🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 278
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък се надявам дуела да не е Ивайло-Чавдар  Satisfied . За сега искам и дамата да останат.
Коцето и Георги обаче ще се радвам да ги няма. Когато Георги говори, аз нищо не разбирам  Animal Speak No Evil

И аз нищо не разбирам, мислех, че е в мен проблемът.
Не мога да взема още решение за кого да съм. Дразни ме Ивайло, но не мога да отрека, че има добри включвания. Всъщност най-много ме дразни Теодора. Усещам, че заговори ли с провлачения си маниер, който за пореден път ще ни обясни как добротата ще спаси света, и ми иде да метна нещо по нея. При дуел с нея със сигурност ще съм за противника ѝ. За този на Ивайло - ще изчакам да видя довечера кого ще избере и както го почувствам.

# 631
Цвети получи известни дивиденти от заигравката с Виктор. Стори ми се, че част от причините Любо и Пламен да гласуват за Ивайло е, че Цвети е "момичето" на техния приятел. Естествено, не го признаха, но се скриха удобно зад защита на по-слабия. Като за "мъжко момиче", доста леко прие, че няколко души ѝ казаха, че е слаба и най-вероятно няма да може да се върне от арената.

Мартина освен, че явно не изпитва никаква вина, не може да приеме, че тя не е права в този случай и затова и подхвърли идеята да правят мизерии. Тя и преди това си каза, че не обмисля много действията и думите си и "си била такава". Извинението ѝ на масата, за мен, беше по-скоро иронично; като че демонстративно искаше да покаже на Живка колко по-голяма е и да ѝ даде онова, което искаше. И контра-атаката ѝ с "Ама вие само една кошница ли сте спечелили?" изобщо не ѝ прави чест.

Кирил се присъедини към групата повече заради Чавдар, според мен. Чавдар наистина катализира процесите, но не съм сигурна, че беше за добро или че очакваше подобна реакция... Та, Кирил яростно се възпротиви срещу тона на Чавдар и попадна в една лодка с Ивайло, Мартина и ко. В кавгата за джакузито, Ваня се държа точно като Ивайло на масата миналата седмица. И, което е по-ироничното, Кирил си изпусна нервите като Чавдар. Въпреки компанията си във Фермата, не мисля, че Кирил е глупав или нещо такова. Дори напротив - има богат речник, добър изказ и често казва верни неща. "Интелигентен простак" Simple Smile

Ивайло пък и той, "Групата на Марта и Ивайло" Satisfied В тая група "Ивайло" няма. Smiley
Виктор е все по-често в групата на Живка, обаче. Thinking

Почти убедена съм, че дуела ще е Ивайло - Чавдар.

# 632
И контра-атаката ѝ с "Ама вие само една кошница ли сте спечелили?" изобщо не ѝ прави чест.
Аз не знам защо Живка не я определи Мартина като един от играчите през тази седмица за викторината за кошници. Така щеше да и затвори устата.

# 633
  • Пловдив
В евентуален дуел Ивайло-Чавдар ще съм на страната на втория. Всъщност при сценарий Ивайло -всеки друг ще стискам палци на опонента. Само хипотетично ако е Ивайло-Коцето ми е все тая - и двамата са неприятни.
Георги има супер creepy смях. Като се захили, хем ми става смешно, хем настръхвам  Simple Smile

# 634
  • Асеновград
Ако има спойлер за предстоящият дуел , моля да ми го изпратите на лични.
Нямам против Ивайло и Георги дуел , като Георги напуска.

# 635
И контра-атаката ѝ с "Ама вие само една кошница ли сте спечелили?" изобщо не ѝ прави чест.
Аз не знам защо Живка не я определи Мартина като един от играчите през тази седмица за викторината за кошници. Така щеше да и затвори устата.
Защото искаше храна на всяка цена и разчиташе, че Виктор и Георги са попрочели нещо. Те поне си направиха труда. Ама се иска повече упоритост и последователност за 2 и 3 кошници.

# 636
Ама въпросите от Алманаха до тук са елементарни (повечето)... Тия хора не са ли ходили на училище, а ако са ходили, спали ли са там?!

# 637
Аз продължавам да си мисля че Георги е силен съперник и мъжете не трябва да го подценяват. На няколко пъти го споменаваха че не го мислят за слаб противник и имат едно на ум за него.

# 638
Всяка година си мисля, че няма как да вкарат по-дразеща жена от предната, но продукцията успява да ме опровергае. Не знам дали е градация или деградация 🤭
Мартина< Надя<Христина.
Мартина е черна и гадна. Това е.

# 639
Всяка година си мисля, че няма как да вкарат по-дразеща жена от предната, но продукцията успява да ме опровергае. Не знам дали е градация или деградация 🤭
Мартина< Надя<Христина.
Мартина е черна и гадна. Това е.

На мен от тези Христина ми беше най-противна. До степен да спра да гледам, докато не се махна. Никой друг не е успявал дотолкова да ме издразни, макар че данчо&даяна също ми бяха досадили страшно много.

# 640
И на мен ми беше много противна, но може би като мина време и не я наблюдавам в момента и омекотявам някои спомени.

# 641
Дано извика Георги или Чавдар и да ги изгони, защото този Георги с неговия говор и подмолно дуднене е много досаден, а пък Чавдар е ужасно агресивен и на моменти прилича на луд.....

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 08:58 от Holly21

# 642
  • София
Не е лъжа, те и в предаването го излъчиха.

# 643
Ама въпросите от Алманаха до тук са елементарни (повечето)... Тия хора не са ли ходили на училище, а ако са ходили, спали ли са там?!
Или ти си много силна на тема България...
За мен хич не са елементарни.
Вярно, че съм се пооткъснал и географски, и емоционално, но не съм спал в училище и пак не знам повечето отговори.

# 644
Не е лъжа, те и в предаването го излъчиха.

Пропуснала съм....

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 08:59 от Holly21

Общи условия

Активация на акаунт