по-податливи при психически тормоз и напрежение от конкуренти на други компании, натиск и тн. и не всяка става за ръководител на корпорация, но то и повечето мъже не стават. Това, че някой е мъж, не го прави по-добър автоматично, той също трябва да се развие и докаже. Разговорът тръгна относно фермерство. А на ниво Ферма смятам, че и жени и мъже могат да бъдат добри фермери и не зависи това от ничий цикъл дали някой ще се представи зле.

# 624
На мен Чавдар не ми е неприятен. Не знам на колко години е, но е по-близо до моето поколение от другите и аз разбирам какви са страховете му по отношение на семейството, демографския срив и т.н. Не мисля, че е яростен радетел на стоенето на жената до печката, но смята, че начинът семейството като основна клетка на обществото(имаше такъв лозунг едно време:smiles:) да оцелее, е този. Не е много гъвкав в отношенията си с околните, затова и не можа да стане старейшината на племето, както му се искаше. Аз се радвам, че не можа, защото във Фермата се събират големи хора и аман от "майки" и "бащи".
Вижданията му за демографския срив са така. Но отделно смята и че мястото на жената е до печката. Абсолютно категорично го заяви, че жените не трябва да управляват и заради цикъла си са причинили загуби за милиони, мястото им не е в големите фирми. Георги му пригласяше, че били за милиарди.

Което е абсолютна глупост. Да, жените са по-емоционални, много от нас са по-податливи при психически тормоз и напрежение от конкуренти на други компании, натиск и тн. и не всяка става за ръководител на корпорация, но то и повечето мъже не стават. Това, че някой е мъж, не го прави по-добър автоматично, той също трябва да се развие и докаже. Разговорът тръгна относно фермерство. А на ниво Ферма смятам, че и жени и мъже могат да бъдат добри фермери и не зависи това от ничий цикъл дали някой ще се представи зле.
Ама той после каза, че това е била неговата провокация към жените във фермата, която не успяла.

# 625
Ако битката е между Чавдар и Ивайло ще подкрепя Чавдар.
Изцяло се абстрахирам от конфликта помежду им. И от това кой какъв човек е.
Ще бъде за Чавдар, защото отношението на Ивайло към този от дуелиращите се, когото не харесва е много неприятно. Иначе Ивайло има точни словесни включвания и за шоуто е по-полезен от Чавдар, но отношението му към играчите, борещи се за оцеляването си във Фермата не ми позволява да го подкрепям.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 14:16 от Bengun

# 626
Аз пък се надявам дуела да не е Ивайло-Чавдар  Satisfied . За сега искам и дамата да останат.
Коцето и Георги обаче ще се радвам да ги няма. Когато Георги говори, аз нищо не разбирам  Animal Speak No Evil

# 627
  • Другата България
А какъв смях има.....Smiling Imp

# 628
Всъщност написаното от мен по-горе се отнася за всеки съперник на Ивайло, може би мога да направя изключение само за Джери.

# 629
  • Sofia
В дуел с Чавдар съм за Ивайло. Едва сдържаната агресия на Чавдар ми е отблъскваща. Ивайло е безобиден като куче, което само лае.

Ако една жена е млада и изглежда много добре и отгоре на това има някакво умение (например, може да чете) - wow!

Такава жена е самотна. Болшинството не се интересуват от вътрешния и свят, а като консуматори на красотата. От малцината, които я оценяват комплексно, още по-малко биха се осмелили....

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 15:18 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт