🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 161
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 735
Ако има някой спойлер за победителя, бих искала да ми го прати на лични, благодаря
И аз

и аз моля !

# 736
Урко му пасва идеално на Хамериканеца 😃 Аз съм сигурна, че Чавдар ще падне в дуела, и ми е интересно кой би посочил да евентуален фермер?
Виктор може да посочи , мисля аз. Същия бастун като него.

# 737
Браво на Ивайло. Каза на Виктор всичко, което и аз си мисля по въпроса. 😀

Любо и Коце с това крадене на сладко още повече ми паднаха в очите. Бива ли такива изпълнения от големи мъже...

Теди спря да реве и взе да ми харесва.😁

# 738
  • Другата България
Това пък с кражбата на храната е...дори не знам как да го определя.
Вечно ненаялия се маймун....

# 739
Тези хора са влезли във Фермата, освен за 100 000 лв., но и да ги видят "по телевизора", да тестват характерите си. Ние ги гледаме и си правим съпоставка, упрекваме, виждаме свои грешки или пък свои предимства. Няма как да остане човек неутрален. Днес харесваме един, утре може да ни разочарова. Форумът е чудесно място, където да се отпусне човек и да си каже думичките. Едни харесват Ивайло, други - не. Пък на Ивайло колко му дреме - сигурно хич. Сигурно си е казал, да вдигна повече гюрултия, да ме запомнят хората, после ще има кяр. Е, Виктор е музикант, живот и здраве даже в Като две капки може да го поканят, нищо, че е по Нова. Пък ние си ги обсъждаме, не защото ни пука за тях, а защото ни е забавно. Сигурно и други причини има, ама аз доста си се забавлявам.

# 740
  • Sunshine state
Любо сондира нефт при мен и от риене на дъното, се е запътил към ядрото с пълна сила. Противен, та чак нагарча. С каква ярост крещи на дуелите, не е истина.. За Ивайло няма как да бъда, не го харесвам никак. Неговата грубост и простотия някои представят за откровеност и директност, но това няма общо с поведението му. Чавдар не ми харесва също, но на този етап от тези двама дуелиста, избирам този, който ми е по-неприятен, а именно Иво.
Теда и тя крещи яко по образ и подобие на Любо нефтеният магнат. Да излиза скоро, че не мога да я търпя и понасям.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 22:55 от Pupitka

# 741
Мисля, че имам лек спойлер за предстоящия дуел, но пак нищо не се знае. Пускам в скрит текст какво си мисля аз и какво знам

Скрит текст:
Относно победителя според мен има шанс да е Чавдар, защото
Скрит текст:
хлебопекарната му е започнала да работи на 01.10, което пак нищо не значи, но когато влезе във фермата беше писано, че няма да работи докато се снима фермата, НО отвори по-рано, което за мен означава, че си си е прибрал. Та ако на 12.10 е бил 12тия дуел, т.е. са били 10 души и дефакто след дуела са 9, то в момента са 16 души + един ще върнат според мен следва по моята логика, че Чавдар ще стигне поне до 11-12 място и няма да отпадне сега.

# 742
Мисля, че имам лек спойлер за предстоящия дуел, но пак нищо не се знае. Пускам в скрит текст какво си мисля аз и какво знам
Много "ако". Принципно няма как да знаеш кой кога е излязъл от Фермата точно като дата. Защото мисля, че казаха преди време, че снимките са започнали на 31 август, реално за 5 дни снимат една телевизионна седмица. Мисля, че дуела, който ни го показват в 2 дни, при тях се снима за 1 ден, виждаш как се поправят всеки път, казват "утре на дуела... всъщност утре и вдругиден" Grinning Тоест 4 тв седмици ги снимат за 20 реални дни. (Същото е и с Игри на волята)
Скрит текст:
Този, който мислиш, че е отпаднал тази седмица, всъщност реално може да отпадне и идната седмица (т.е. 5 дни по-късно от това, което пресмятаме) и пак да си отвори хлебарницата на 1 окт. Няма голямо значение

# 743
Аз знам кой ще е победителя ако някой иска да знае нека ми пише на лично

# 744
  • София
Аз пък се чудя - кои ще са тези монаси, които ще се настанят във възстановения манастир. То това изобщо не прилича на манастир вече, а на All inclusive - кухнята, масата, зимнината, сладкото от боровинки, суджуците….  Чакам да докарат и продуктово позиционирани матраци…. Как ще се кандидатства за замонашване в този манастир? Това ли е монашеският живот? То за вяра не виждам да остана много място от всичките буркани, дето ги затварят.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:11 от Vivi

# 745
Много "ако". Принципно няма как да знаеш кой кога е излязъл от Фермата точно като дата. Защото мисля, че казаха преди време, че снимките са започнали на 31 август, реално за 5 дни снимат една телевизионна седмица. Мисля, че дуела, който ни го показват в 2 дни, при тях се снима за 1 ден, виждаш как се поправят всеки път, казват "утре на дуела... всъщност утре и вдругиден" Grinning Тоест 4 тв седмици ги снимат за 20 реални дни. (Същото е и с Игри на волята)
Скрит текст:
Този, който мислиш, че е отпаднал тази седмица, всъщност реално може да отпадне и идната седмица (т.е. 5 дни по-късно от това, което пресмятаме) и пак да си отвори хлебарницата на 1 окт. Няма голямо значение

Скрит текст:
Е няма как да отпадне идната седмица Ивайло при положение, че според мен другия/Чочо/ влиза в топ 12 участници. +

+ така като си гледам поста само едно "ако" има. Всичко друго са факти. Надявам се, че вече след като се проведе тук един дълъг и мъчителен спор кой е крив и кой е прав да е разбрано що е факт.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:15 от shokomen

# 746
Любо ми стана неприятен, когато се скара на всички как може да гласуват Цоньо да отиде на дуел, а след това "Ама Коце да знаеш за теб съм. Нищо, че съм в агитката на Цоньо". От тогава върви здраво надолу та до днес. Това да се крият и да ядат е страшно грозно.
И тъй като вече поприключва седмицата мога да поздравя Живка за фермерството. Имах съвсем други очаквания, но тя се справя блестящо. Червена точка и за Ивайло. Въпреки че ми е адски неприятен, когато трябва да се свърши работа си я върши.
А за дуелуът- нека да победи по-добрият.

# 747

Скрит текст:
Скрит текст:
хлебопекарната му е започнала да работи на 01.10, което пак нищо не значи, но когато влезе във фермата беше писано, че няма да работи докато се снима фермата, НО отвори по-рано, което за мен означава, че си си е прибрал. Та ако на 12.10 е бил 12тия дуел, т.е. са били 10 души и дефакто след дуела са 9, то в момента са 16 души + един ще върнат според мен следва по моята логика, че Чавдар ще стигне поне до 11-12 място и няма да отпадне сега.
Звучи логично.

# 748
А, Ивайло може да е адски дразнещ, но си вършеше и двата пъти като ратай работата без да мрънка и без да се скатава.

# 749

Скрит текст:
Скрит текст:
Звучи логично.

И според мен има логика, и усещам, че така ще стане, но да видим.

Общи условия

Активация на акаунт