🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 145
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 750
На дуела съм напълно за Ивайло!

# 751
  • София

Фермата - сезон 7
епизод 41(28.10.2021)

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:54 от Mari_Mar

# 752
  • Велико Търново
diziler, 6 дена им е седмицата, не 5. Ако снимаха битките в един ден, щеше да се стига и до нощни снимки, а досега такова не сме видяли. Така че битките са, както ги дават - двудневни. Пък и там около гафа на Мирон си играх да смятам, така си е.
Освен това от снимките на дуела на оня злополучен 12 октомври до последния ден на снимките - 23 октомври, са точно 11 дни, т.е. точно двете телевизионни седмици, които остават след 12-я дуел. Отчитам, че последната тв седмица е 5-дневна, тъй като шестият ден е финалът.

shokomen,
Скрит текст:
Реално е напълно възможно да е излязъл на 30 септември, защото са точно 12 дни преди въпросния ден с гафа. Което означава, че точно на 30-ти е сниман вторият ден на десетия дуел.

# 753
  • До морето
Сега кой дуел е?

# 754
diziler, 6 дена им е седмицата, не 5. Ако снимаха битките в един ден, щеше да се стига и до нощни снимки, а досега такова не сме видяли. Така че битките са, както ги дават - двудневни. Пък и там около гафа на Мирон си играх да смятам, така си е.
Освен това от снимките на дуела на оня злополучен 12 октомври до последния ден на снимките - 23 октомври, са точно 11 дни, т.е. точно двете телевизионни седмици, които остават след 12-я дуел. Отчитам, че последната тв седмица е 5-дневна, тъй като шестият ден е финалът.

shokomen,
Скрит текст:
Реално е напълно възможно да е излязъл на 30 септември, защото са точно 12 дни преди въпросния ден с гафа. Което означава, че точно на 30-ти е сниман вторият ден на десетия дуел.

Дам, дам, дам всичко се връзва като свински черва Grinning. На 12ти октомври 12ти дуел, 11 дни до финал с 9 човека останали. Минават 6 дни и отпадна още 1, с което остават 8 човека и 5 останали дни, в които дни отпада по един на ден и воала и им оставят 1 ден да си отдъхнат финалистите предполагам. Топ 4 са налице и шестия ден ще се пада все едно финала на 12.12 предполагам.

# 755
Да, значи е 6 дневна седмица. Не съм си играл да ги смятам. При ИВ е 5-дневна.
Просто ми се стори, че този дълъг дуел го играят в един ден, примерно още от сутринта и приключват докъм 18 ч. И нищо чудно в следващите седмици да започнем да гледаме стъмване... (с намаляването на деня). Но не споря, жените са по-наблюдателни.

# 756
Не съмвиждала Ивайло да печели дуел, мисля че Чавдар ще спечли и за съжаление барманът ще си ходи. Много ми е неприятен другарят Чочо.

# 757
Ако Ивайло загуби кого ще посочи за фермер? Винету?

# 758
Все ми е тая кой ще отпадне , но АКО Чавдар отпадне и пак посочи Живка за фермер групичката на Мартина пак ще са с вирнати носове. ( Иначе ще си вкарва автогол ако посочи Георги като фермер) Няма да се учудя пак Иван и Андрей да променят правилата само Живка да НЕ става фермер, но съм сигурна че тя пак ще се справи. Grinning

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:52 от chelsea97

# 759
  • Велико Търново
Ооо, diziler, снимките на дуелите продължават много повече от 7 часа според мен (сега виждам, че си се редактирал, но първоначално беше написал, че започват към 10 и приключват към 17 ч.). Иван и Андрей са казвали, че и до 2-3 часа през нощта се е случвало да снимат. И това - предишните сезони, когато не бяха 7, а 5 битките. Не че тази година са стигали до 7 битки, де, но до 6 са, а е очевидно, че се прибират по светло.

shokomen, няма как да е на 12.12. финалът, защото е неделя. Но и аз като смятах, се получи, че сниманото на 12.10. ще се излъчи на 4 декември. Финалът е две седмици след това, т.е. ще е на 18 декември.

Boho chic, в първия пост има скрийншот със стената на лятната кухня, където са снимките на участниците и ясно се виждат отпадналите. В момента липсват 6 снимки. От тях едната е на Мариан, който не е излизал на арената, значи от дуели са отпаднали петима, следователно са минали 5 елиминационни дуела. Ако обаче прибавим и единия между Георги и Кирил, от който нямаше отпаднал, стават 6. Та, от утре предстои да започне шести елиминационен дуел или пък седми, в зависимост как ще бъдат броени. Иначе си е седма седмица.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 00:09 от DamaPika

# 760
  • София
ДамаПика, вече са по-кратки битките, затова казаха, че е новата арена. Преди са губели време между битките в подготвянето на арената за слвдващата битка. Някои конструкции са по-сложни и са ппроточвли времето.

Сега вече всичко е построено предварително. Почиват малко между битките и започва следващата.

# 761
  • Велико Търново
Niya-, не съм останала с такива впечатления от рубриката на Мирон. Но дори и така да е, дуелите пак се снимат, както ги дават - в два дена, не в един.

# 762
  • Sunshine state
Искам да кажа, че Ивайло и от мен има плюс, а и Лора, за казаното към Виктор по повод Цвета. Правилно му го казаха, че той си е крив и си противоречи. Дано се осъзнае и спрат тая глупост с "любовната история", че става тягостно.

# 763
Хареса ми днешният епизод.
В дуела съм за Ивайло. Колкото и голям дразнител да е, лично на мен ми е в пъти по-интересен участник от Чавдар. На Чочо му разбрахме възгледите, намеренията и мнението по много въпроси. Наслушахме се на философски размисли и заучени фрази и смятам, че няма какво повече да каже и да покаже.

Противно на повечето мнения за Любо, на мен също не ми е неприятен.

Теодора днес учудващо ми хареса. Ето, че има какво по-различно да покаже от истерични ревове и нервни приливи на енергия.

Гошето за пореден път се затвърди като класически простак.

# 764
  • Sunshine state
Забравих да изкоментирам краденето и скатаването на храна. Ще кажеш, че умряли от глад тия гьормедъци, видяли те глад, та чак храна крият и крадат. Много недостойно и абсолютно излишно.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 01:44 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт