🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 438
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА
Ивайло от друга страна има шанс да се осъзнае в някакъв момент. Сега е прикрепен към тази група, защото му върши работа, но довечера ще види кои ще му сложат камъче и може да премисли дали да стои в нея. Снощи ми хареса как защити Стефан когато Мартина го нарече тъпунгер май беше, смятам че много добре е разбрал Стефан какво имаше предвид и че не е чак заслепен от пчелата-майка.
Ти представяш ли си, човек като Мартина, си позволява да нарече човек като Стефан "тъпунгер"! Оставям настрана това дали аз ги харесвам или не, само слагам на кантар знанията им, възпитанието им, образованието им, моженето им и ѝмането им! И тая семпла женица, разчитаща на гаменско поведение и шарени детски парцалки, за да е видима за околните, си позволява на този възпитан човек, с образование и акъл, с фирма за 10 милиона зад гърба, да му каже "тъпунгер"!? Като я хвана за пиргите и ще се научи и да лети! 🤬

И аз съм на това мнение ! Но разликата е в манталитета - за едни да си готин означава да си модерен, с татуси, изчанчени дрешки и инфантилно поведение, за да докажеш колко младееш ... Да си позволяваш да псуваш и да обиждаш ( зад гърба естествено) другите, щото " просто си такъв" , разбираш ли ... А доброто възпитание, спокойния разговор и аргументирани доводи в защита на тезата ти - просто нямат капацитет да я разберат, " не е готино " . Това е живо отражение на нашата действителност в БГ , за съжаление - преценяват те не по съдържанието, а по псевдо лъскавата обвивка ...
От Кирил очаквах малко повече интелигентност ... Всичко, което показа - за мен е пораснал инфантил - голям кеф му е да пърди в басейна с още 3-4 мъже, да обижда и псува жени ( това дори Георги май не си е позволявал, при всичките закани). Отделно на въпросите с Алманаха не просто никакъв го нямаше, но и с голямо удоволствие обясняваше, как всичко му е на тото - като че ли с незнаният си трябва да се гордеем и да ги омаловажаваме . Та по този повод - да попитам феновете му - за какво го харесвате ? Да, работи, но освен това, с какво друго блесна ? Аз от него достойно поведение не видях .

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 13:03 от morgana07

# 451
Ти представяш ли си, човек като Мартина, си позволява да нарече човек като Стефан "тъпунгер"! Оставям настрана това дали аз ги харесвам или не, само слагам на кантар знанията им, възпитанието им, образованието им, моженето им и ѝмането им! И тая семпла женица, разчитаща на гаменско поведение и шарени детски парцалки, за да е видима за околните, си позволява на този възпитан човек, с образование и акъл, с фирма за 10 милиона зад гърба, да му каже "тъпунгер"!? Като я хвана за пиргите и ще се научи и да лети! 🤬
Интересно ли ви е какво казва науката за такава ситуация? Тук има поне 2 добре изучени феномена, а вероятно вплетен и трети, защото Мартина проявява много голямо отклонение от средните стойности за жена по модела Big 5. Т.е., нейното поведение по няколко оси повече се вписва в параметрите за мъж.
С уговорката, че каквото напиша ще е базирано на каквото чета тук, без непременно да отговаря на фактите.

# 452
Ми аз казах, че тя е повече мъж и че сигурно има повече тестостерон от някои мъже вътре. От Коце със сигурност.
Така че, интересно ми е, да.

# 453
  • Варна
Целият външен вид на Мартина крещи " Забележете ме, забележете ме " .
Избива комплекси. Съжалявам я. Ако трябва по този начин да печеля внимание, мерси.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 13:31 от esstela

# 454
  • Sunshine state
Аз пък искам Ивайло на дуел и да си ходи. Цвета не я харесвам никак също, ама той ми е по-противен.Абе ако може и двамата да си тръгнат, ще съм най-доволна. 😁😋

# 455
Живка снощи отново повтори разсъбличането на Мартина. Не мога да повярвам, че си го измисля, държи си на него. Ама се учудвам и, че от продукцията не го по/доказаха, те си умрат за сеира

# 456
  • До морето
Два момента ми се откроиха снощи.
1. Провокацията на Ваня!!!! Оная пишман -танкистка може да си води записки.

2. Как Ваня закова Мартина с въпроса 'А ти защо не каза нищо, бе Марти? Ти на масата предимно мълчиш!" - направо я остави в размисъл. Напълни ми душата. Единствено ме е яд, че нямаше повече хора да чуят този диалог.

Цвета-Пайета и тя как дълбокомислено каза "То, когото й да пратят на дуел, все е слабо място на Мартина!!!! " 🙄🙄🙄🙄 Пресвета Дево от Гуадалупе, ела си прибери версиите!!!!

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 14:23 от Boho chic

# 457
Цветето как се цупеше обидено, че трябва да отиде ратай. Тя милата е мислела, че там ще изпълнява роля на фикус, ще краси Фермата.

# 458
Олелеле, Цвета-Пайета!😀😀😀 С глас се смея!😂😂😂

# 459
  • Варна
Живка снощи отново повтори разсъбличането на Мартина. Не мога да повярвам, че си го измисля, държи си на него. Ама се учудвам и, че от продукцията не го по/доказаха, те си умрат за сеира

Може да си е "платила" по някакъв начин, за да не го излъчат ,знам ли?

Оф, аз на Цвета-Пайета друг прякор й сложих, ама няма да го напиша.

# 460
  • До морето
А най-любимо ми е когато някоя тъпа кифла каже "Аз не съм тъпа кифла!!!".

# 461
То само като им видиш кой с кви дрехи е влязъл и ти става ясно каква е целта, и колко акъл има между ушите. Ужасно ми прилича Цветка на ония палячовци, дето всички имахме като деца по времето на соца, с бузки и изрисувани вежди

# 462

Цвета-Пайета и тя как дълбокомислено каза "То, когото й да пратят на дуел, все е слабо място на Мартина!!!! " 🙄🙄🙄🙄 Пресвета Дево от Гуадалупе, ела си прибери версиите!!!!

Нула самоуважение! Дори не се усещат. Имат се за някакви придатъци на тая Марта. Егати Кралицата-майка. Дреме й на Марта на жартиерите за тия „тъпунгери”. Щото съм сигурна, че го мисли същото и за „приятелите” си, ама няма да им го каже, че толкова будали намират ли се така лесно... всъщност явно да...

# 463
  • Варна
Може да си е "платила" по някакъв начин, за да не го излъчат ,знам ли?
Да е платила на Иван и Андрей в натура ли имаш предвид, че те такава жена не са виждали?
Или им е оставила на горките бедни продуценти една торба пари?

# 464
  • София
Аз мисля, че и да се е съблякла, нямат кадри, както със стафидите, а ако е така, след скандала, Мартина не би повторила.

Общи условия

Активация на акаунт