🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 301
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 885
  • Другата България
Мъжка битка.
Дуелистите се държат обаче по-достойно от скачащите и пищящи Лора, Урко и Киро артиста.

# 886
  • Бургас
Битката е много силна.
Много ме дразни Любо честно. 😡
Само аз ли имам чувството че непрекъснато дават Ивайло да изказва мнение?

# 887
След монолозите на Живка тези на Ивайло са най-излъчвани.

# 888
Аз тамън игледах първата битка...  Агитката на Иво са некви мега противни недорасляци... и това ми били мъже и жени уж с претенци.. Направо се чудя Пламен какви ги дири там, то му и личи, че стои, защото просто са му аверчета тези. А Киро е най-противния просто. Копае дъното. Дъртия, вика, да си ходи, каза тийнейджъра Grinning И каквото се радва, че Иво е спчелил, ще кажеш, че майка му е спечелила... ОМГ.. Grinning

А Ивчо, дето се кълчоти като някоя стрийптизьорка на пилона, ами то няма нужда от думи, това казва всичко за цялата му персона ...

# 889
Живка се справи като фермер, бива я.

# 890
Дано и другата седмица Живка пак бъде успешна ( само ако Чавдар падне и я посочи пак )

# 891
  • Разпиляна във въображението
Не знам колко време след двубоя са излъчените разговори, но Ивайло лежеше и още едвам дишаше, докато Чавдар си бе поседнал и спокойно разговаряше. Ако това му е максимума на Ивайло утре може и да се случи обрат в дуела.

# 892
Много ми хареса днешния дуел. Каквото и да си говорим и за двамата участници като личности, на терена бяха машини. Браво! Такъв мъжки дуел ми се гледаше вече. Утре ще е още по-голямо напрежението. Ивайло много бързо свърши въздуха, наистина е напълно възможно да има обрат. А това, дето хвърли триона, ами лигавщина... Надявам се това да му изиграе някой лош номер утре.

# 893
  • Другата България
А Джери какъв е лисунгер.....
А Урко какво самочувствие демонстрира....той ще коли и беси, ама друг да му свърши работата, жена....
Кирил става също все по-отбблъскващ.
А Стефан сякаш е от друг свят.

Цветка обаче е типичен пример за поведение на прелъстена и изоставена кифла.

# 894
Секундите разлика във втората игра бяха от това, че Ивайло скачаше от високо на мрежата. Не всеки би рискувал счупване на крака, ама той Ивайло не се отличава с много замисляне.

# 895
  • Пловдив
И на мен ми хареса дуела. Кирил обаче счупи тъпомера с репликата "Време е пенсионерите да си ходят." Множествено число, предполагам слага и себе си, защото по спомен е 3-4 години по-млад от Чавдар.
Стефан показа добри разсъждения, но няма кой да го разбере Simple Smile

# 896
Аз съм доволна. Добре се справиха и двамата. Очаквам Чавдар поне една битка да вземе, но не мисля, че ще спечели дуела.

Коцето много умело лавира между лагерите. Знае си, че не е силен противник и се опитва с всички да е ОК, че да не вземе някой пак да го прати дуелист.😂

# 897
От Стефан най-после разбрах какъв им е проблемът на едната група с другата. Да бяха излъчвали тези неща, не от втора ръка да се преразказва. Но кой да ни занимава с Фончо и Сийка - еднакво незначителни спрямо същинската игра.
Кой го играе “таткото” във фермерското семейство на Мартина?

# 898
От Стефан най-после разбрах какъв им е проблемът на едната група с другата.

Какъв е проблема? Може ли да преразкажеш с две-три думи, че аз гледах буквално само битките.

# 899
Кой го играе “таткото” във фермерското семейство на Мартина?
Няма такъв. Тя - баща, тя - майка.

Общи условия

Активация на акаунт