🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 241
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 675
  • Другата България
Според мен Чавдар би предложил мъж - Георги или Стефан.
Което ще е голяма грешка.

# 676
Да. Но ако мисли разумно, ще заложи на Живка. Въпросът е мисли ли разумно към момента.

# 677
Въпросът е - кой ще бъде втори дуелист?
И чак след борбитИ ще дойде време за другия въпрос.

# 678
  • Sofia
Колкото повече виждам от Мартина ,  все по-необяснимо ми е на какво се дължи авторитета и . Дори не е лъчезарна и забавна.

# 679
  • Другата България
Чавдар, Гошо и Стефан.
Стефан ще ги бие според мен, остават Гошо и Чавката.
Безсмислено е да се гадае кого ще избере Лондонският пияч.

# 680
Обаче въпросът пък иде - кой ще остане да яде лимони?

# 681
По нашето, проверено в мноооого ферми и дуели наблюдение,  когото изпедепсат да гледаме най-много тази седмица,  той си тръгва. 
Кой е това според Вас????🤔

# 682
  • Другата България
Ивайло?

# 683
  • София
Към дадените от мен 2 варианта пред Ивайло сега ми хрумна и трети, който ще е тактическа новост, но пък има и известен риск.
Да речем твърдо иска дуел с Чавдар. Ами слага му днес Пламен и Любо/Киро и шансът да да не спечели имунитет нараства с главоломно. Не виждам как Чочо би се справил с двама силни противници. Обаче винаги го има и риска. Късмет с някаква определена игра, която му пасва (това все пак е само 1 игра и шансът тук е по-голям фактор) и взима имунитет, а за Чавдар остава бесилото, хаха.
Най-удачния вариант за мен е следния: двама слаби или двама, които са ти на мушката и към тях един много силен. Така си застрахован винаги. 🙂

# 684
Аз мисля, че Чавдар няма да се бори за имунитет днес на арената. Дали симулативно, дали ще се разхожда с 20% от възможностите си - очаквам да не си даде грам усилия и да загуби нарочно. Без значение кои са съперниците му.
Така тълкувам този така подхвърлен камък в купичката на Ивайло.

# 685
Варианта с един силен, който да вземе имунитета, е добър, ако имаш един опреден играч, когото искаш да дръпнеш. (И още един, резервен. Grinning )

Въпросът сега е дали Ивайло ще гони конкретно Чавдар или ще иска да отслаби "другата" група. Ако гони Чавдар, ще си сложи Любо/Пламен да вземе имунитета. Ако гони групата, може да си спретне състезание между Георги, Стефан и Чавдар. Който и да е, все е от на Живка отбора.

П.С. Не знам защо, но много ме дразни откровеното делене на "ние" и "вие". В самите думи се усеща войнственост..

# 686
Само аз ли не му разбирам на Георги какво говори? Скороговорка+мънкане... ще си се разбират добре с Даяна Ханджиева на някакъв си техен език.

# 687
Интересно Лорчето  като излезе и ако се окаже, че приятелят й и той си е намерил някое девойче за гушкане, как ще се почувства.

# 688
При дуел Ивайло - Чавдар, ще бъда за втория. Ако е срещу Костадин, ще съм за Ивайло.

# 689
Нищо чудно да вкарат във Фермата гаджето на Лорчето или приятелката на Виктор.  Че често я споменават зад кадър, дикторката казва "момичето от Чепеларе", "приятелката му във външния свят". Миналата година така правиха с Данчо, все говореха за приятелката от външния свят и накрая я вкараха. (А преди няколко години вкараха синовете на чеченката Марина, че все нейните дертове даваха, как ли ще реагират, как ли ще реагират)

Общи условия

Активация на акаунт