🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 140
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 780
Въпросът за Комитопулите си беше труден. Нацелих две имена донякъде и с късмет (Самуил и Аарон).

Ето династията им, за тези на които им е интересно.
Мерси. Всичките 4-ма синове на Никола (Давид, Мойсей, Аарон, Самуил) са с библейски имена (небългарски). Вероятно защото са родени около периода на покръстването - стотина години след 864 г. Така ще ги запомня.

Изглежда, че във форума има доста образовани хора - супер. По предложението тези, които знаят, да ходят да разбиват следващия сезон, имам малък коментар. Бих предположил, че един образован човек, който си държи на положението, няма да е особено мотивиран да ходи в такова предаване. Има изключения, разбира се.

По отношение на интелигентността на Ивайло - бих се изненадал, ако не е около средната.
Интелигентните хора имат относително точна и даже леко занижена самооценка, докато Ивайло системно се надценява или се опитва да проектира надценен образ.

# 781
Голямо браво на Лора и Ивайло!

# 782
Хм, хм, хммм, Пламен толкова се оплете на старта, изключитлна несъобразителност, която му изяждаше главата, ако Чавдар не се влачеше умишлено по трасето. Георги толкова си може, пъргав е, и корема ще смъкне до седмица.
Ивайло дава вид на спортяга, но Любо с куц глезен го разби, а на старта още помня, че не беше някаква сила.
Ако може и двамата да си ходят, не че останалита са чудни.
Ще викам за Иво с надеждата, че някой от агитката на Чавдар го гаври и му подвиква както той го прави по време на всички дуели. Smiley

Като цяло епизода ми хареса. Струва им се, че на всички бе отделено достатъчно време.
Нещо ми се поизясни (и от Животът зад Фермата). Четири седмици продукцията изобщо не е загряла, че има лагери, защото реално не е имало. Като се затвори Вратата на Шампионската къща, кой остава вън под навеса и колибата? Дали Мартина ги е обединила, както Живка все ни го вменява или просто са си станали близки, защото принципно са повече време заедно? Едва когато чухме разговора между Стефан и Живка и последвалия телефон се оформи някакъв скандал, който  поизбистри настроенията във Фермата.

За Комитопулите Андрей се изненада и разочарова, защото освен писаното в Алманаха и на някаква скорошна беседа са ги обсъждали. Дори помня, че пак Георги беше единия "историк".

# 783
Твърдо за мен вчера Чавдар игра така, че да бъде на разположение на Ивайло.
Точно както си мислех вчера постъпи.

Аз мисля, че Чавдар няма да се бори за имунитет днес на арената. Дали симулативно, дали ще се разхожда с 20% от възможностите си - очаквам да не си даде грам усилия и да загуби нарочно. Без значение кои са съперниците му.
Така тълкувам този така подхвърлен камък в купичката на Ивайло.

# 784
Разгледах инстаграма на Ивайло и на жена му. Ами какво да ви кажа, идеално се вписват в групата на Мартина и Цвети, същият лайфстайл и ценности.

# 785
  • Варна
Твърдо съм за Чавдар, оня недорасляк няма как да го подкрепя, особено след тая мазньоч, която избълва на масата вчера.

Много искам да кажа, че и аз не завиждам на Цветарка, съжалявам, но аз си се харесвам, има нещо странно  в лицето й,когато си вдигне веждите, все едно гледаш очите на обратно и сякаш кожата й е като гумена маска.
Айде изсъсках и аз 😂😂

# 786
  • гр.София
Аз съм за Чавдар в дуела, но не съм сигурна, че ще му стигнат силите. Все пак Ивайло е по-млад и има предимство. Чавдар може и да не си е давал много зор на играта снощи, но ми се стори доста поизморен и задъхан. Не знам, дано се справи.
И мен  много ме напряга това разделяне на групи все едно са в училище. На това ми прилича. Групата на "готините" и групата на "загубеняците". Аз и затова искам Чавдар да се върне, защото в повече ми идват заканите на готините как ще се разправят и разчистват сметки следващата седмица. Прекалено са ми агресивни: режат глави, разкостват, зачеркват, изхвърлят...не е ок това поведение за мен.

# 787
Красимира е в сутрешния блок

Тая вече я бяхме забравили коя е. Най-безличното нещо в историята на Фермата.
Както е тръгнало с Лора и Ралица ,те може и да надминат Краса по безличност. Въпреки, че са вътре никой не сеща за тяхното съществуване във Фермата Grinning

# 788
  • София
Няма такова нещо като паднах нарочно. Никой не иска да губи и никой не иска да ходи на дуел ако може да си го спести. А да го спестиш с имунитет в равностойна битка звучи още по-добре.

# 789
Аз пък имам предложение към формата.  Много кофти ми стана когато Цоньо каза че е взел заем за да си купи прилични дрехи...така беше и в училище...групата на готините винаги беше с маркови дрехи, с които се фукаха, a останалите с обикновенни...според мен ако им дадат работно облекло с каквото трябва да са според мен по принцип тази разлика (в социалният статус, защото не е важно кой с колко разполага на вън и какво може да си купи)и фръцкаме (кифлеене) няма да бъдат очите така!!!

# 790
Красимира е в сутрешния блок

Тая вече я бяхме забравили коя е. Най-безличното нещо в историята на Фермата.

Някой знае ли, епизодите, които излъчват в момента, кога са снимани?
Мисля, че са отпреди месец.

И аз явно съм я забравила Краса, че в първия момент помислих, че става въпрос за Красимира от Фермата 5.

# 791
Аз пък имам предложение към формата.  Много кофти ми стана когато Цоньо каза че е взел заем за да си купи прилични дрехи...така беше и в училище...групата на готините винаги беше с маркови дрехи, с които се фукаха, a останалите с обикновенни...според мен ако им дадат работно облекло с каквото трябва да са според мен по принцип тази разлика (в социалният статус, защото не е важно кой с колко разполага на вън и какво може да си купи)и фръцкаме (кифлеене) няма да бъдат очите така!!!

След като излезе Цоньо обясни, че парите не са взети на заем, а просто негов много близък приятел му ги е дал като подарък преди влизането.

# 792
Те имат работно облекло. Миналата година тениски(с логото на спонсора) и гащеризони, а тази също са с панталон и яке/горница. Но и два комплекта да имат няма как все с тях да са.
На Цоньо проблема не бяха новите дрехи. Като гледам Лора с "модния бранд" е все с един син пуловер сутрин. Важно е да им е удобно.  Лично на мен не ми прави впечатление някой да е зле облечен, дори и да е как да го кажа - по семпло. Маркови дрехи няма и да ги разпозная или оценя.
Сега се сещам, че много ми хареса спортния екип на Сия на дуела с Ваня.

# 793
  • До морето
Аз досега единствената неадекватно облечена, която съм видяла е Пайетка. И не говоря само за роклАта и чизмите, ами и за онова безумно сиво палто с пухчета. Трябва да си претърпял лоботомия, за да ти хрумне да вземеш това палто във Фермата.

Забравих и Мартина - на един от дуелите се беше спретнала за чудо и приказ.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 12:39 от Boho chic

# 794
Няма такова нещо като паднах нарочно. Никой не иска да губи и никой не иска да ходи на дуел ако може да си го спести. А да го спестиш с имунитет в равностойна битка звучи още по-добре.
Аз мисля Дяволо, че за Чавдар грешиш. Определено много силно иска да намаже ските на Ивайло.

Общи условия

Активация на акаунт