🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 223
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 690
А вие забавлявахте ли се?

# 691
А вие забавлявахте ли се?
Не, естествено. Хумор на чужд гръб никога не ми е допадал. Точно "дебелашки шеги", както каза Чавдар. А по принцип не симпатизирам на Чавдар по никакъв начин.

# 692
Пълна простотия беше. Това му е. Ако не тази седмица да отпадне ще бъде другата 😁😁

# 693
  • Другата България
Вече се чудя кой ми е по-противен - Винету или Урко от Чикаго?
Такива схеми отсега не са ли също против правилата?

# 694
Аз даже не го слушах златния рибок.😀

Прогнозирам Пламен с имунитет, а Чавдар на дуел.

# 695
Е, вие пък. Не чухте ли, че разстановката за следващата седмица Любчо и Марта вече я направиха.

# 696
Беше много тъпо това със златната рибка,калвото е нивото на барманчето и леля му  Марта
Има ли спойлери?

# 697
  • Другата България
Урко обаче брутално жалък.
Седнал да дава акъл на Пламен как да играе! Joy
Тоя много си е повярвал обаче.

# 698
Дори ако извика Чадвар на дуел и ако спечели Ивайло ( Чадвар съм сигурна че ще посочи пак Живка за фермер ). Така че номера на Мартина мустака няма как да мине.

# 699
Чавдар е с шевове на ръката. Дано това не му попречи.

# 700
Любо и Мартина са направо зли хора. Не съжалявам, че ги обиждам така. Хайде Мартина има някакъв чорапен бизнес, обаче с Любо как работят хората? Той направо е отвратителен. При Мартина контингента е ясен. Докато гледам Фермата, си задавам въпроса, как аз бих съществувала сред такива хора. Направо не знам. Цветелина е момиче, с което най-разумно е да се избягват всякакви контакти. Лора тя и без това е някъде там с особен поглед, а Теодора, ах Теодора.

# 701
Искам Чавдар да си ходи, крайно ми е неприятен.

# 702
И защо активистите не размахаха пръст на Ивайло, че посочва човек с тежка травма? Аааа, за едни тъй, за други онъй

# 703
Жоро какъв пъргав бил 🙂

# 704
Искам Ивайло да си тръгне, не Чавдар.

Общи условия

Активация на акаунт