🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 443
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 405
Какво ли й е на Цветка сега, като чу, че най-красивата за Пацо е Леещата сълзи? Викито и той игнор, горката Цветка! Чак сълза пуснах.

Не бързай да се отегчаваш, Мери. Сега може да е ред на Любо. Снощи в разговора Марта подхвърли, че Цвети имала симпатии и към него в началото. А Цветка предложи ли му се, Любето въобще няма да му мисли и да се прави на ощипан.

Snow storm, и аз тъкмо щях да пиша за това интервю на И и А. Така че, още един довод за теорията ми. Smile

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 09:33 от M A D D Y

# 406
Ами Цветка като една сврака от кол, на кол, накрая ще се надене на някой... Да си я взима в Чикаго Любчо, ако на него му излезе късмета накрая, само трябва на синджирче да я държи, че каквато е въртоока, ще я изпущи бързо там.

# 407
  • Sunshine state
Хареса ми Ваня и на мен, изкара Кирил извън нерви. Той е моето разочарование - не го харесвах в самото начало, после ми се извиси като скръцна със зъби на Ивайло, но с тия подлизурски изпълнения към Мартина отново се срина на дъното в класацията ми. Жалко, защото ми се виждаше човек със собствено мнение, индивидуалист, ама и той се присъедини към свитата от придворни.
Любо от самото начало е на дъното, той си дълбае с всеки ден надолу, та скоро може и някоя нефтена жилка да удари. 🤣
Много съм шастлива, че Живка избра точно тези за ратаи. Сега има да беснее Винету. Надъхала се е и някой и друг скалп да вземе. 😋

# 408
  • София
Ееее, Живе, Живе, е може ли така да номинираш Цвететето? Ако ми я изберат и победят какво ще гледам после? 😥

Познах 3 от 4 ратаите, само изборът на Цвети ме изненада, макар всъщност да не е някаква изненада, но аз лично за себе си не го очаквах. Иначе Цвети как се бе барнала на вечерта, уау! 😋

Виктор един ден е като буреносен облак, на другия ден е като сърна мил. Много тежък характер има това момче.
Тежко и горко на жената в живота до него. Трябва на пръсти да му пристъпва... Изключително темерутско държане спрямо Цвети. Съмнявам се да е чул за думите на Цвети спрямо Пламен. Той и преди това се държеше така. Сякаш има тъмни и светли периоди, като тъмните са много повече.

Любо с контузен глезен даде много сериозна заявка за Арената, а Цвети се изложи. И преди се опитваха да я обучават да реже с трион, но тя просто няма желание. Което не и харесва нещо, почва с фасоните, не мога и айде чао. Уж, щеше да е мъжко момиче, ама никаква воля и инат. Дано се реабилитира в някоя битка или дуел. Просто да покаже малко спортна злоба това младо дете. Видно е, че няма никакви генерални амбиции, а е там за шоуто и за да стане известна.

За джакузито съм склонен да се съглася с Мартина. А тя влезе остро и на Пламен и Коцето ако трябва да сме честни. И е права принципно. Според мен Ваня или нарочно я провокира или е инфантил. Залагам на първото, но голяма тъпотия е това. Някой все още не се е изкъпал и преди това да ти влязат вътре, еми извинявай... И друго се разбра. И Мартина и Живка имат еднакво мнение за джакузито и за това да не се влиза вътре преди останалите да са се изкъпали. И браво на Живка, че доста бързо и решително изкара Ваня от там, въпреки че са гъсти.

Прогнози за утре:
първи дуелист: Ивайло
Той ще издърпа Чавдар, Георги и Стефан или Пламен/Кирил/Любо като силен играч вместо Георги или Стефан с идеята да ги бие и да има по-ясен и лесен избор.

Ако случайно Цвети е на дуел, което силно ме съмнява, то логиката е същата. Ще извика Ваня, Ралица и Мартина или Теди.

Наказанието за утре според мен ще е свързано със седмичните им хранителни дажби. Според мен Мартина несъзнателно се изпусна, без да иска и наруши правилата, но е длъжна да се извини пред групата според мен. Ако не го направи, ще си навреди в перспектива. И без това вече настрои голяма част от публиката срещу себе си и то реално без да прави кой знае колко лоши неща. Виждали сме през годините далеч по-скандални изпълнения. Тя явно си мислеше, че с тази нейна тактика ще си изкара лесно фермерство до финала, но Живка бързо я нарочи като основен неин съперник за финала и направо и разказа играта.

Просто за момента Живка така ги играе и върти всички фермери вътре, че не знаят къде се намират. 😃

# 409
Цветка на козуначе е заприличала 🙂

# 410
  • Разпиляна във въображението
Дяволче, още малко и ще изкараш Мартина жертва на заговор за съсипване на образа й Simple Smile

# 411
  • София
Прочетох нещо във ФБ - в коментар под снимка на Коцето. Който не иска да знае - да не отваря.
Скрит текст:
Става дума за това кога ще излезе Коцето.

Скрит текст:
Не отваряй, ако не искаш да знаеш.

Скрит текст:
Цитирам, без да се подписвам, че е вярно.

Скрит текст:
Цитирам: "Констнца както му е бил псевдонима в Калигула ще излезне една седмица преди финала, а следващия му съперник в боя е Пламен. Не знам кой кого ще предизвика, но на 100% двете новини са верни."

# 412
Сега изгледах епизода... Тия хора от нищо правят скандали.. Живка трябва да има очи и уши на 100 места само и само да ги контролира.
Цветка се вози в количката, в която Живка преди това слагаше изринатите л@йна на кравата. Ама иначе с бална рокля на вечеря Simple Smile
Разбирам защо се ядосха за джакузито ама не може всички да се съобразяват с Мартина. Кой я знае тя ще се къпе ли, няма ли. тя може да реши,че иска в 1 ч посреднощ да се къпе..

# 413
Всичко сте казали Hug
Не видях да сте коментирали как Живка, Виктор и Чавдар (или Жоро - не съм сигурна) четат усилено Алманаха. Дано вземат повече кошници Hands V

# 414
Всичко сте казали Hug
Не видях да сте коментирали как Живка, Виктор и Чавдар (или Жоро - не съм сигурна) четат усилено Алманаха. Дано вземат повече кошници Hands V
И на мен това ми направи много добро впечатление, но на промото сякаш ми се видя да носят само 1 кошница..

# 415
  • София
Мисля, че Чавдар няма повече право да ходи на куиза за кошницата.
Всеки участник има право да се яви до 3 пъти, освен ако не е фермер на седмицата. Неговият лимит вече е изчерпан.
Иван каза вчера в рубриката на Мирон, че на този куиз се задават само въпроси от Алманаха. Докато на куиза за избор на фермер на седмицата - има и въпроси, на които се отговаря от обща култура, и такива от Алманаха.

Носят само 1 щайга, но Живка го казва с назидателен тон, не е като да съжалява, че са се представили зле. Допускам, че е възможно да са спечелили повече от една, но наказанието за нарушението на Мартина да е да ги лишат от спечелена храна.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 09:25 от Vivi

# 416
Драмата с джакузито си беше напълно основателна, а Ваня нарочно провокира,  особено Кирил. Изпусна си нервите той, но Ваня с дебелоочието си доста се постара. Опротивя ми с поведението си снощи. Не може да не се съобрязяваш,  да се правиш на тъпа и неразбрала,  да провокираш,  пък после - вижте го Кирил. Човекът започна кротко и обясни гледната си точка, после излезе от кожата си, но когато някой насреща демонстрира тапирско поведение - нормално. Не може да си топиш измития задник,  а после друг да мие своя с тая вода!
Цвета и тя, увисна сама като прани гащи. Виктор отново изпадна в транс, не го разбирам това момче, но вече не го съжалявам.
Шопски по традиция се появи, колкото да разберем, че Чавдар му е фен. 🥴

# 417
Ами и Джери и Пламен се топнаха после ама Кирил не им набра на тях...

# 418
Кирил пиян ли беше като обиждаше Ваня, много агресивно и невъздържано се държеше.

# 419
Ами и Джери и Пламен се топнаха после ама Кирил не им набра на тях...
Ваня сама подхвана разговора край огъня и тогава и обясниха защо са против.  Но тя реши, че има право да влиза когато си поиска. Нито Коцето, нито Пламен застанаха зад позицията "ще си правя каквото поискам, бе ей". Кирил три пъти и обясни, че няма проблем да влиза, а кога ще го прави. И после избухна.  Целенасочено и майсторски беше провокиран, но мен лично ме разочарова поведението на Ваня, не неговото, защото беше следствие, а не първопричина.

Общи условия

Активация на акаунт