🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 084
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 900
Тя си пренесла модела за семейство в играта и от голямата група отцепила по този модел тези в своето обкръжение. Стефан каза, като майка (Мартина), някой е таткото, другите децата.
Обаче ако има мъж в тази Ферма, който харесва Мартина именно като жена, това е точно Стефан 🙂

# 901
Ами те „децата” на Мартина верно се държат като деца Grinning Има логика в това за семейството.

Аз се чудя малкия Любчо като крещи като луд по играчите защо си мисли, че им помага. Айде Тедка дава и някакви наставления, направи това, направи онова. А Любо само крещеше на Пламен „Айде давай, давай, давай”. Днеска пак на Иво. Пък не е като Пламен и Иво да са се почесвали Joy

# 902
Мен ме побърква за пореден сезон призивът “Дишай!”. На следващо място мразя ободряващото възкликване “Машино!”.
От агитките най-много се радвам на Георги. Много първичен, много се вживява, наистина иска да даде съвет.

# 903
Иван употреби израза "чуранте мосте", без явно да знае, че на цигански език това е доста груб циничен израз.

# 904
Ах този Ивайло какво куче е... Не вярвах, че ще бие Чавдар. Силно се надявам на един мазен обрат утре и да видя нас*аната физиономия на Ивайло. Grinning Иначе респект за Чавдар не може да му се отрече, че с това отслабване е на върха на силите си.

# 905
Дано тази битка ми напомни на тази между Калоян и Ангел от миналия сезон. Обрати непрекъснато и докрай да не се знае кой ще победи. Но от към характери Чавдар и Ивайло са съвсем различни между Калата и Ангел. Днес ми хареса как непрестанно Геогри викаше за Чавдар.

# 906
Георги всеки път много си подкрепя неговия човек. Реди точки, надъхва, внимава в играта и се вживява. От мен има плюс за това, зачитам му го за някакъв вид емпатия.

# 907
Че той Георги е пълен с емпатия,определено обича хората,целува ги докато спят,може и да ги завива знае ли се Joy

# 908
Георги всеки път много си подкрепя неговия човек. Реди точки, надъхва, внимава в играта и се вживява. От мен има плюс за това, зачитам му го за някакъв вид емпатия.

Да показателно беше и когато след първата игра Чочо загуби и в очите на Жорката се вижда колко го беше яд. Наистина, когато реши да покрепи някого го подкрепя до край.

# 909
Съгласна съм с мнението отгоре. Георги може да е всякакъв, но когато трябва да подкрепя някого той го прави докрай. По едно време само неговия глас се чуваше. 😁

# 910
Че той Георги е пълен с емпатия,определено обича хората,целува ги докато спят,може и да ги завива знае ли се Joy

Опазил бог!
Но Ваня подскача редом с него и преглътна нощното похождение. Това съюзяване сега след неговата простотия тогава много ми говори колко е пресметлива Ваня и как умее да прави компромиси като й отърва.

# 911
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 42 (29.10.2021)

# 912
  • Другата България
Иван употреби израза "чуранте мосте", без явно да знае, че на цигански език това е доста груб циничен израз.
Това съм го пропуснала.
В какъв аспект го е казал?
Предполагам, че Ивайло го е разбрал? Sunglasses

# 913
Това съм го пропуснала.
В какъв аспект го е казал?
Предполагам, че Ивайло го е разбрал? Sunglasses
Не, не... каза го в студиото, като си говореше с Андрей, но направи жеста с ръката за крадене, прибиране в джоба... което на цигански е "чорел", ама нещо обърка лафовете. "Чоранте мосте" значи съвсем друго нещо, ама е цинично. Когато циганите обиждат, го употребяват
Скрит текст:
"да ти се изпр..." да не довършвам
. Част от детството ми премина в Красна поляна, в съседство с Г.Първанов (недалеч от Факултета) и знам всякакви простотии. Не е за хвалене, знам. Grinning

# 914
  • Велико Търново
друго е след на "леля" Ваня трътката. Тоя кретен, ако още някого почне да лельосва и чичосва, ще ме побърка! Все едно той, милия, е на 13 годинки.
Да не говорим, че Ваня е 10-на години по-малка от него.

Някой знае ли, епизодите, които излъчват в момента, кога са снимани?
Днешният епизод е сниман на 11 септември.
По повод този въпрос пак си поиграх със сметките. Скривам ги, за да не издължават поста.
Скрит текст:
Правя уговорката, че в последната седмица може и да не е точно така, зависи какво са решили.
Предишния път обаче в бързината явно не съм забелязала нещо във връзка с гафа на Мирон от 12 октомври. В скрития текст са само разсъждения, но все пак е възможно някой да ги счете за подсказка.
Скрит текст:
Вече почти всички знаят, че по невнимание Мирон разкри едни оставащи 10 участника. Отчитайки, че първата седмица нямаше отпаднал, но пък след втората отпадналите са двама (след напускането на Мариан), в края на седмица 12 от 22-ма участника наистина трябва да останат 10. Само че!...
Тук вече, въпреки че пак са само предположения, е много по-близо до спойлването.
Скрит текст:
... Мирон беше снимал, докато фермерите са на арената, т.е. - ПО ВРЕМЕ на дуела. На стената има 10 снимки. Като се върнат от арената снимката на загубилия ще бъде прибрана в сандъка. Значи СЛЕД 12-та седмица реално ще останат не 10, а 9 участника. Защо, да му се не види, не излизат сметките? Дали няма преждевременно отпаднал участник? И дали все пак няма да върнат някого? И ако го направят, не е ли това твърде късен етап за такова нещо?
Впрочем, пробвах и по схемата на diziler да смятам - седмицата да не е 6, а 5 дни - не се връзва - на 12.10. не излиза да има дуел.
Един гаф, пък колко въпроси. Ееех, Мироне, Мироне...

Дуелът Ивайло - Чавдар започна доста обещаващо. Крайно време беше за нещо подобно.
Живка се справя чудесно тази седмица. Току-виж повече хора я заобичали Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт