🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 136
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Без изненади при избора на Ивайло, дуелът също бе ясен.
Браво на Пламен за поредната категорична победа в къс спринт. Очакваме да видим и дългоочаквания маратон от негова страна (т.е. дуел в 5 или 7 битки). Хем се замота с въжето в началото и пак ги би с лекота. И дори не даде вид на уморен, докато Чочо и Георги изплезиха езиците още на ритловиците. После Жоро пак с неговите номера, бил се дал нарочно, на дуел му се ходело. Дооообреееее.

Браво на Ивайло и Лора, че му казаха на Виктор истината в очите. Цвети не му е виновна за нищо. Ама съм сигурен, че утре пак той ще ходи да я търси, а после пак ще се тръшка и ще гледа лошо с белото.

Хубаво го рекоха на масата Чавдар и Ивайло. Дано дуела и събитията след него протекат в позитивен тон. 🙂

"Животът зад Фермата": Епизод 21 (неизлъчвани кадри)
Кой скри багажа на Коцето?
Мнение на Иван и Андрей за Живка

Много интересен епизод.
Има една камара неизлъчвани неща. Освен кой скри багажа на Коцето и последвалото разследване на детектив Тедикачу дадоха и мнение на Иван и Андрей за Живка, по-специално на Андрей. Много голяма четка и направиха. Определено може да се каже, че им е любимецът на сезона. То си личи и от многото синхрони, които дават с нея.
За финал, Мирон каза, че ни чака зверски дуел между Иво и Чавдар! 🙂

за фенките на Пламен 😉

# 766
Може ли спойлер за дуела?

# 767
Днес на дуела съм за Чавдар. И двамата дуЕлисти не ги харесвам. Даже повече от нехаресвам. В реалния живот не бих общувала с нито един от двамата - нагъл простак и закостенял тиранин. Така ги виждам аз. Обаче Чавдар го имам за една идея по-интелигентен и поне не лала нон стоп, защото по-досадно от нон-стоп сълзите на Теди, ми е само нон-стоп дрънкането на Ивайло, винаги, по всяка тема.. И не, че Ивайло не казва смислени неща, но те се губят в непрестанния порой от думи... Освен това много, ама много ми падна в очите докато се караха с Чавдар, как най-нагло ядеше от хляба му и му обясняваше колко е зле. Абе наглост до небесата!

# 768
Мисля, че имам лек спойлер за предстоящия дуел, но пак нищо не се знае. Пускам в скрит текст какво си мисля аз и какво знам

Скрит текст:
Относно победителя според мен има шанс да е Чавдар, защото
Скрит текст:
хлебопекарната му е започнала да работи на 01.10, което пак нищо не значи, но когато влезе във фермата беше писано, че няма да работи докато се снима фермата, НО отвори по-рано, което за мен означава, че си си е прибрал. Та ако на 12.10 е бил 12тия дуел, т.е. са били 10 души и дефакто след дуела са 9, то в момента са 16 души + един ще върнат според мен следва по моята логика, че Чавдар ще стигне поне до 11-12 място и няма да отпадне сега.
Звучи логично.
Аз имам друг спойлер
Скрит текст:

# 769
Ама въпросите от Алманаха до тук са елементарни (повечето)... Тия хора не са ли ходили на училище, а ако са ходили, спали ли са там?!

Ами отидете в следващия сезон и ги разбиите….вие ако сте 64-ти набор, вътре не виждам толкова стар, така че явно е от ЕГН-то. Simple Smile

# 770
Не ми изглеждат много лесни въпросите. Ако са от Алманаха само, може да се седни да се научи, но е много материал.

# 771
Въпросът за Комитопулите си беше труден. Нацелих две имена донякъде и с късмет (Самуил и Аарон).

Ето династията им, за тези на които им е интересно.

# 772
Ако Ивайло победи, пак не ми се вярва да стане фермер. Когото и да посочи Чавдар от тяхната група, ще знае повече на въпросите, дори Георги прочете алманаха. Само с пасове и надежда другият да сбърка няма да стане.

# 773
Аз пък мисля,че ако Ивайло се върне има шанс за фермер. Страшно досаден е, но покрай всичкото празно говорене и заяждане, си личи че му сече акъла и според мен не е никак глупав. Ако Чавдар си тръгне и посочи Георги ,който за мен е откровено тъп човек, направо виждам Ивайло фермер

# 774
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен тази Теодора на дуелите, изключително много ме дразни.
Нито един не ми допада от двамата дуелисти, но една идея по-добре ми е Чавдар. Тоя Ивайло просто е непоносим. И аз съм на мнение, че Чавдар нарочно не даде всичко от себе си.

# 775
  • До морето
Не ми е интелигентен Ивайло, в никакъв случай! Интелигентните хора знаят кога да мълчат. А, това е основното, което той не знае!

# 776
Според мен е интелигентен, но не е начетен.

# 777
Аз съм за Ивайло на дуела.Такива закостенели  мозъци като Чавдар не понасям.В началото му симпатизирах, хареса ми отношението му към семейство, дом традиции.Но вече не.Ама от моралисти и проповедници!
И тоя пък Георги, и той само припява на този и онзи - едно време при комунизма,бля-бля-бля.
   Изгледах неизлъчваните кадри с багажа - още повече не харесвам Ваня.Голям номер скроили, копирачки такива.Иначе негодуват срещу номерата на другите, ама и те решили да блеснат.Трети клас, втория срок.
   Харесват ми Стефан и Пламен - умело засега са добре приети и в двата лагера.Не робуват на криворазбрана лоялност, имат си мнение по всеки казус, аргументират се и си го отстояват.

# 778
Красимира е в сутрешния блок

# 779
Красимира е в сутрешния блок

Тая вече я бяхме забравили коя е. Най-безличното нещо в историята на Фермата.

Някой знае ли, епизодите, които излъчват в момента, кога са снимани?

Общи условия

Активация на акаунт