🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 193
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 720
Адмирации за този, който измисли за Любо прякора Урко. Много точно като се сетя как крещеше и се биеше в гърдите.
Урко е маймуна от планетата на маймуните- филм

# 721
  • Велико Търново
Ох, много са ми симпатични двамата плетачи Grinning

# 722
Може ли и на мен спойлерче?

# 723
  • ново
Абе само аз ли забелязвам, че Теодора доста се увърта около Пламен?

# 724
Говоря си сега с едно приятелче и обсъждаме Фермата и аз го питам ти на кой симпатизираш на Живка или Мартина и той вика че не ги харесва и двете но ако е вътре би се разбирал с Мартина.

Ей не знам какво толкова и харесват на тази

# 725
  • София
И той около нея, тъй като си каза, че си я харесва 😀

# 726
Ама то и аз го забелязах, горката Цветка сега на кого ще се лепне като Любо е с Лорчето

И той около нея, тъй като си каза, че си я харесва 😀

# 727
Истината е, че българинът не се признава за победен и не ляга по гръб независимо дали е прави или крив, но само когато не е застрашен от нищо. Ако е под въпрос животецът му, малцина ще скочат да отстояват идеалите си. Историята ни го доказва. Затова има толкова агресия при нас . Манталитет... при това повсеместно. Всички се държат по този начин във фермата, че и в живота... Никой не се прекланя пред другия. Реакциите им са нападателни на всички, но по различен начин. Ваня не се развика, но не се извини, не се почувства виновна за нищо. Кирил и той бързо кипва. Чавдар е толкова агресивен, че едва се въздържа, хич не обича да му се противоречи. Живка се опита всячески да напомни на Мартина колко е виновна, което си същото, пак да набива канчето на Мартина. Всеки скача, когато някой го упрекне в нещо. Атаката е най-добрата защита. Всеки се кара за нещо. Като го нападнат или упрекнат и човек озверява, не се смирява. Само Стефан прояви някакъв финес в отношенията, едно спокойствие. Но това изтъкване на невероятният му интелект и  милиони  ми идват в повече, дали пък изобщо ги има. Вероятно е много успял човек, но какво прави тук. Какво му личното предизвикателство, ако не е за парите, очаквам да е по провокативен към себе си и играта. За мен играта му е безлична.
Ако е дошъл да си почива, ми успява.
 Затова като цяло нито ги съдя хората, всички са ми еднакви.

# 728
Ако има някой спойлер за победителя, бих искала да ми го прати на лични, благодаря
И аз

# 729
  • Другата България
А защо наричате Урко Урко? Grinning В смисъл от къде дойде точно?
Аз го измислих.
След сцената, в която се съблече след като победи Ивайло в битката за имунитет от ратайство, вдигна глава и изрева като сибирски тапир /знам, че няма такова животно/, си представих как се бие по гърдите точно като Урко от "Планетата на маймуните".
Първосигнален.

# 730
Аз го измислих.
След сцената, в която се съблече след като победи Ивайло в битката за имунитет от ратайство, вдигна глава и изрева като сибирски тапир /знам, че няма такова животно/, си представих как се бие по гърдите точно като Урко от "Планетата на маймуните".
Първосигнален.
Абе тоя много се гушка с Джери напоследък

# 731
Ааа Мери, браво за прякора! Много точно!
Ще го ползвам и аз с удоволствие. Ако позволиш.

# 732
  • ново
Урко му пасва идеално на Хамериканеца 😃 Аз съм сигурна, че Чавдар ще падне в дуела, и ми е интересно кой би посочил да евентуален фермер?

# 733
В началото хич не ми беше симпатичен Любо, обаче в хода на предаването отношението ми се промени и нямам предвид външен вид. Знам, че тук не го харесвате, но за мен има доста нормално виждане за повечето ситуации и е балансиран на фона на някои други. Харесва ми и това, че с Теди са приятелски семейства, доколкото разбирам, подкрепят се по един много приятен и мил начин. Също смятам, че в отношенията си с Лора не е натрапчив и досаден като Виктор, който даже се води обвързан.

# 734
Ee ... кой не помни "Планетата на маймуните"? Като бяхме деца, казвахме на ул. ген. "Гурко" - ул. Урко, хаха... (че учех недалеч от въпросната улица).

А Кирил как каза "Връщайки се в бащината къща, гледам седнали Любо, Коци, Пламен и пръдливия лалугер... си хапват сладко" Grinning  Демек ... въпросният лалугер е... Виктор ли?

Общи условия

Активация на акаунт