🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 199
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 705
Искам Ивайло да си тръгне, не Чавдар.
И аз ,такова досадно и кухо същество

# 706
Пламен все пак е при Мартина. Ами щом така си се преценява...

# 707
  • Асеновград
Стискам палци за Ивайло, много ми се иска Чавдар да си ходи.

# 708
Аз пък без да съм фен на Чавдар, искам Ивайло да си ходи.

# 709
"Битка на консервативното срещу модерното" - тези двамата водещи нормални ли са? Аз в Ивайло не виждам нищо модерно - къде видяха модерно в това момче? Много глупости ръсят в това предаване водещите.

# 710
Стискам палци за Ивайло. Дано натупа това злобно човече Чавдар.

# 711
Хаха, как беше  - А дано, ама надали.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 712
  • Другата България
Значи.
Очеизвадно Ивайло е ...не особено умен. Помним на пъзела с имената как направо блокира. Защото не знае.
Според мен Чавдар се надцени. Играта с пъзела трябваше да е за повече точки. Той се изплаши от гумата. Дано това не му изяде главата.
А Урко вече ми е по-противен от Ивайло. Мнооооого комплексиран човек. И клюкар, интригант.
Бляк.
Джери се присъедини към по-многобройния отбор. Пак ще кажа - тоя далеч ще стигне.
Отново бляк.

# 713
  • Велико Търново
Повече ме плаши това, че почнат да ги канят в Черешката и други подобни.
Каква Черешка като е по Нова?

Георги пък... щял да смачка (или там каквато точно дума беше) Пламен, а после - нарочно бил паднал Satisfied

Според мен Чавдар май допусна грешки при точкуването, ама да видим...

# 714
О, Джери е от породата на оцеляващите.

# 715
И двамата намирам за крайно противни и неприятни личности, но харесвам повече хората от лагера на Чавдар, така че подкрепя него, само поради тази причина. Със сигурност няма да страдам много, ако загуби, де.

Иван и Андрей пък са толкова досадни с тия приказки за многодетност, патриархат etc. Казвам това като човек от семейство с пет деца. Голяма досада са и позната ми каза, че със съпругът й са се интересували от кампанията им да подпомагат двойки, които са се решили на стъпката да имат дете, но когато е прочела условията им е станало ясно, че те (Иван и Андрей) искат да имат някакво свръх влияние върху двойката и детето им в продължение на години. Много странна фиксикация имат върху това.

# 716
Любо е много просто парче, ама много, а Ивайло е гад. Коце е гняс.

# 717
  • Бургас
Ако има някой спойлер за победителя, бих искала да ми го прати на лични, благодаря

# 718
Повече ме плаши това, че почнат да ги канят в Черешката и други подобни.
Каква Черешка като е по Нова?

Георги пък... щял да смачка (или там каквато точно дума беше) Пламен, а после - нарочно бил паднал Satisfied

Според мен Чавдар май допусна грешки при точкуването, ама да видим...
Станалите "популярни" подобни девойки ги канят и в Черешката, и в други предавания, няма значение от телевизията. Превръщат се в еталон. Не за всички, ама си имат последователи.
Може ли и на мен спойлер? Мерси!

# 719
А защо наричате Урко Урко? Grinning В смисъл от къде дойде точно?

Общи условия

Активация на акаунт