🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 090
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 825
Всъщност не стана ясно дали Лора ползва джакузито преди или след като са се къпали останалите,казаха само че Лора го ползва всяка вечер

# 826
Е, айде сега, тлъсто я напсуваха. И другарски съд щеше дойде в повече. Или едното, или другото, нека бъдем Човеци сепак! 😁

# 827
Всъщност не стана ясно дали Лора ползва джакузито преди или след като са се къпали останалите,казаха само че Лора го ползва всяка вечер

Така е, да. И не Ваня повдигна въпроса за Лора, а Живка в къщата пред Любо и Теодора. И обърна темата, че Мартина имала проблем с Ваня.

Живето сега е набрала такова одобрение, че ще губим обективност на моменти. Wink

# 828
При мен още нищо не е натрупала. На едно място я слагам с Георги. От тази група засега само Ралица ми е още симпатична.
А Чавдар с порязаната си ръка няма грешен ход пред себе си. И да падне, и да бие, факт е, че е с нараняване. Като Азалия ги виждам нещата при него и съм сигурна, че няма търпение да си тръгне. Подразни ме Иван, че много припряно поиска Чавдар да потвърди, че ще играе на своя отговорност въпреки контузията си и възможни усложнения. Такъв честолюбив човек естествено няма да си позволи да действа разумно и според мен продукцията на това заложи. В това отношение аз поврче разбирам и подкрепям Сия, която се пазеше на дуела и заяви, че здравето е на първо място - ами права е, колкото и да не я харесвам. Който не е в добра форма, плюс годините, няма нужда и да се осакати, че да не може после и професията си нормално да упражнява.

# 829
А, да, каква беше тази подигравка, да питат честолюбив мъж дали е достатъчно контузен да играе и дали не иска имунитет. КОЙ мъж ще каже "да, моля спасете ме, да, искам да се скрия зад контузията". Трябваше от предаването автоматично да му сложат имунитет, така просто си измиха ръцете и го записаха за зрителите.

# 830
Ееее, не. Той е от правилната група и може да играе и с отворени шевове. Колкото и да не ми е симпатичен.

# 831
  • Варна
Ами то за тези шевове трябваше да му сложат имунитет чак до финала през декември. Май поне от две седмици ги има, и за още две няма да му минат.

# 832
А защо само Ваня се обсъжда тук? Коце и Пламен направиха съвсем същото. Даже се накиснаха във водата, в която тя се кисна и хич не протестираха за хигиената.Laughing Аз не мога да осъждам "крадци" на вода, хлебец и сладко, защото не съм на тяхното място. Не съм живяла в условия на глад и не знам как бих реагирала, ако ме оставят без храна. В онези условия нито можеш да се изкъпеш като хората, нито да се нахраниш, особено когато не си си научил алманаха.Grin Човещинка си е и да поискаш да се поплацикаш, както и да свиеш бурканче сладко от казана. Монасите са божи хора и би трябвало да се радват, че гладните са се понахранили с армаганите за тях.Laughing

# 833
Днес Ванчето от предишния сезон беше в Преди обед и коментираше, колко задоволени са участниците сега. Имали топла вода, брашно, месо. Тя като била фермер трябвало да носи вода от много далеч.

# 834
Да хепи Ванче е права че участниците в този сезон са доста привилегировани от към условия спрямо сезон 6. Те си имаха бюджет и така си определяха храната всяка седмица , но всеки сезон си има и плюсове и минуси. За мен лично сезон 6 беше най-успешен от към строителната част от предаването.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 17:57 от chelsea97

# 835
Ами то за тези шевове трябваше да му сложат имунитет чак до финала през декември. Май поне от две седмици ги има, и за още две няма да му минат.

Можеше да го пуснат да си ходи като Мариян и като Миро от миналия сезон.
За участници като Чавдар отпадането на Алманаха е голям минус. Ако още беше включен, с 5/6 точки можеше да има шанс.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 18:19 от Mama xxl

# 836
  • Разпиляна във въображението
То хубаво Лора се е къпала всяка вечер, но трябваше да кажат дали на следващия ден е източила джакузито, измила и наново го е напълнила Simple Smile

# 837
То хубаво Лора се е къпала всяка вечер, но трябваше да кажат дали на следващия ден е източила джакузито, измила и наново го е напълнила Simple Smile
Абсурд хах

# 838
Бе, друго си е да се къпеш след на Лорчето дупенценцето, друго е след на "леля" Ваня трътката. Тоя кретен, ако още някого почне да лельосва и чичосва, ще ме побърка! Все едно той, милия, е на 13 годинки. Да, на акъл изглежда на толко, иначе е хитър и лукав като 10 циганчета. Егати гадното човече!

# 839

Тц. Мама Марта каза, че тя го е търкала.

Общи условия

Активация на акаунт