🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 466
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Не се сещам Маартина да е направила нещо за някой, нито да е защитила окрито. Не разбирам защо всички и треперят и обикалят като миниънс?
Снощи Любо търси сметка на Стефан за гласуването, очите му за малко да изхвръкнат от орбита докато се кълне във вярност към Марта, а тя днес уста не отвори на масата. После ходи по кюшетата да ги обработва. Мартина все гледа някой да и свърши мръсната работа, да брани нейния гръб. Страхотен манипулатор е тя, но не разбирам с какво толкова ги привлича и държи.

# 347
  • Асеновград
Злобната Живка , уж не искаше скандали и разделения.  Първо е знаела за Любо че е контузен и въпреки всичко го избра. Второ, не може фермера да се държи така ,тя падна под нивото на Ивайло. Уж нямаше нищо лично,а избра само  хора от отбора на Мартина.

# 348
А не. Баница ще им разточи Живка.

# 349
Искал била да се докаже пред Живка Цветката. 😂 Не знам самочувствието ѝ на каква база е, наистина. Абсолютно никаква воля няма. Щеше ми се Любо и Теодора да отидат ратай и втората да си ходи. 😫

# 350
  • Другата България
Сгреши според мен.

# 351
Според мен излезлите фермери са налазили форумите, а също близки и роднини. И ся станА страшно.

# 352
  • Разпиляна във въображението
Не й е комфортно на Цвети в играта Simple Smile

# 353
Ма тя и проста Цвета ще излезе... цъцъцъ! Сега ще се самоизядат от яд във великата група на пчелата майка. А тя самата крилцето си няма да мръдне да си защити някак робите.

# 354
Според мен излезлите фермери са налазили форумите, а също близки и роднини. И ся станА страшно.
Ама наистина ли? Егаааати

# 355
Нещо ми се иска да е женски дуелът. Цветка няма много да му мисли и ще избере Лора. Ех, ще отиде прЕятелството им.

# 356
  • Другата България
Да се обозначават немедлено.
Всички под ножа иначе. Grinning

# 357

Аз съм сравнително новобранец и се изумявам от всичко. 😂

# 358
Кравата Румяна дали роди?

# 359
Кравата Румяна дали роди?
Едва ли. Щяха да го излъчат. Или поне до сега са го правили.

Общи условия

Активация на акаунт