🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 155
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 810
Чавдар си пазеше пръста вчера.
Ралица не е безхарактерна, а деликатна, не иска да се конфронтира, дава шанс на другата страна да изкаже мнение. Имаше една сцена Теди пече чушки и Ралица започна да ги обръща защото изгарят и Теодора почна да и прави фасони са не и се бърка, това било нейна робота. Ралица си премълча и я остави.

# 811
Аз пък имам предложение към формата.  Много кофти ми стана когато Цоньо каза че е взел заем за да си купи прилични дрехи...така беше и в училище...групата на готините винаги беше с маркови дрехи, с които се фукаха, a останалите с обикновенни...според мен ако им дадат работно облекло с каквото трябва да са според мен по принцип тази разлика (в социалният статус, защото не е важно кой с колко разполага на вън и какво може да си купи)и фръцкаме (кифлеене) няма да бъдат очите така!!!

След като излезе Цоньо обясни, че парите не са взети на заем, а просто негов много близък приятел му ги е дал като подарък преди влизането.
Знам но според мен това не е истина...по скоро оправдание... А й никой няма да даде подарък пари ако Цоньо не е имал нужда.
Да те имат дрехи дадени от продукцията но аз имах предвид да са само с тези на продукцията без лични такива чрез който да се привлича излишно внимание към някой...за да не е като по дрехите посрещат а по акъла изпращат... мен лично не ме интересува въобще кой как се облича и нямам нужда да виждам на никой гардероба а и така ще се постигне баланс може би

# 812
Гласувах за Ивайло и на двата въпроса.
Надявам се да си мери приказките, след като сам е осъзнал, че не бива да превръща Чавдар в светец мъченик.

# 813
А Ралица що ходи да се пречка в ръцете на Теодора? Най-вероятно всеки се е захванал с нещо, Ралица с грънците. Тя май никъде другаде не участва.В миналите сезони,когато имаше да правят съдове,всички минаваха на грънчарското колело.Иначе пък красиви ги прави.
  Та мисълта ми беше,че по-скоро Ралица беше неделикатна в ситуацията.От излъченото останах с впечатление,че дори не е попитала Теодора иска ли смяна или помощ.
    Живка успя да излезе от ситуацията с лимоните умно.Докато Георги и Ванчето продължават да дълбаят.Живка се забавлява с другите край пияното,тия "двете сваи"  съскат.Песничката ми хареса - ритмична, забавна , весела.

# 814
Според мен - Чавдар може да е всякакъв, но за разлика от Ивайло не е държал груб език към никоя жена. Ивайло неведнъж си е позволявал да се държи грубо с жена. Чавдар си бърбори неговите виждания за жените, но обикновено такива мъже са като памук пред половинките си, изхвърлят се пред други мъже, ама иначе... Бих искала да видя някоя рецепта на Чавдар, някои важни неща за хляба. Голяма част от мъжете, които говорят такива глупости за жените, са дори под чехъл. Ивайло е агресивен, зъл, дори плашещ. Дядо беше такъв човек като Чавдар, даже имаше такава интонация, ама бягаше до магазина, когато баба го пращаше. Ние всички му се радвахме, ама ни беше страх от баба.

# 815
Много готин момент от епизода. Теда се навърта и помага на плетачите Виктор и Пламен, които седят един до друг. И Виктор: Ей, Пламка, като излезем навън може  да се събираме така да си плетем. Smiley

Търси се мъж да затегне капачките на бурканите със сладко. Коцето поема керемиди кацнал на покрива. Любо и другите са изработили маса, но така и не сме видели процеса, Ралица вече е готова с посуда за три манастира...Много са ѝ красиви нещата.

# 816
Пайетка втора вечер с тази рокля ...

# 817
  • Варна
Пайетка втора вечер с тази рокля ...

Ми тя си я е купила специално за Фермата, още не й се е нарадвала.

# 818
Май нещо номерата леко е объркала, или просто е била в по-добра форма до влизането си във Фермата.

# 819
Гласувах, че не подкрепям никого, защото и двамата не са ми приятни. Ивайло има добри включвания, но в следващия момент пак прави някое тъпо изказване, и отново разочарова. На втория въпрос гласувах, че Чавдар ще победи, защото ми се струва, че е по-силен.

# 820
А аз пък ще изкажа предположение за Чавдар, различно от на всички. Според мен, той вече очевидно не се чувства на мястото си в тази Ферма. Дали наистина или само в неговите представи, но той няма допирни точки там с никого; чувства, че тия хора не са от неговата кръвна група и изглежда си мисли "къде попаднах, къде се наврях сред тая паплач". Та отпадането му вчера, за да се яви на дуел, си беше чисто нарочно. Имам чувството, че и за самия дуел ще избере такава стратегия, че да отпадне и отпаднал на битка, да си излезе с достойноство, а не да каже "махам се от тук, че не ги изтрайвам тия идиоти, не си струва да оставам, това не е моето нещо и тези хора са под нивото ми". А с кой акъл е отишъл в това предаване като цялото му същество крещи превъзходство над останалите, не знам! Какво е очаквал, като го видят колко е "величествен", врял и кипял, и прозрял истините за живота (неговите си в случая, но той ги има за меродавни), да кажат "ама, я вземи тука едни 100 хиляди да видят хората що е то достоен човек" е така просто, щото другите ще паднат вкупом, сразени от неговото величие... Гледа на всички с някакво снизхождение като че са нищожества!
Но, ако трябва да избирам и играта му ще е истинска, искам на това надуто нахално л@йно Ивайло," чичката" да му смачка фасона, че и той много си е повярвал! А арогантността му е нетърпима.

# 821
  • София
Изпуснах темата в последните дни, въпреки че предаването си го следя.
Гласувах за Чавдар в анкетата - за него съм и искам той да победи. По никакъв начин не мога да застана на страната на този безпардонен и невъзпитан циганин Ивайло. Дори да не е циганин по произход, е такъв по душа.
Той, Мартина, Коцето и от снощи и Любо са отвратителни. Ненавиждам егоисти и много се надявам Чавдар да победи и следващата седмица отборът на мутрите да не е на власт, защото ако това се случи, има голяма вероятност да гледаме за втора година "Сезонът е наш". А това не е интересно.
Изключително грозна беше постъпката на Любо и Коцето снощи. Не че съм изненадана, като се замисля. Сякаш останалите не са гладни. Иска ми се кученцето да можеше да им олигави всичкия хляб и да им събори и счупи бурканчето сладко.
Цветка успя да ме изненада обаче - мислех, че е глупава, но тя се оказа несравнимо по-глупава от това, което очаквах.
Ваня и тя много се изложи с къпането в джакузито, ужасно гнусно, а тъкмо беше започнала да ми става симпатична. Излезе, че нейното малко удоволствие е по-важна от малкото удоволствие на 20 човека да се изкъпят с чиста вода.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 16:31 от Reinа

# 822
И аз така с Ваня ,почти да я харесам и тя с нейното малко удоволствие,което реално никой не й го е забранил прецака всичко.  Опитаха се да й обяснят човешки да си влиза в джакузито когато всички са се изкъпали,а тя се прави на неразбрала.  И за капак явно има зрителите за малоумни и се изцепи,че нейното малко удоволствие толкова ги било разтроило тези лоши хора вътре.

# 823
Разбра много добре Ваня, че е сгрешила. И съвсем логично попита защо на Лора никой не е направил забележка за същото. Обясни и защо се правеше на малоумна пред Киро. Най- вероятно са го обсъждали в групичката по между си и след като Ваня повдигна въпроса Киро и кресна насреща. И Ваня реши да го дразни ..
Относно Чавдар- дори и да не се чувства на място мисля си, че точно от Ивайло няма да иска да отпадне. Ще се хвърли в здраво в битката.

# 824
  • Варна
Разбра много добре Ваня, че е сгрешила. И съвсем логично попита защо на Лора никой не е направил забележка за същото. Обясни и защо се правеше на малоумна пред Киро. Най- вероятно са го обсъждали в групичката по между си и след като Ваня повдигна въпроса Киро и кресна насреща. И Ваня реши да го дразни ..
Aми защо не й устроиха другарски съд и да я призоват да се извини? Защото е от правилната група.

Общи условия

Активация на акаунт