🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 145
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 795
И  Краса се беше спретнала като Мадона от 86-та на един дуел, а на Цвети палтенцето с пухчета сигурно ѝ топли. Но нека приемем, че е въпрос на личен стил и по-добре цветни хора, отколкото в униформи.

# 796
  • Варна
Аз мисля Дяволо, че за Чавдар грешиш. Определено много силно иска да намаже ските на Ивайло.
Ясно, че иска, ама дали иска точно Ивайло да намаже неговите ски.

# 797
  • София
Само да не му ги намажат на него...
Аз видях, че се впрегна много на рязането с триона, когато по едно време се създаде илюзията, че всеки има шанс, но си личеше как пуфти и се умаря. Кардиото му е слабо. Има късмет, че и Ивайло няма никакво кардио. Може би за това и ще е толкова равностойна битката, защото са еднакво слабо подготвени физически. А опита на Чочо ще се компенсира от младостта на Иво.

От монтажа се създаде илюзията, че Пламен е много изостанал при размотаването. Ами не е. И да се е забавил, то движенията са му много по-бързи от тези на по-възрастните Георги и Чавдар. Георги пък големи закани преди битката и сдаде багажа още на сеченето и после хайде паднал нарочно, хаха.

# 798
  • Варна
И мен  много ме напряга това разделяне на групи все едно са в училище. На това ми прилича. Групата на "готините" и групата на "загубеняците". Аз и затова искам Чавдар да се върне, защото в повече ми идват заканите на готините как ще се разправят и разчистват сметки следващата седмица. Прекалено са ми агресивни: режат глави, разкостват, зачеркват, изхвърлят...не е ок това поведение за мен.
Е тя и Живка смазва и размазва "на нула", Чавдар режеше гръцмули ама за тях  нищо. Що тъй?

Пък и Живка си върна на дуела за имунитет от ратайство на Ивайло, като му викаше да седне да си почива, ама пак никой не отрази това тук.

# 799
Еее,айде стига де, еднакво облечени.Големи хора сме, ако си позволим да ни събори това ,кой с какви дрехи се облича , значи има да растем още.Не марковите парцалки правят човека, сигурна съм, че тук повечето сме на едно мнение. И те имат работно облекло.Голяма част от мъжете, и Ралица понякога са с такова.
   И аз мисля,че Чавдар падна нарочно , Георги -не.Чавдар иска , ама много иска да излезе на дуел с Иво, да му даде уроци  , щото не "вижда блясък за живот в очите му" - ей това ме дразни в него, че се смята за последна инстанция и мнението му е единствено.Как така не вижда блясък за живот?Та Иво е сто пъти по-енергичен и жив от него.Видяхме,че когато поиска , бачка здраво , когато не иска се забавлява.Не припадам по Ивайло , но не мисля, че е глупав и неинтелигентен.Мисля,че му липсва такт,емпатия и възпитание в определени моменти.Чавдар ми е прекалено много сухар.
    И мисля,че просто младостта на Иво ще му даде повече шанс в дуела.Но ще бъде зрелищен и мъжки дуел!

# 800
Според мен Чавдар е по-мотивиран от Ивайло и съответно зареден с повече спортна( и май не само ) злоба. При всички случай това е първия дуел, който чакам с интерес през този сезон. Имам усещането, че ще е оспорван заради горе-долу еднаквото можене/неможене на играчите в него. Точкуването на игрите от Чавдар също не ми се струва много добро.

# 801
Как ще му е слабо кардиото на Чавдар? Че той преди дни тичаше сигурно час, бачка по обектите, освен в кухнята, отслабна и му личи. В чудна форма е, мисля, че е издражлив.  Малко пази пръста, но в рязането на дъските с дясна ръка беше бърз. Според мен продукцията ще пощади ръката му при подбора на първите битки и в събота вече ще е истината.
Иво ми изглежда експлозивен, но сякаш по-бързо му пада темпото. Това го повтарям, но се видя и на играта му с Любо преди дни.

И двамата са непушачи! Wink Набухали са се с витамин С! Smiley

# 802
  • София
Едно е да тичаш в равномерно темпо, друго е да го съчетаеш в експлозия за бързина и време. Съдя по първата битка за територия в началото на формата, когато започна много добре, но после видимо се скапа. И тук видях как пуфтеше едва, едва на триона. Че е тегаво е ясно, който е рязал знае, ама виждал съм мъже добре подготвени и на неговите години в предишни ферми, да не пуфтят така и така да не си клатят по този начин главата (признак, че е много уморен), а това бе една единствена битка за около 10 минути време.

Абе, нз, дано стане наистина оспорван дуел и да гледаме 7 битки. Simple Smile

# 803
Два гласа за Чавдар от мен в анкетата.
Причината за тях остава непроменена - отношението на Ивайло към играчите, борещи се за оцеляването си във Фермата на арената.

# 804
  • София
Аз пък съм контра, 2 гласа за Ивайло
Ха сега да видим

Grinning

# 805
Simple Smile Ще.
Ще гледаме и коментираме отделните битки и дуела тук утре вечер Simple Smile
Според мен имаме много голям шанс да видим всички седем битки.

# 806
Точно пуфтенето и това поклащане на главата, което чак на забавен каданс ни бе показано, ме навеждат на мисълта, че преигра в умората си. И началото с грешния старт, не е толкова прост да обърка позицията на въжето, хайде и тук секунди в минус...
Ок, не се е бавил умишлено, просто не иска щит.Smiley

# 807
На първия въпрос - все ми е едно. И двамата не ги харесвам като цяло. Имат по някое вярно включване от време на време, но тези позитиви ми бледнеят пред негативите. На втория - Ивайло. По-млад е и според мен това е основното, което ще му спечели дуела. Иначе нито той, нито Чавдар са ме впечатлили на арената.

# 808
На първия въпрос - все ми е едно. И двамата не ги харесвам като цяло. Имат по някое вярно включване от време на време, но тези позитиви ми бледнеят пред негативите. На втория - Ивайло. По-млад е и според мен това е основното, което ще му спечели дуела. Иначе нито той, нито Чавдар са ме впечатлили на арената.
По същия начин отговорих на анкетата и доводите ми са същите. Даже не ми е интересно кой ще остане. С това разделение на 2 групи и коментарите им един за друг, напоследък се усещам, че малко в повече ми идва всяка вечер.  Но ви чета редовно Wink

# 809
За анкетата на първия въпрос отговорих с все ми е тая,не са ми особено приятни и двамата. Смятам, че Чавдар ще победи, по-подготвен ми се струва, а на Ивайло единственото му предимство е ,че е по-млад

Общи условия

Активация на акаунт